اذعان وزارت دفاع انگلیس به اعزام کودک سرباز به مناطق جنگی عراق و افغانستان
وزارت دفاع انگلیس خبر اعزام شماری کودک سرباز انگلیسی به مناطق خطرناک جنگی عراق و افغانستان را تایید کرد.
به گزارش دیلی استار، وزارت دفاع انگلیس اعتراف کرد که ۵ نفر از نظامیان اعزام شده به مناطق جنگی عراق و افغانستان در سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰، زیر ۱۸ سال بوده و کودک سرباز محسوب میشدند.
این خبر در حالی از سوی مقامات انگلیسی تایید شد که از دهه ۱۹۷۰ کلیه نیروهای رزمی ارتش این کشور باید پیش از خدمت در خط مقدم ۱۸ سال را پر کرده باشند. ضمن این که انگلیس از جمله کشورهای امضا کننده معاهده عدم اعزام کودکان به میدانهای جنگ سازمان ملل است.
اعزام این پنج کودک سرباز به مناطق جنگی عراق و افغانستان زمانی انجام شد که تلفات نظامیان انگلیسی در حال افزایش بود.
یک منبع آگاه ضمن غیرقابل انکار خواندن این امر که نیروهای مسلح اجازه اعزام را دادند، اظهار داشت: "این اقدامی نیست که به عنوان یک اشتباه دقیقه نودی دیده شود؛ زیرا اعزام هر واحد به افغانستان با علم به این موضوع انجام میشود که این نیروها دستکم یک سال در آن کشور مستقر خواهند بود. این اقدام عمدی و از سر بی کفایتی بوده است."
از این پنج کودک سرباز، سه نفر به افغانستان و ۲ نفر به عراق اعزام شده بودند.
تحقیقات سازمان بین المللی مبارزه با کودک سرباز نشان میدهد که در دوران جنگ افغانستان، کودک سربازان انگلیسی که در ۱۶ سالگی به ارتش پیوسته و دورههای آموزشی خود را تکمیل میکردند ۲ برابر بیش از سربازان بالغ با خطر مرگ مواجه بودند.
براساس این تحقیقات کودک سربازان ارتش انگلیس همچنین در قیاس با هر دو گروه افراد بالغ نظامی و همسالان غیرنظامی خود، در معرض مشکلات روانی و رفتاری بیشتری قرار دارند. ضمن این که امکان جراحت آنان نیز بالاتر بوده است.
براساس گزارشها دختران شاغل در ارتش انگلیس نیز با ریسک بالای آزار و اذیت جنسی مواجه هستند. ۱۵ درصد زنان شاغل در ارتش انگلیس در سال ۲۰۱۸ مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفتند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *