پورفرج: 7 طبقه هتل فرشته مجتمع تجاری است نه 30 طبقه/ طراح این پروژه زاها حدید است
وی با بیان این که برای آغاز به کار این پروژه درمدت زمان 2 سال 75 متر گودبرداری صورت گرفته است، عنوان کرد: این در حالی است که تاکنون در ایران برای ساخت بنا بیش از 45 متر گودبرداری صورت نگرفته است.
مالک پروژه هتل فرشته پاسارگاد الهیه با تاکید بر این که بر خلاف ادعاهای صورت گرفته مبنی بر تخصیص 30 طبقه از این هتل به بخش تجاری، تنها هفت طبقه از آن به کاربری غیر از اتاقهای هتل درقالب خدماتی اختصاص داده شده است، خاطرنشان کرد: در این طبقات تمام امکانات توریستی همانند انواع رستوران ها به ویژه رستوران های شرق آسیا، صنایع دستی تمام نقاط ایران، استخر و سونای خانم ها و آقایان و مراکز تجاری و همچنین سالن هایی برای برگزاری کنفرانس و همایش در نظر گرفته شده است.
رئیس جامعه تورگردانان ایران افزود: مدیریت این هفت طبقه به صورت یکپارچه است و به هیچ شخص دیگری واگذار نمیشود.
مالک پروژه هتل فرشته پاسارگاد الهیه با اشاره به این که پس از عبور از 9 تا 10 طبقه پارکینگ هفت طبقه تجاری و یک طبقه به عنوان لابی هتل از خیابان گلپاد، اتاقهای هتل شروع می شود، گفت: این هتل دارای 342 اتاق است که همه آنها دارای استاندارد روز دنیا در متراژهای 45 تا 50 متر است و با تمام هتل ها خاورمیانه رقابت می کند. احتمال دارد با تغییر برخی از اتاق ها تعداد آنها به 332 اتاق برسد. این در حالی است که اگر رؤسای جمهور 50 کشور به صورت همزمان وارد کشور شوند این هتل قابلیت سرویس دهی به تمام آنها را دارد.
پورفرج در پاسخ به انتقادهای صورت گرفته در خصوص شیب بسیار زیاد گودبرداری این هتل نیز اظهار کرد: شیب اول این هتل از خیابان گلپاد آغاز می شود که عمق گودبرداری در این محدوده 75 متر است.پایین تر از این بخش ابتدای خیابان فرشته یا مهدیه است که عمق گودبرداری در این محدوده نیز 48 متر است. در نتیجه این شیب چندان قابل توجه نیست.
وی با اطمینان در خصوص این که قرار گرفتن این پروژه در مجاورت خیابانی با عرض حدود پنج متر ترافیک ایجاد می کند، اظهار کرد: دلیل این که به 75 متر گودبرداری پرداختیم تامین پارکینگ کافی و تلاش برای ایجاد نشدن ترافیک بود.از سوی دیگر باغ سفارت روسیه که در خیابان مریم شرقی قرار دارد طبق طرح تفصیلی باید چهار مترعقب نشینی کند که این موضوع موقعیت این پروژه را بهبود می بخشد.
وی با تاکید بر این که مساحت این زمین پنج هزار متر است به تراکم 106 هزارمتری این پروژه اشاره کرد و افزود: وجب به وجب گودبرداری این پروژه با آزمایش خاک و سیستم انکرینگ انجام شد؛ به گونه ای که برای مهار گودبرداری با این روش دستگاه هایی را از خارج از کشور تامین کردیم.
مالک پروژه هتل فرشته پاسارگاد الهیه با اشاره به طراحی این پروژه توسط زاها حدید یکی از برترین معماران جهان که مصری است، عنوان کرد: تنها دو تیم گروه زاها حدید برای بررسی مقاومت زلزله و گردش آب و هوا به ایران آمدند. این تیم آب و هوای تمام فصول ایران، موقعیت و وضعیت سایر هتل های کشور و قوانین شهرسازی ایران را به دقت مطالعه کردند و تا این لحظه تمام اقدامات خود را به صورت حساب شده پیش برده است.
این سرمایه گذار در پاسخ به انتقادهای وارد شده در خصوص مشرف بودن این هتل بر ساختمان های مجاور با توجه به ارتفاع آن گفت: در یک سمت این پروژه برج دوقلویی در خیابان گلنار وجود دارد، ضمن این که ساختمان های این منطقه بیشتر در همین تعداد طبقات هستند، همچنین تمام محدوده روبروی این هتل نیز باغ است. سمت چپ آن نیز مشرف به خیابان مریم و فرشته است و شرق آن نیز مشرف به نیمی از باغ و خیابان زرگنده است.
وی افزود: پشت ساختمان نیز سرتاسر خیابان گلپاد است و هیچ مزاحمتی برای ساختمان های اطراف ندارد.
پورفرج با بیان این که بودجه مورد نیاز برای ساخت این پروژه 350 تا 400 میلیارد تومان است، ادامه داد: در حال حاضر تامین هزینهها بر عهده بنده به عنوان مالک است. در صدد هستیم با یکی از بانک ها برای دریافت تسهیلات رایزنی کنیم.در صورت تامین منابع در مدت زمان کمتر از سه سال این پروژه به اتمام می رسد.
رئیس جامعه تورگردانان ایران در پایان با تاکید برحضور بهترین برندهای دنیا برای برای مدیریت و تهیه دکوراسیون این مجموعه، گفت: در این خصوص قصد داریم از همکاری مجموعه هتل های هیلتون بهره ببریم. البته بنده برای مذاکره و همکاری با این برند مشهور مذاکرات بسیاری رابا آنها انجام داده ام.