صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ورود رئیس جمهور آمریکا به کره شمالی یک دیپلماسی تبلیغاتی است؛ دیدار ترامپ با کیم دستاوردی نداشت

۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰:۲۰
کد خبر: ۵۲۹۵۶۰
پایگاه تحلیلی کوارتز در گزارشی به دیدار دونلد ترامپ و کیم جونگ اون پرداخته و می‎نویسد ورود ترامپ به خاک کره شمالی یک دیپلماسی نمایشی واقعی است.

به گزارش گروه بین الملل ؛ کوارتز می‌نویسد: روز یکشنبه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به همراه کیم جونگ اون وارد خاک کره شمالی شد؛ این یک لحظه تاریخی بود، چرا که تاکنون هیچ رئیس جمهوری از آمریکا وارد کره شمالی نشده است، اما با این وجود این اقدام می‌تواند شاهدی دیگر بر این موضوع باشد که ترامپ یک ستاره تلویزیونی است و بیشتر یک سرگرم کننده تلویزیونی است تا یک دیپلمات.

این پایگاه در ادامه می‌نویسد: ترامپ خلق کننده لحظاتی به ظاهر بدون اراده و بی‌اختیار است که برای ایجاد یک شوی بزرگ ساخته می‌شوند و احتمالا نمایشی هستند و از نظر عمق و محتوا چیزی را ارائه نمی‌دهند.

کوارتز می‎گوید: این دیدار احتمالا از یک توییت ترامپ در روز ۲۸ ژوئن در جریان نشست گروه ۲۰ در ژاپن بر می‌آید.

این پایگاه تحلیلی به اظهارات مطرح شده از سوی ترامپ در جریان دیدار با کیم جونگ اون پرداخته و می‌نویسد:  تحلیلگران درباره این موضوع ابراز تردید زیادی کرده‌اند که این اقدام ناگهانی بوده و به نتایج خوبی به خصوص درباره خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی منتهی شود.

این وبسایت آمریکایی در ادامه می‌افزاید: تمامی آنچه که از این نشست برمی‌آید، علاوه بر تصاویر تاریخی، طرحی است برای از سر گیری مذاکرات که بعد از نشست دوم ترامپ و کیم جونگ اون به بن بست خورده بود.

«رابرت کلی»، استاد علوم سیاسی دانشگاه ملی «پوسان» در کزه جنوبی این دیدار را یک «کار بیهوده» و یک «شاهکار تلویزیونی کامل ترامپی» توصیف کرده است.

کلی به این نکته اشاره می‌کند که در جریان این دیدار رسانه‌های مطرح تلویزیونی کره جنوبی جمع شده بودند و پوشش خبری بزرگی فراهم شده بود، اما درباره خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی هیچ سخنی مطرح نشد. در این دیدار، سران ۲ کشور تنها توافق کردند که به دیدار‌های خود ادامه دهند با این امید که روابط «جادویی» آن‌ها به طرز خارق‌العاده‌ای به یک توافق منتهی شود... یا نشود.

این گزارش در بخش دیگری می‎افزاید با دیدار‌های این چنینی با کیم جونگ اون، به طور منطقی ترامپ هیچ دستاورد قابل ملاحظه‎ای به دست نیاورده است. «جین لی»، مدیر مرکز یاست عمومی در اندیشکده «ویلسون» واشنگتن، می‌گوید که تقویت رئیس کره شمالی غیر عقلانی است.

کوارتز در پایان گزارش خود می‌نویسد: برای ترامپ این دیدار یک پیروزی به حساب می‌آید، او این دیدار را «بیانیه‌ای باشکوه برای همه» توصیف کرده و ایستادن در خاک کره شمالی را یک افتخار و قطعا این یک بیانیه مهم است تا جایی که به مردم آمریکا و تمام جهان یادآوری کرد که_اگر فراموش کردن آن ممکن باشد_ رئیس جمهور آمریکا نخست و مهمتر از همه یک شومن است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *