صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین: هنوز خیلی از سلاح‌ها و توانمندی‌هایمان را رو نکردیم

۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱:۳۹
کد خبر: ۵۳۱۱۸۵
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: هنوز خیلی از سلاح‌ها و توانمندی هایمان را رو نکردیم و اگرزمانی کسی قصد تجاوز به ایران داشته باشد دستی کسی به سمت ایران دراز شود، قطع می‌شود و بر نمی‌گردد.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، محمدرضا باهنر امروز در یک نشست خبری، با اشاره به حادثه تروریستی هفتم تیر اظهار کرد: یادآوری این واقعه برای انتقال عمق دشمنی استکبار با نظام اسلامی برای نسل‌های بعدی انقلاب ضروری است. دشمن در حادثه ۷تیر تلاش کرد هر سه قوه را از کار بیندازد.

وی ادامه داد: بلافاصله بعد از آن حادثه، مجلس جلسه علنی برگزار کرد و جانبازان این حادثه به مجلس رفتند؛ این اقدام سمبلیک بود تا مجلس بک روز هم از اکثریت نیفتد و تشکیل شود.

باهنر به انهدام پهپاد آمریکایی در مرزهوایی کشور اشاره کرد و بیان داشت: در این رابطه یک عملیات ظریف، دقیق فنی و اعجاب انگیز از سوی نیروی نظامی ایران شکل گرفت. این اتفاق خیلی از دوستان ما را شاد و دشمنان ما راخیره کرد.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین افزود: هنوز خیلی از سلاح‌ها و توانمندی هایمان را رو نکردیم و اگرزمانی کسی قصد تجاوز به ایران داشته باشد دستی کسی به سمت ایران دراز شود، قطع می‌شود و بر نمی‌گردد.

وی با اشاره به برگزاری اجلاس منامه بحرین در راستای معامله قرن‌ نیز اظهار داشت: دیدیم که این اجلاس با چه افتضاحی شروع نشده تمام‌ شد و ان‌شاءالله خواب آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی برآورده نخواهد شد.
 
باهنر در پاسخ به سوالی درباره آینده شورای وحدت اصولگرایان عنوان کرد: شورای ائتلاف اصولگرایان از قبل هم بوده و باید باشد و مشکل اصلی این است که ما حزب قدرتمند و ضابطه‌مند نداریم و برای اینکه احزاب بتوانند کار کنند باید بتوانند ائتلاف تشکیل دهند و این شورای ائتلاف هم چیز جدیدی نیست و هدف‌گذاری، وحدت و گردهم آوردن اصولگرایان است.

وی ادامه داد: متأسفانه ۷۰ یا ۸۰ درصد انرژی احزاب صرف ائتلاف می‌شود و پس از آن به سراغ کارهای انتخاباتی می‌روند؛ لذا ما هم تلاش می‌کنیم با ائتلاف به سمت یک وحدت میان اصولگرایان برویم.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سوالی درباره انحلال احتمالی جمنا و جایگزینی آن با شاجا بیان کرد: با توجه به اینکه قرار است دامنه جمنا گسترش یابد، نام آن به احتمال زیاد تغییر خواهد کرد و معلوم نیست شاجا باشد یا نام دیگری، اما قطعاً اعضای جمنا عضو ائتلاف جدید هستند و فقط نام آن تغییر می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال دیگری درخصوص کاهش یاافزایش حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: خوشبختانه مردم ما آن‌قدر بصیر و آگاه هستند که به سرعت مسائل را از یکدیگر تفکیک می‌کنند؛ لذا از آنجاکه مردم به اصل انتخابات باور دارند و آن را وظیفه شرعی و ملی خود می‌دانند، قطعاً در انتخابات پیش‌رو شرکت خواهند کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه اشاره یکی از اشکالات مجلس دهم این است که سه فراکسیون اقلیت وجود دارد، اظهارکرد: بر اساس ترمینولوژی سیاسی مجالس و دولت‌های ائتلافی نمی‌توانند موفق عمل کنند و من بعضی اوقات که نطق‌های مجلس را می‌شنوم، غصه می‌خورم به حال رئیس مجلس که چگونه جلساتی اینچنینی را می‌خواهد اداره کند و اینکه سه فراکسیون اقلیت آسیب‌هایی را به مجلس وارد می‌کنند.

به گفته باهنر، فراکسیون‌هایی که نمی‌تواند خیلی در رأی‌گیری تأثیرگذار باشد، اما من با شرایط امروز فکر می‌کنم در مجلس بعدی فراکسیون اکثریت حاکم خواهد شد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اینکه اصولگرایان باید به طور واحد در انتخابات حضور پیدا کنند، افزود: بعضی اوقات اصول‌گرایان به خودشان می‌بازند؛ یعنی وقتی از جریان اصولگرایی چهار نفر کاندیدا می‌شوند، اما از جریان اصلاح‌طلبی یک نفر، این معلوم است که جریان اصلاح‌طلبی پیروز خواهد بود.

وی گفت: مثلاً در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۶ و یا ۹۲ اصولگرایان با تعدد کاندیداها وارد میدان شدند، اما اصلاح‌طلبان با یک کاندیدای واحد و همین موجب شد تا آقای روحانی پیروز شود و البته با بیان این مطلب شاید برخی اصلاح‌طلبان سواستفاده کنند و مشکلی نیست بگذارید سواستفاده کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درپاسخ به سوالی درباره روند حمایت اصولگرایان از کاندیدای اصلح نیز گفت: ما صالح مقبول را به صالح غیرمقبول ترجیح می‌دهیم و به سمت کسی می‌رویم که رأی داشته باشد و سرمایه‌گذاری روی کسی که رأی ندارد کار اشتباهی است.

وی درباره پرسشی مبنی بر ادامه طرح گفتگوی ملی عنوان کرد: گفتگوی بین جناح‌ها را حتماً مفید و لازم می‌دانیم و اعتقاد داریم که با هم رقابت می‌کنیم و رقابت هم خواهیم کرد، اما از طرف دیگر اعتقاد داریم که در یک سری از مسائل با یکدیگر موضع مشترک داریم و می‌توانیم با هم کار کنیم.

به گفته او؛ مثلاً ۹۰ درصد تصمیمات مجلس، غیرسیاسی است و فقط ۱۰ درصد سیاسی است که ما هم می‌توانیم در حوزه تصمیمات غیرسیاسی با یکدیگر کار کنیم؛ لذا گفتکوی ملی ضروری است.

باهنر ادامه داد: البته این گفتگوها با فتنه‌گران که با نظام مشکل دارند صورت‌پذیر نیست و اینکه یکی از پیش‌شرط‌‌های گفتگوی ملی تنازل و کوتاه آمدن در گاهی اوقات و یا در برخی موارد است. جلسات گفتگوی ملی با آقای عارف ادامه دارد و ادامه هم خواهد داشت، اما به شرط اینکه برای این جلسات شرط گذاشته نشود و یا فتنه‌گران در این گفتگوها حضور نداشته باشند.

عضومجمع تشخیص مصلحت نظام درپاسخ به سوالی درباره ادعای برخی از سران اصلاح‌طلب در تحریم انتخابات نیز تصریح کرد: افرادی مانند حجاریان در مجلس ششم دعوت به تحریم انتخابات کرده بودند اما در مجلس نهم و دهم همین آقای حجاریان گفت که اصلاح‌طلبان باید از طریق صندوق‌های رأی مطالبات خود را برآورده سازند؛ لذا من تعجب می‌کنم الان آقای حجاریان دوباره موضوع تحریم انتخابات را مطرح می‌سازد.

وی درپایان گفت: من فکر می‌کنم در این صورت ، نوعی تقسیم کار میان اصلاح‌طلبان صورت گرفته که قرار است عده ای نقش آدم خوب وبرخی هم نقش آدم بد را بازی کنند



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *