صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۱۱.۵میلیارد دلار حجم صادرات غیرنفتی طی ۳ماهه نخست

۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵:۰۱
کد خبر: ۵۳۱۱۸۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سرپرست سازمان توسعه تجارت گفت:در سه ماهه امسال ۱۱.۵میلیارد دلار صادرات غیرنفتی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییری نداشته است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، محمدرضا مودودی در همایش ملی تامین مالی صادرات، بیمه و سرمایه‌گذاری اظهار کرد: در سه ماهه امسال ۱۱.۵میلیارد دلار صادرات غیرنفتی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییری نداشته است.
 
سرپرست سازمان توسعه تجارت میزان واردات طی سه ماهه امسال را ۱۰.۲ میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: واردات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸.۷ درصد کاهش داشته است.
 
وی گفت: در حالیکه همه شاخص‌ها تحت تأثیر تحریم آسیب دیده، اما در صادرات غیرنفتی که هدف دشمنان کاهش آن بود صادرکنندگان توانستند عملکرد خوبی داشته باشند.
 
مودودی با بیان اینکه برای صادرات نیاز به منابع مالی داریم، خاطرنشان کرد: از جمله کشور‌هایی هستیم که منابع ارزی فراوانی طی سال‌ها کسب کردیم، اما اینکه چه میزان صرف تولید کالا‌های صادراتی و زیرساخت‌ها شده به نظر انحراف داشته است.
 
سرپرست سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه ایران ۱.۲درصد جمعیت،۱.۲درصد جغرافیا و ۱.۲ درصد GDP جهان را در اختیار دارد، اما در صادرات سهم ۰.۳ درصدی را در اختیار داریم که بر اساس داشته باید رقم صادرات ما ۱۵۰میلیارد دلار باشد که اینگونه نیست.
 
وی ادامه داد: بر اساس آمار، در حوزه اقلام صادراتی بالای ۵۰میلیون دلار از صادرات ما در قالب ۱۳۰قلم کالا است.
 
مودودی تصریح کرد: از ۸هزار قلم کالا، ۴۰۰قلم کالا، ۹۵درصد صادرات کشور را تشکیل می‌دهد.
 
سرپرست سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه ۸۰ شرکت سهم ۳۰میلیارد دلار‌ی صادرات کشور را برعهده دارند، گفت: در تنوع اقلام صادراتی و شرکت‌های صادر کننده نیاز داریم غنی‌تر شویم.
 
مودودی ادامه داد: امیدواریم با تسهیلاتی که بانک مرکزی در سیاست‌های ارزی خود اعمال خواهد کرد، صادرات توسط صادرکنندگان با کارت‌های جدید الورود را به سمت صادرکنندگان با کارت‌های شناسنامه‌دار بازگردانیم.
 
وی گفت: باید سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی مدونی در حوزه تنوع اقلام و بهسازی بنگاه‌های صادراتی صورت گیرد تا بتوانیم به چشم‌انداز ۱۴۰۴ که بالای ۱۲۰ میلیارد دلار صادرات است برسیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *