۱۸ میلیارد برای توسعه روستایی هزینه شده است
وی در ادامه بیان کرد: تنوع و حجم خدمات در روستاها توسط بنیاد برکت بسیار ارزشمند است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در ادامه بیان کرد: هزار مدرسه بنیاد برکت در محرومترین روستاهای کشور بنا کرده و ساخت هزار مدرسهی دیگر را نیز شروع کرده و توجه به زیر ساختهای روستایی مورد توجه بنیاد بوده است.
امید در ادامه بیان کرد: از ۳۸ هزار روستا که بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند هم اکنون از نعمت برق آب راه و حتی گاز ۸۵ درصد برخوردار شدند نهضتی که اول انقلاب اسلامی با همت جهاد کشاورزی شروع شد.
وی در ادامه بیان کرد: جمعیت روستایی ما الان ۲۶ درصد روستایی و ۷۴ درصد شهری شده است و در ابتدای انقلاب ۶۵ درصد روستایی و ۳۵ درصد شهری بوده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: از محل منابع توسعه روستایی و صندوق توسعه ملی یک و نیم میلیارد برای اشتغال روستایی در نظر گرفته شد که با منابع بانکها چیزی حدود ۱۸ هزار میلیارد میشود.
امید افزود: قریب به یکصد و پنجاه نوع اشتغال در روستاها ایجاد شده و سهم اشتغال روستایی از سایر اشتغال زاییها حدودا ۲۵ درصد افزایش داشته دست. محور طرحها در روستا اشتغالهای کوچک است. اشتغال در روستاها به این صورت بهتر نتیجه دارد. آسیب شناسیها نشان داده است که اشتغالها نیاز به نظارت دقیق و مداوم دارد و اگر این خصیصه را نداشته باشد دوام نخواهد داشت.
وی بیان کرد: مهمترین رکن یک شغل امروز در کشور بازاریابی است. بازاریابی دغدغهی اصلی بنیاد برکت میتواند باشد. اشتغالهای ایجاد شده باید در مراحل بعدی تبدیل به کارآفرینی بشود. هدف باید این باشد که اشتغالهای کوچک تبدیل به کارآفرین شوند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری اظهار کرد: دولت تصمیم گرفته است که یکصد هزار تسهیل گر را در کشور تربیت کند.