صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بخش نارسایی و پیوند قلب کودکان بیمارستان قلب شهید رجایی با موافق وزارت بهداشت ایجاد می‌شود

۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۹:۱۶
کد خبر: ۵۳۱۶۳۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
مسئول بخش پیوند قلب اطفال بیمارستان شهید رجایی تهران با اشاره به بازدید روز گذشته رییس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت از بیمارستان شهید رجایی، گفت: روز گذشته با حضور مدیرانی از وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور، نشستی برگزار شد.

به گزارش گروه جامعه ، سید محمد مهدوی با اعلام این مطلب، اظهار داشت: با موافقت شادنوش رییس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت، مقرر شد بخشی در بیمارستان قلب شهید رجایی ایجاد شود تا کودکان لیست انتظار و گیرندگان اعضا بتوانند در بخش بیمارستان با عنوان بخش نارسایی و پیوند قلب کودکان تحت نظارت و درمان قرار گیرند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ کودک یک تا ۱۴ ساله در بیمارستان قلب شهید رجایی تهران با شرایط نه چندان خوبی در لیست انتظار پیوند اعضا هستند که همه آن‌ها به دارو‌های وریدی وابسته هستند و اگر این دارو‌ها قطع شود، حوادث ناگواری برای آن‌ها رخ می‌دهد و کف قلب برخی از این کودکان، لخته تشکیل شده که علائم خوبی نیست.

این فوق تخصص قلب اطفال با اشاره به روند فرهنگسازی اهدای عضو در کشور، گفت: برای پاسخ به نیاز‌های تعداد زیادی افراد در لیست انتظار اهدای عضو و همچنین استفاده از اعضای قابل پیوند افرادی که آن‌ها را از دست می‌دهیم، نیاز به همت جمعی وجود دارد که مجددا روند اهدای عضو از بیماران دچار مرگ مغزی، شدت بگیرد.

مهدوی یکی از مهمترین مسائل در پیوند اعضا را زمان برداشت، انتقال و پیوند عضو دانست و خاطرنشان کرد: اگر به آمار‌های وزارت بهداشت توجه کنیم، می‌بینیم که در سال گذشته و در طول ۳ گذشته، یک و نیم برابر افرادی که پیوند می‌شوند را در لیست انتظار پیوند عضو از دست می‌دهیم و شاید کمتر به این توجه می‌شود.

مسئول بخش پیوند قلب اطفال بیمارستان شهید رجایی تهران تاکید کرد: درست است که مرگ برای هر انسانی رخ می‌دهد، اما برای کودکان سخت و دشوارتر است البته هیچ گاه ما از خدا نمی‌خواهیم که اهداکننده عضو یا اعضایی پیدا شود بلکه همیشه می‌گوییم که امیدواریم خانواده‌هایی که فرزندان یا اعضای آن‌ها دچار مرگ مغزی شده اند، از صمیم قلب رضایت داشته باشند تا اعضای بدن آن‌ها به نیازمندان، اهدا شود.

وی بیان داشت: اطفال بدحال نسبت به بزرگسالان بدحال برای پیوند قلب در اولویت قرار دارند و این توسط یکی از بزرگان پیوند اعضا در جهان نیز تایید شده است، اما در برخی موارد ممکن است بیماران بزرگسال نیازمند پیوند قلب، در شرایط به مراتب بدتری نسبت به اطفال قرار داشته اند که تصمیم به اهدای قلب به بیمار بزرگسال بدحال گرفته می‌شود، اما در شرایط برابر، اطفال برای پیوند قلب، در اولویت قرار دارند.

مهدوی یادآور شد: خوشبختانه با همکاری اداره کل پیوند وزارت بهداشت و سازمان اورژانس کشور، اخیر پیوند قلب موفق در بیمارستان قلب شهید رجایی انجام شد و قلب بیمار مرگ مغزی شده در بیمارستان رازی رشت در مدت ۵۰ دقیقه به بیمارستان قلب شهید رجایی منتقل و به ریحانه محبی، کودک ۱۴ ساله پیوند شد.

وی اضافه کرد: این بیمار سال گذشته در یکی از مراکز درمانی، تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته بود و بعد از آن دچار نارسایی قلب و به این بیمارستان ارجاع شد و مدتی در لیست انتظار قرار داشت و چندین بار قلب برای پیوند به او انجام شد، اما چون شرایط قلب، مناسب نبود این عمل انجام نشد، اما بالاخره قلب یک بیمار ۱۶ ساله مرگ مغزی شده رشتی به وی پیوند شد و خوشبختانه ریحانه محبی، پس از ۱۲ روز که بستری و عمل شده بود، ترخیض شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *