صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازداشتگاه کلینت آمریکا شکنجه‎گاه مهاجران/ شیوع بی‎سابقه گرسنگی، ترس و بیماری در مرزهای آمریکا

۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۲
کد خبر: ۵۳۱۱۴۹
سیاست‌های دولت آمریکا باعث شده تا روز به روز شرایط کودکان و مهاجران در بازداشتگاه‌های مرزی این کشور وخیم‌تر شود.
به گزارش گروه بین الملل ، شرایط اسفناک درون بازداشتگاه‌های مرزی آمریکا کابوسی ناتمام است که دامان مهاجرانی که قصد دارند پا در خاک آمریکا بگذارند را گرفته و سیاست‌های غلط و ضد حقوق بشری دولت آمریکا به وخیم‌تر شدن هر چه بیشتر این بحران دامن زده است.
 
 

بر اساس گزارش‎ها، شیوع بیماری‌های واگیردار در میان مهاجران به ویژه صد‌ها کودکی که چند ماه بیشتر از عمرشان نگذشته است در سلول‌های کثیف و شلوغ بازداشتگاه‌های مرزی آمریکا رخ می‌دهد.
 
یکی از ماموران بازداشتگاه کلینت می‎گوید که احساس می‌کند همانند رباتی است که هیچ احساسی در مقابل انسان‌ها ندارد، چرا که به او دستور داده شده تا تخت‌ها را از کودکان بگیرند.
 
 
 
در حالی که مقام‎های رسمی گشت مرزی آمریکا شرایط بازداشتگاه‌ها را حتی پس از افزایش مرگ کودکان مهاجر در زندان‌های فدرال مطابق با حقوق انسانی قلمداد می‌کردند، اما بررسی و بازدید‌های صورت گرفته از بازداشتگاه‌ها این موضوع را آشکار کرد که آنها کاملاً واقف بودند که کودکان مهاجر تختی برای خوابیدن بر روی آن ندارند، راهی برای نظافت کردن نیست و در نهایت غذایی برای سیر کردن شکم آن‌ها وجود ندارد.

شرایط موجود در بازداشتگاه " کلینت " نشان دهنده مسئله‌ای پیچیده نه تنها برای مقام‎های محلی منطقه بلکه برای کنگره آمریکا است جایی که قانونگذاران هفته‌ها بر سر بسته‌های کمک‌های بشر دوستانه ۴.۶ میلیارد دلاری جدال کردند.
 
 

برخی از اعضای کنگره آمریکا دلیل ازدحام بازداشتگاه‌های مرزی را عدم تخصیص بودجه کافی استدلال می‌کنند و این در حالی است که چندین قانونگذار دموکرات علیه تخصیص بودجه نهایی کنگره برای بازداشتگاه‌ها رای دادند.

بازداشتگاه مرزی کلینت مملو از ایستگاه‌های سوخت رسانی، انبار‌هایی برای نگهداری وسایل نقلیه و اصطبل اسب است و هرگز برای نگاه داشتن صد‌ها زن و مرد و کودک مهاجر طراحی نشده است.
 
طراحی این بازداشتگاه‌ها به گونه‌ای است که مهاجران تنها چند ساعت می‌توانند برای انجام امور اداری‌شان در آنجا منتظر بمانند و نه چندین روز و حتی چندین هفته.
 

نیویورک تایمز می‎گوید که کودکان و نوزادان مهاجر در چندین روز در سلول‌های کوچک که در آن‌ها یک توالت وجود دارد زندگی می‌کنند و مجبور هستند بر روی زمین بخوابند و بسیاری از کودکان بیمار هستند. در یک سلول ۴۶ کودک نگهداری می‌شود که بیش از ۲ برابر ظرفیت سلول است. کودکانی که بیماری‌های واگیردار دارند در سلول‌های بدون توالت قرنطینه می‌شوند.
 
 

شمار کودکان مهاجر در بازداشتگاه کلینت بیش از ۷۰۰ نفر در ماه آوریل و می‌ بوده که طی ۲ هفته گذشته ۲۵۰ کودک در آنجا بودند.
 
مقام‎های بازداشتگاه به منظور کم کردن جمعیت تمامی کودکان مهاجر را از آنجا خارج کردند، اما چند روز بعد ۱۰۰ کودک را دوباره بازگرداندند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *