صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عدم تمایل لندن برای دفاع از قربانیان برده‌داری مدرن؛ بی‌توجهی دولت انگلیس به باندهای قاچاق همچنان قربانی می‎گیرد

۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۲۰
کد خبر: ۵۲۹۸۸۰
گروهی از وکلا هشدار داده‌اند وزارت کشور انگلیس تمایلی برای دفاع از قربانیان برده‌داری مدرن ندارد و آن‌ها را به اماکنی انتقال می‌دهد که در آن مورد سوء استفاده قرار گرفته‌اند.

به گزارش گروه بین الملل ؛ وزیران دولت انگلیس متهم به بی کفایتی آشکار و بی‌توجهی کامل در قبال قربانیان قاچاق انسان هستند.

به گزارش ایندیپندنت، قربانیان قاچاق انسان در پی آزاد شدن از مراکز بازداشت مهاجران، به محل‌هایی بازمی‌گردند که پیش از این در آن محل‌ها به بردگی کشیده شده‌اند؛ موضوعی که شکست غیرقابل قبول در محافظت از افراد آسیب‌پذیر در برابر استثمار مجدد به شمار می‌رود.

وکلا می‌گویند که پس از آنکه مشخص شد اسکان امن برای قربانیان قاچاق انسان پس از آزادی آن‌ها برنامه‌ریزی نشده است، وزارت کشور انگلیس نشان داده که درباره امنیت افراد آسیب دیده در این رابطه بی‌تفاوت است.

ایندیپندنت به عنوان مثال به موردی اشاره می‌کند که در آن یک زن چینی پس از آن که به مدت ۵ سال به عنوان یک برده جنسی در لندن مورد استثمار قرار گرفته بود. پس از آزاد شدن از مرکز حذف مهاجران «یارلز وود»، از سوی مقامات به او گفته شده که به محلی در منطقه «بارکینگ» برود؛ جایی که او پیش از این مجبور بوده به عنوان یک برده جنسی فعالیت کند.

 

 

به نظر می‌رسد که تمهیداتی در این زمینه اندیشیده شده تا از این قربانیان محافظت شود اما روزنامه ایندیپندنت از موارد متععدی مطلع شده که به دلیل عدم مطلع شدن «ارتش برده‌داری» برای اقدام، قربانیان آسیب پذیر پس از آزادی هیچ محل امنی برای رفتن نداشته‌اند.

 

بیشتر بخوانید: نگاهی به برده‌داری مدرن در انگلیس

 

یکی از فعالان حقوقی که در زمینه محافظت از این قربانیان فعالیت می‌کند با اشاره به پرونده یک زن چینی که ۵ سال در لندن برده جنسی بوده، گفته "این نخستین بار نیست که چنین اتفاقی در وزارت کشور و مراکز حذف مهاجران روی می‌دهد. این موضوع کاملا غیر قابل قبول است و ما باید ارتباطات خود را بیشتر کنیم تا از روند اقدامات یکدیگر مطلع شویم و راه حل مثبتی پیدا کنیم."

 

 

یک از سخنگویان وزارت کشور انگلیس می‎گوید که این وزارتخانه اذعان می‌کند و متأسف است که روند صحیح از ابتدا دنبال نشده است.

در یک مورد دیگر زنی که قربانی قاچاق انسان شده بود پس از آزادی از مرکز بازداشت مهاجران جای امنی برای رفتن نداشته و سپس ناپدید شده که وکیل این زن می‌گویند وی احتمالا بار دیگر در دام قاچاقچیان انسان افتاده است.

 

 

«فرانک فیلد»، نماینده پارلمان انگلیس و رئیس «بازبینی قانون برده‌داری مدرن» در این باره می‌گوید: این موارد حقیقتا شوک برانگیز هستند و بی توجهی مقامات وزارت کشور را نشان می‌دهند.

 

بیشتر بخوانید: واقعیت‌های هولناک قاچاق انسان در جهان

«پاول بلومفیلد»، از اعضای حزب کارگر در پارلمان انگلیس نیز در این باره می‌گوید: که این موارد نشان دهنده شکست در حمایت از قربانیان برده‌داری مدرن است.

 

 

«شالینی پاتال»، وکیل زن چینی قربانی قاچاق انسان در این باره می‌گوید که پرونده موکل وی نشان داد محافظت از افراد بازداشت شده جزء اولویت‌های وزارت کشور انگلیس نبوده و نمونه دیگری است از فقدان کامل عدم همدردی با این افراد و آنچه که بر سر آن‌ها آمده است.

پاتال می‌افزاید: بی‌کفایتی کامل و بی‌توجهی صرف درباره محافظت از این زنان که پیش از این هدف چنین سوئ استفاده‌های جنسی هولناک و استثمار قرار گرفته‌اند وجود دارد.

«آدام اسپرای»، مدیر حقوقی در مرکز وثیقه برای مهاجران بازداشتی می‌گوید: وزارت کشور انگلیس در پی آزاد شدن مهاجران اسیب پذیر از این بازداشتگاه‎ها، در انجام فرایند‌های مرتبط شکست خورده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *