صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مشکلات اکران در سینما به دست کارگردانان حل نمی‌شود/فیملساز در سینمای امروز کاملاً تنهاست

۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰:۰۱
کد خبر: ۵۳۲۶۰۷
کارگردان فیلم ماهورا گفت: من به عنوان فیلمساز با هزار بدبختی و با چنگ زدن به هر سمت فیلمم را به تولید می‌رسانم و آن را می‌سازم اما در بحث اکران فیلمساز نمی‌تواند مشکلات را برطرف کند، مسئله اکران بحثی بنیادین است که حل آن به هیچ وجه توسط کارگردانان میسر نیست.

حمید زرگرنژاد نویسنده و کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص وضعیت کنونی اکران در سینما گفت: مشکلات و حاشیه‌های اکران همواره بوده و ما هم اینقدر در این زمینه حرف زده‌ایم و اعتنایی نشده که موضوع به طور کامل لوس شده است. 

وی فیلمسازی در شرایط فعلی را کاری بسیار سخت دانست و اضافه کرد: من به عنوان فیلمساز با هزار بدبختی فیلمم را به تولید می‌رسانم و آن را می‌سازم اما در بحث اکران فیلمساز نمی‌تواند مشکلات را برطرف کند، مسئله اکران بحثی بنیادین است که حل آن به هیچ وجه توسط کارگردانان میسر نیست. 

کارگردان فیلم "ماهورا" با اشاره به مشکلات به وجود آمده برای اکران این فیلم افزود: ماهورا با مضمون اتحاد ملی و با محوریت دفاع مقدس ساخته شد، فیلم کاملاً دفاع مقدسی است و همه در ابتدا از ساخت آن استقبال کردند اما وقت اکران و در عمل هیچ کاری برای ماهورا انجام نشد. 

وی در همین راستا ادامه داد: وقتی فیلم ماهورا را برای پخش به سینماها می بردم تمامی سینماداران فیلم کمدی می‌خواستند و برایشان مضمون و موضوع ماهورا اهمیتی نداشت، شاید از دور همه می گویند به عنوان فیلم دفاع مقدسی خیلی‌ها پشت ماهورا در آمده اند اما به هیچ وجه اینگونه نبود. 

این کارگردان سینما درباره مشکلات فیلمسازان سینما اظهار کرد: فیلمساز در سینمای امروز فردی کاملاً تنهاست و وقتی فیلمش ساخته می‌شود، شناخته شده و نامش شنیده می‌شود و اگر غیر این باشد وی همچنان همان فرد تنها خواهد ماند. 

وی با اشاره به حضور بسیاری از کارگردانان سینمای اجتماعی در ژانر کمدی اذعان کرد: فیلمساز تا یک جایی می‌تواند اکران بد و یا اکران نشدن فیلمش را تحمل کند و شاید براساس فشار به سمت سینمای کمدی برود، من نمی‌دانم تا چه حد می‌توان در وضعیت فعلی سینما دوام آورد، به عنوان یک فیلمساز شاید چندین سال فیلم نسازم و یا برای اکران فیلمم صبر کنم اما تا کی می‌توان تحمل کرد؟. 

زرگرنژاد با تاکید بر رواج روزافزون سینمای کمدی خاطرنشان کرد: شاید به جایی برسیم که همه کارگردانان سینما به سمت ساخت آثار کمدی بروند اما باور کنید همان زمان هم باز برخی با قدرت بیشتر سینمای کمدی را هم خاص خود کرده و به دیگران اجازه کار نخواهند داد، وضعیت فعلی و اختصاصی شدن سینما برای عده‌ای خاص تنها به آثار کمدی مختص نیست و در سینمای اجتماعی و دفاع مقدس هم برخی فیلمسازان صرفاً می‌توانند به راحتی فیلم بسازند و اکران کنند و اگر نه مابقی امثال من باید در صف بمانند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *