صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحث پناهندگی ورزشکاران درست نیست/ ممکن است با نفرات کمتری نسبت به ریو به توکیو برویم

۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸:۰۲
کد خبر: ۵۳۰۲۷۲
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
هادی رضایی دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک گفت: ملاک اعزام تعداد ورزشکاران زیاد نیست، بلکه هدف اصلی ما کسب مدال‌ بیشتر در پارالمپیک توکیواست.

هادی رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی ، در خصوص شرایط ورزشکاران جانباز و معلول برای کسب سهمیه پارالمپیک توکیو اظهار داشت:  خوشبختانه شرایط خوب است و تیم‌های مختلف تمرینات‌شان را پیگیری می‌کنند. خوشبختانه در رشته‌هایی مثل والیبال نشسته، وزنه‌برداری ، تیراندازی و تیروکمان سهمیه پارالمپیک توکیو را به دست آورده‌ایم و برخی دیگر از رشته‌های ورزشی هم مهیای حضور در مسابقات گزینشی پارالمپیک توکیو هستند تا بتوانند سهمیه کسب کنند.

وی در مورد اینکه در کدام رشته‌های ورزشی شانس بیشتری برای کسب مدال در پارالمپیک توکیو داریم، گفت: ما قصد داریم سه شناگرمان را که از شانس زیادی برای کسب سهمیه پارالمپیک توکیو برخوردارند به مسابقات جهانی لندن اعزام کنیم تا موفق به کسب سهمیه پارالمپیک شوند. تیراندازان ایران هم قرار است راهی مسابقات استرالیا شود، هر چند که برخی از این تیراندازان سهمیه کسب کرده‌اند. البته در بعضی از رشته‌ها ممکن است نتوانیم سهمیه‌ای کسب کنیم. با توجه به این مسائل، برنامه‌ریزی و هدف ما در پارالمپیک توکیو این است که یک حضور کیفی داشته باشیم تا بتوانیم مدال‌های زیادی به خودمان اختصاص دهیم. ملاک اعزام ما به صورت کیفی است.
 
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک در خصوص زهرا نعمتی تصریح کرد: ما به توانمندی نعمتی ایمان و اعتماد داریم هر چند که خود او باید تصمیم‌گیرنده نهایی باشد و تمرکزش را روی یک چیز بگذارد. او در رشته تیراندازی موفق به کسب سهمیه المپیک توکیو نشده و باید در مسابقات گزینشی شرکت کند. می‌دانیم حضور در المپیک برای هر ورزشکاری یک افتخار بزرگ است.
 
رضایی در خصوص اینکه اگر ورزشکاران موفق به کسب سهمیه پارالمپیک شوند پاداشی برای آنها در نظر گرفته خواهد شد یا خیر، گفت: کسی که مدال‌آور باشد برای او هزینه خواهیم کرد. حتی اگر ورزشکاری از نظر کیفی خوب عمل کند پاداش برایش در نظر خواهیم گرفت. برای مدال طلا پنج میلیون، نقره و برنز هم بین دو تا یک میلیون و دویست هزار تومان تعیین کرده‌ایم و طبق آئین‌نامه موجود به ورزشکاران حقوق خواهیم داد.
 
وی در مورد اینکه آیا می‌توانیم نسبت به پارالمپیک توکیو ورزشکاران بیشتری اعزام کنیم یا خیر، اظهار داشت: ملاک اعزام تعداد زیاد ورزشکاران نیست، بلکه هدف اصلی ما کسب مدال‌ بیشتر در توکیو خواهد بود. ممکن است با نفرات کمتری نسبت به ریو در توکیو ظاهر شویم و برآورد ما کسب ۳۲ مدال در توکیو است.
 
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک در مورد پناهندگی برخی از ورزشکاران در کشورهای دیگر گفت:  بحث پناهندگی درست نیست زیرا از هیچ کانالی به ما اعلام نکرده‌اند که آنها پناهنده شده‌اند. عدم بازگشت بلاغی هم مربوط به یک سال پیش است و این موضوع به تصمیم شخصی افراد مربوط می‌شود، البته این مسئله هم مربوط به فدراسیون جانبازان و معلولین است. معتقدم وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و کمیته پارالمپیک باید یک تصمیم‌گیری جدی در خصوص انتخاب نفرات و ضمانت‌نامه‌ها اتخاذ کنند و در کنار آن هم یک کارگروهی تشکیل شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *