خطر ابتلا به تب کریمه کنگو در فصل گرم سال
حسینی با اشاره به اینکه بیشترین احتمال ابتلا به تب کریمه کنگو براثر ذبح غیر مجاز دام است، افزود: این بیماری از طریق ترشحات خونی دام به چشم، زخم صورت و دست یا خوردن گوشت آلوده به انسان منتقل میشود.
وی گفت: برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری لازم است در هنگام ذبح از دستکش، عینک و ماسک استفاده و گوشت لاشه قبل از پخت به مدت ۲۴ ساعت در فضای خنک یخچال نگهداری شود.
رئیس شبکه دامپزشکی استان به دامداران توصیه کرد از مشاوره کارشناسان دامپزشکی برای سمپاشی محیط دامها استفاده کنید و دامها را ۷ تا ۱۰ روز بعد از سمپاشی ذبح کنید.
حسینی با بیان اینکه امسال تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو نسبت به پارسال کاهش داشته است، گفت: امسال ۵۴ فقره ابتلا به تب کریمه کنگو در کشور گزارش شده که ۱۴ فقره آن مربوط به سیستان و بلوچستان است.
بیماری تب کریمه کنگو از طریق گزش کنه که در فصول گرم شایعتر است به حیوان یا انسان منتقل میشود.