صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیش‌بینی‌های مثبت از نشست اوپک/یافتن جایگزین نفت ایران هزینه‌بر است

۰۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۴:۰۱
کد خبر: ۵۲۹۳۳۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
در حالی نشست مشترک میان اعضای اوپک و غیراوپک در راستای تصمیم گیری در خصوص تمدید توافق کاهش تولید ۱.۲ میلیون بشکه‌ای در روز فردا، آغاز می‌شود که پیش‌بینی‌ها از ادامه این کاهش تولید خبر می‌دهد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، بررسی بازار جهانی نفت در ماه‌های گذشته نشان می‌دهد این بازار با مسائل متعددی دست و پنجه نرم کرده که تاثیر خود را در قالب نوسان قیمت نشان داده است.

تمدید نکردن معافیت ۸ کشور خریدار نفت ایران از ماه مه میلادی با هدف به صفر رساندن صادرات نفت ایران یکی از موارد بود که برخی از کارشناسان با اتکا به تجربه‌های پیشین از همان ابتدا اعلام کردند که امکان افزایش ظرفیت تولید برای بلند مدت از سوی کشور‌های تولید کننده نفت وجود ندارد و منابع ذخیره سازی شده نیز به صورت مقطعی می‌تواند پاسخ گو باشد.

در کنار این موضوع، کاهش تولید ۱.۲ میلیون بشکه‌ای در روز توسط اوپک در نشست ۱۷۵ اعضای اوپک نمونه‌ای از مهمترین رویداد‌های این حوزه به شمار می‌رود که واکنش‌های متعددی را به همراه داشت و در ادامه این تصمیم جلسه‌ای در روز‌های اول و دوم ژوئیه (۱۰ و ۱۱ تیر) برای تصمیم گیری در خصوص تمدید توافق این میزان کاهش در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ برگزار خواهد شد.

در همین راستا، سید حمید حسینی عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی، گاز و پتروشیمی در گفتگو با گفت: ادعا‌های مطرح شده مبنی بر کاهش صادرات نفت ایران بر مبنای آمار بارگیری‌ها صورت گرفته، در حالی که ما در چند ماه گذشته محموله‌های متعددی را بارگیری کردیم که در مخازن و یا بر روی کشتی مستقر است.
 
وی با اشاره به اینکه آمار موجود در خصوص کاهش صادرات نفت ایران و یا میزان فروش نفت ایران بوده قابل استناد نیست، افزود: به دلایلی هم امکان پاسخ دادن به این ادعا‌ها وجود ندارد.
 
حسینی عنوان کرد: در اجلاس G۲۰ بسیاری از کشور‌ها فشار آورده و درخواست داشتن که آمریکا مجوز خرید نفت را مجددا به آن‌ها بدهد، زیرا بازار‌های جهانی در خصوص انواع نفتی که از بازار‌های ایرانی تامین می‌شد در زمینه جایگزینی با مشکل رو به رو شده است.
 
عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی، گاز و پتروشیمی در خصوص جایگزینی نفت ایران اظهار کرد: کشور‌های متقاضی در صورت یافتن جایگزین نفت ایران، این نفت را با هزینه و سختی بیشتری به دست می‌آورند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *