صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آمار خودکشی جوانان آمریکایی به بالاترین سطح در ۲۰ سال اخیر رسید/عوامل خودکشی در آمریکا چه مواردی هستند

۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۲
کد خبر: ۵۳۱۴۳۱
میزان خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی تقریباً طی ۲ دهه اخیر به بالاترین میزان خود رسیده که نشان می‎دهد که افسردگی نیز به شاهد رشد روزافزون بوده است.
به گزارش گروه بین الملل ، محققان در مطالعات خود به این نتیجه رسیده‎اند که میزان خودکشی میان نوجوانانی که در آمریکا زندگی می‌کنند و در گروه سنی ۱۵ تا ۱۹ سال هستند به طور متوسط از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ از ۱۰ درصد به ۲۰ درصد افزایش یافته است.

یکی از پژوهشگران دانشکده پزشکی هاروارد بوستون می‌گوید، " میزان خودکشی نوجوانان در آمریکا بی سابقه است و اگر ۱۰ سال هم به عقب بازگردید آمار‌های خودکشی این میزان از افزایش صعودی را نشان نمی‌دهد. "
 

به گفته این پژوهشگر، نرخ خودکشی میان گروه سنی ۱۵ تا ۱۹ ساله و ۲۰ تا ۲۴ ساله از آغاز سال ۲۰۰۰ به بالاترین سطح خود در این کشور رسیده است.

علاوه بر آن، داده‌های جدید از افزایش میزان افسردگی در آمریکا خبر می‌دهد و نشان می‌دهد افسردگی شدید در میان نوجوانان و بزرگسالان به طور قابل توجهی از سال ۲۰۱۳ به میزان ۳۳ درصد رشد صعودی داشته است.

بالاترین گروه سنی که از افسردگی در این کشور رنج می‌برند افراد ۳۵ تا ۴۹ ساله هستند، اما این در حالی است که میزان افسردگی در بین نوجوانان سطح بالایی از خود نشان داده است.
 

از جمله عواملی که منجر به افزایش سطح افسردگی در آمریکا شده می‌توان به تغییر در سبک زندگی، اعتیاد به مواد مخدر و همچنین استفاده بیش از حد از فضای مجازی اشاره کرد.

به گفته متخصصان افسردگی شدید می‌تواند منجر به خودکشی شود در نتیجه با افزایش یافتن میزان افسردگی، بالا رفتن سطح خودکشی امری دور از انتظار نیست.
 

آمار‌ها نشان می‌دهد از سال ۱۹۹۹ تا سال ۲۰۱۴ نرخ خودکشی در هر ۱۰۰ هزار شهروند آمریکایی از ۱۰.۵ درصد به ۱۳ درصد افزایش یافته است.

به گزارش مرکز کنترل بیماری، خودکشی دهمین عامل اصلی مرگ و میر در آمریکا به شمار می‌آید.

اگر میزان خودکشی در بین کشور‌های سرمایه دار بالاترین آمار را نشان می‌دهد در نتیجه انتظار می‌رود که در کشور‌های فقیر‌تر که مردم با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کنند و شرایط زندگی طاقت فرسا و غیر قال تحمل است نرخ خودکشی بیشتر باشد.

اما این در حالی است که میزان خودکشی در میان کشور‌های فقیر به مراتب کمتر گزارش می‌شود. از هر ۱۰۰ هزار شهروند آمریکایی در جامعه ۱۳.۷ درصد است که این میزان در کشور‌هایی همانند سنگال ۱۱.۸ درصد، کره شمالی ۱۰.۶، افغانستان ۶.۴ درصد و ونزوئلا ۳.۸ درصد گزارش شده است.
 
 
سیر صعودی خودکشی در آمریکا به طور ویژه در میان پسران بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ در یک سال به میزان ۱۴ درصد افزایش داشته است. این در حالی است که خودکشی میان دختران آمریکایی از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ سالانه ۸ درصد رشد داشته است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *