دستگیری سارق گوشی در مترو
متهم ۳۸ ساله این پرونده در اظهاراتش به مأموران درباره نحوه وقوع جرم و اخاذی از مالباختگان گفت: همراه با چند دوستم در یک خوابگاه مجردی سکونت داشتم، هماتاقیهای من، تلفنهمراه مسافران مترو را در دو ایستگاه امام خمینی (ره) و پانزده خرداد سرقت میکردند و اموال را پس از سرقت به داخل خوابگاه میآوردند.
وی افزود: من با پرداخت مبلغ ناچیز، حافظه جانبی و سیمکارت تلفنهای مسروقه را میخریدم، سپس همزمان با تخلیه اطلاعات داخل حافظیجانبی تلفنهای همراه مسروقه، این اطلاعات را وارد یک لپتاپ میکردم.
این متهم در ادامه اظهارتش به مأموران گفت: در گام بعدی، شماره تلفن لیست مخاطبان هر تلفنهمراه را به دست آورده و با ارسال پیامکهای تهدیدآمیز و مزاحمتگونه، به شماره تلفنهای موجود در لیست مخاطبان اعلام میکردم که تلفنهمراه دوست آنها ناپدید شده و اکنون در اختیار من است.
وی ادامه داد: سپس با شماره صاحبخط تماس گرفته و میگفتم که پس از واریز وجه، حاضرم تلفنهمراه را به وی برگرداندم که مالباخته برایم پول واریز میکردم، اما من از بازگرداندن تلفنهمراه با مالباخته خودداری میکردم.
این متهم به مأموران گفت: زمانیکه با اعتراض مالباخته مواجه میشدم، تصاویر شخصی اخذ شده از حافظهجانبی تلفنهمراهشان را برای آنها ارسال کرده و تهدید میکردم که در صورت پیگیری توسط آنها، اقدام به انتشار تصاویر شخصی میکنم.
در ادامه تحقیقات مشخش شد که مالباختگان بیشتر به خاطر حفظ آبرو از شکایت خود صرفنظر میکردند.
سرهنگ علی راقی؛ رئیس پلیس مترو تهران با اعلام این خبر گفت: متهم ضمن اقرار به اعمال مجرمانه عنوان داشته به قصد سودجویی و کسب درآمده این کار را انجام میداده است و تلاش جهت دستگیری سایر متهمان ادامه دارد.
وی از افرادی که به این نحوه از آنها اخاذی یا برایشان ایجاد مزاحمت شده، خواست برای طرح شکایت به پلیس مترو واقع در یکی از ایستگاههای مترو مراجعه کنند.
راقی تصریح کرد: شهروندان برای پیشگیری از اینگونه موارد، به توصیههای پیشگیرانه پلیس توجه کنند.
رئیس پلیس مترو تهران متذکر شد: شهروندان هنگام استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، دقت بیشتری داشته باشند تا تلفنهمراه و مدارک آنها سرقت نشود و از نگهداری تصاویر و مطالب حائز اهمیت که ممکن است با به سرقت رفتن آنها آسیب اجتماعی و اخلاقی برای آنها مترتب شود، خودداری کنند.