اغلب بیماران دیابتی به «دیابت نوع ۲» مبتلا هستند
وی افزود: پزشکان، دیابت این افراد را با تجویز دارو و روشهایی مانند اصلاح سبک زندگی کنترل میکنند، اما اغلب آنها بعد از حدود ۱۰ سال نیاز به دریافت انسولین پیدا میکنند.
ملک بیان کرد: مهمترین ریسکهایی که افراد مبتلا به دیابت با آن دست و پنجه نرم میکنند، افت ناگهانی قند خون و افزایش وزن است.
رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد با اشاره به تولید داروی جدید برای کنترل بیماری دیابت، گفت: نسل جدید انسولینها با این دیدگاه طراحی و تولید میشوند که از بروز کاهش قند شبانه و ایجاد چاقی جلوگیری کنند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در حال حاضر تمامی انسولینها تزریقی هستند و انسولینهای خوراکی فقط در سطوح تحقیقاتی بررسی میشوند.
در ادامه این مراسم، محمد افخمی اردکانی رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: متأسفانه شیوع دیابت در همه دنیا و در ۳ دهه گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است.
افخمی با بیان اینکه حدود ۶ ملیون دیابتی در کشور ما وجود دارد که ۹۰ درصد آنها به دیابت نوع دو مبتلا هستند، اظهار داشت: برای درمان این بیماری رژیم غذایی و ورزش همواره باید مد نظر قرار گیرد به دلیل اینکه مصرف دارو بدون تغییر شیوه زندگی تأثیری نخواهد داشت.
وی افزود: داروهای اخیر ارائه شده با توجه به اثربخشی طولانی مدتی که دارند میتوانند بیماران دیابتی را در زمان روزهداری کمک کنند.
افخمی با بیان اینکه استان یزد بیشترین شیوع دیابت را در کشور دارد، توضیح داد: اخیرا شاهدیم تبلیغات ناسالم در سطح کشور کاهش پیدا کرده، اما باید بیش از این شاهد کنترل فروش عوامل موثر بر افزایش این بیماریها باشیم.
منبع: فارس
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.