صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وام به تنهایی تولید شغل نمی‌کند/داعیه دار بومی سازی به روز‌ترین مدل‌های اشتغال دنیا هستیم

۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۰۳:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۳۱۳۲۰
حجت الله عبدالملکی گفت: وام به تنهایی نمی‌تواند اشتغال ایجاد کند و حتما نیاز به پیشگاری و پس کار‌هایی مفصل دارد و نیازمند مدل عملی قابل اتکا است.

حجت الله عبدالملکی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ، در پاسخ به این سوال که آیا پرداخت وام راه حلی پایدار برای ایجاد اشتغال مخصوصا برای مددجویان کمیته امداد است یا خیر گفت: در حوزه اشتغال در کمیته امداد داعیه دار این هستیم که به روز‌ترین مدل‌های اشتغال دنیا را پیاده سازی و بومی سازی کرده ایم.

وی در ادامه بیان کرد: پرداخت وام یک حلقه است که اتفاق می‌افتد. قبل از اعطای وام پروژه بسیار مفصل پیشکاری اتفاق می‌افتد که از استعداد سنجی خود مددجو شروع می‌شود که در این زمینه با مددجو یک مشاوره شغلی حرفه‌ای انجام می‌شود. به موازات استعداد سنجی مزیت سنجی منطقه هم بررسی می‌شود.

وی در ادامه افزود: بعد از استعداد سنجی اگر فرد برای شغل نیازمند آموزش و مهارت باشد به مراجع آموزشی رسمی مثل سازمان فنی و حرفه‌ای یا آموزشگاه‌های معتبر معرفی می‌شود که آموزش لازم را ببیند. بعد از این اقدام کارشناسان کمیته محلی که قرار است فرد در آنجا فعالیت کند بررسی می‌شود (اگر نیاز باشد در خانه خود کار انجام دهد بازدید می‌کنند) که محل شرایط لازم را دارد یا خیر اگر قرار باشد مددجو محلی را اجاره بکند محلی که در نظر گرفته شده بررسی می‌شود. اگر نیاز باشد که بخشی از تسهیلات را زودتر بگیرد که محل را رهن یا اجاره بکند به همان میزان از تسهیلات آزاد می شود تا مددجو بتواند محل کسب و کار را تهیه کند. همکار کمیته بعد از تائید محل کسب و کار بقیه تسهیلات را برای اینکه تجهیزات و مواد اولیه خریداری شود آزاد می‌کنند.

عبدالملکی در ادامه بیان کرد: از زمانی که فعالیت تولیدی مددجو شروع می‌شود بین ۳ تا ۵ سال کارشناسان فنی اشتغال کمیته امداد همراه مجری طرح هستند و به صورت منظم به آن سرکشی می‌کنند و مجریان طرح‌ها شماره تلفن همکاران را نیز در اختیار دارند و هر زمان که مشکل یا مشورتی نیاز داشته باشند می توانند تماس بگیرند. این امر مازاد بر سرگشی های منظم است. اینا برای این است که مطمئن شویم این شغل پایدار است و می‌توان به درآمد لازم برسد و سونامی فضای کسب و کار به مددجویان آسیب نرساند.

معاون اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد در ادامه بیان کرد: در مسیر ایجاد شغل برای آنان باز هم با آنها همکاری می‌کنیم مثلا در بازاریابی و فروش اگر مشکل داشته باشند کمک می‌کنیم که مشکل آن فرد حل شود و یا محصول مددجو را به فروشگاه ها یا خریداران عمده معرفی می کنیم.

وی در ادامه درباره ساسر اقدامات انجام داده گفت: برخی از این شغل‌ها نیازمند وام تکمیلی هستند برای تکمیل سرمایه در گردش به آنها وام داده می‌شود گاهی نیاز به آموزش دارند که سالانه ده‌ها هزار مورد آموزش پایدارسازی شغل را با هدف پایدار کردن طرح‌هایی که قبل اجرا شده اند و ارتقای درآمد و بهره وری آنها انجام می‌دهیم.

وی در ادامه تاکید کرد: وام به تنهایی نمی‌تواند اشتغال ایجاد کند و حتما نیاز به پیشگاری و پس کار‌هایی مفصل دارد و نیازمند مدل عملی قابل اتکا است.

معاون اشتغال و کار آفرینی کمیته امداد در ادامه بیان کرد: به همین جهت مدعی هستیم که برنامه اشتغال امداد متقن‌ترین و کامل‌ترین برنامه اشتغال در کشور نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی است ولی ضعف‌هایی هم دارد و با استفاده از متخصیص در صدد رفع این ضعف‌ها هستیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *