زیباترین اشعار مداحی «میثم مطیعی» در یک کتاب/روایت کمند امیرسلیمانی از «گاندو»
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ؛ پنجمین روز از تیر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به یاری میثم مطیعی در گردآوری کتاب «ای نشسته صف اول» اشاره کرد.
«ای نشسته صف اول»، مجموعهای از آثار شاعران برجسته انقلاب است/«میثم مطیعی» در بخش محتوایی کتاب یاریام کرد
نویسنده کتاب «ای نشسته صف اول» گفت: «ای نشسته صف اول» بنا به اقتضا و مناسبتهای مذهبی برای مداحان جمعآوری شده و تلاش کرده تا بنا به نیاز مداحان شعرها را گردآوری کند و این مسئله کتاب را نسبت به سایر کتابهای چاپ شده متفاوت کرده است.
محمدرضا وحیدزاده نویسنده کتاب «ای نشسته صف اول» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ضمن اشاره به تفاوتهای موجودکتاب «ای نشسته صف اول» با سایر کتابهای شعر به چاپ رسیدهاش گفت: کتاب «ای نشسته صف اول» مجموعه از ۱۶ مثنوی بلند انتقادی است که به کوشش و تالیف تعدادی از شعرای مقاومت گردآوری شده است. افرادی چون محمدمهدی سیار، میلاد عرفان پور، علی محمد مودب و مهدی جهاندار، رضا یزدانی و چند تن دیگر از جمله شاعرانی هستند که به صورت گروهی در یک مجموعه جای گرفتهاند.
این نویسنده کتاب در همین راستا ادامه داد: اشعار کتاب «ای نشسته صف اول» بنا به نیاز و مناسبتهای مذهبی سروده شده و تلاش شده تا بنا به نیازهای جامعه و ناظر به اقتضائات کار مداحی باشد و این مسئله کتاب را نسبت به سایر کتابهای چاپ شده متفاوت کرده است.
وحید زاده تصریح کرد: اشعار کتاب «ای نشسته صف اول» عموماً در راستای کنشهای اجتماعی و با رویکردهای انتقادی سروده شدهاند که به عنوان مولفههای اشعار انقلابی شناخته میشوند. شعرهایی که از ابتدای انقلاب اسلامی همیشه و همواره در کنار هنر انقلابی بودهاند و این ویژگی را دارند که رویکرد اعتراضی نسبت به اتفاقات پیرامون خود داشته باشند. محورهای سیاسی، اجتماعی و بین المللی نیز از وجوه دیگر این اشعار است.
وی افزود: چهار مقاله نیز در ابتدای کتاب «ای نشسته صف اول» گنجانده شده است که ویژگیهای اشعار این کتاب را مورد ارزیابی قرار میدهد. در کتاب «ای نشسته صف اول» علاوه بر متن کامل اشعار، چهار مقالۀ تحلیلی دربارۀ ابعاد اجتماعی، رسانهای، ادبی و هنری این اشعار به قلم رضا کردلو، حسن صنوبری، علیرضا سمیعی و محمدرضا وحیدزاده و نیز توضیحات تکمیلی و اختصاصی هر شعر به صورت مجزا نیز درج شده است.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
نقش متفاوتی در سریال «گاندو» دارم/همکاری بسیار خوبی را با جواد افشار تجربه کردم
بازیگر سریال «گاندو» گفت: داستان سریال «گاندو» دارای پیچیدگی خاص خودش است و تا به امروز مخاطبان را بهخوبی با خود همراه کرده، من هم مثل دیگر شخصیتها بهزودی وارد داستان میشوم و مشخص میشود که چه نقشی در این پرونده خواهم داشت.
کمند امیرسلیمانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: در سریالهایی همچون «دلدار» به کارگردانی برادران محمودی که پخش آن بهتازگی به پایان رسید حضور داشتم، همچنین این شب ها سریال تلویزیونی «گاندو» به کارگردانی جواد افشار در حال پخش دارم.
وی در همین راستا ادامه داد: در سریال تلویزیونی «آخر خط» ساخته علیرضا مسعودی نیز به ایفای نقش پرداختهام که قرار بود در ماه مبارک رمضان پخش شود، اما به دلایلی پخش نشد و همچنین در سریال «ملکوان» کار احمد معظمی که در حال فیلمبرداری است حضور دارم.
امیرسلیمانی در خصوص سریال «گاندو» و نقش خود در این سریال اضافه کرد: مجموعه تلویزیونی «گاندو» به کارگردانی جواد افشار و تهیهکنندگی مجتبی امینی و با همکاری موسسه شهید آوینی تولیدشده است و نویسندگی آن را آرش قادری بر عهده داشته است.
بازیگر سریال «گاندو» تصریح کرد: سریال «گاندو» یک کاری در فضای امنیت و ضد جاسوسی است، همینطور یکبخشی از آن در مورد جاسوسهایی است که در ایران فعالیت میکردند، این مجموعه اولین تجربه کاری من با جواد افشار محسوب میشود. همیشه دوست داشتم با این کارگردان همکاری داشته باشم.
وی در خصوص سختی های کار در سریال «گاندو» بیان کرد: با اینکه بازی در سریال «گاندو» سختی خودش را داشت و تولید این مجموعه از شرایط خاصی برخوردار بود اما گروه بسیار همدل و خوب بودند و پیشرفت مجموعه به خوبی صورت گرفت چراکه داستان این سریال بسیار جذاب، پر از التهاب و دارای ریتمی تند است و امیدواریم که برای مخاطب نیز جذاب باشد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران در بهار ۹۸ را بشناسید
- شبنم مقدمی، ستاره پسیانی و پریناز ایزدیار بازیگرانی هستند که با داشتن دو فیلم در میان سایر بازیگران زن بیشترین تعداد فیلم در اکران بهار سینمای ایران در سال جاری را به خود اختصاص دادند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، با پایان یافتن سه ماه نخست سال، سینمای ایران شاهد حضور آثار متفاوتی در چرخه اکران بود، آثاری که ژانرهای مختلف ساخته شده و توانستند موفقیت و شکست های مختلفی را برای خود به ثبت برسانند.
سینمایی ایران در فاصله زمانی فروردین تا خرداد ماه امسال ۹ میلیون و ۸۷۷ هزار و ۱۹۸ نفر مخاطب را به سینما جذب کرده و فروشی معادل ۱۱۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون و ۷۶۷ هزار و ۴۶ تومان داشته است.
در میان ۱۹ اثر اکران شده در فصل بهار بازیگران بسیاری به ایفای نقش پرداختند و به نوعی امسال نسبت به سال گذشته تنوع حضور بازیگران در سینما به شدت پررنگتر بود و حتی بازیگرانی که سال پیش سه یا چهار فیلم داشتند امسال تنها با یک فیلم در چرخه اکران حضور دارند.
شبنم مقدمی، ستاره پسیانی و پریناز ایزدیار بازیگرانی هستند که با داشتن دو فیلم در میان سایر بازیگران زن بیشترین تعداد فیلم در اکران بهار سینمای ایران در سال جاری را به خود اختصاص دادند.
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی ، نگاهی به فهرست پرکارترین بازیگران زن سینما در سه ماه نخست سال ۹۸ انداخته که به شرح زیر است:
شبنم مقدمی
شبنم مقدمی از جمله بازیگران صاحب سبک سالهای اخیر سینمای ایران است، توانایی مقدمی در ارائه های نقشهای متنوع و شخصیت های گوناگون از او بازیگری ساخته که مخاطب میتواند در هر نقشی وی را باور کند، بازی در نقشی کمدی و باورپذیر همچون فیلم "خجالت نکش" و کاراکتری جدی و البته تراژیک در فیلم "شبی که ماه کامل" شد نشان از توانایی ویژه وی در بازیگری دارد.
مقدمی پایان فصل بهار سینمای ایران را با دو فیلم به پایان می رساند تا جزو پر کارترین بازیگران زن سینما در این فصل از اکران باشد. وی در دو فیلم به ایفای نقش پرداخته است، بازی تحسین برانگیز وی در فیلم سینمایی "شبی که ماه کامل" تا حدی مخاطب را هیجان زده کرد که اکثرا وی را لایق نامزدی در جشنواره فیلم فجر می دانستند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
آثار کودک و نوجوان از جذابیت فاصله گرفته است/عدم تبلیغات باعث شده کتب موفق مغفول بمانند
نویسنده کودک و نوجوان گفت: ابتکارات را در کنار کمبودها باید پررنگتر کرد، متاسفانه عدم تبلیغات باعث شده آثار و کتب مناسب و موفق مغفول بمانند، البته مردم داوران خوبی هستند و آنها آثار برجسته و جذاب را شناسایی و دنبال میکنند.
شهرام شفیعی نویسنده کتاب کودک و نوجوان در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون خلاقیت در آثار کودک نوجوان گفت: یک عنصر گمشده و یا فراموش شده در فرهنگ ما وجود دارد و آن عنصر جذابیت است. متاسفانه ذهن تولید کنندگان محتوا و کتابهای ما از جذابیت فاصله بسیاری گرفته است.
خلاقیت مرز جغرافیایی نمیشناسد و نویسندگان ایرانی چیزی از دیگران کم ندارند و در برخی مواقع بسیار خلاقتتر هستند. با این همه میتوان گفت که خروجی کتابها و محتواهای تولید شده میتواند از کیفیت بیشتری برخوردار باشند. باید عواملی که تولیدات ما را به جذابیت نزدیک میکند مورد بررسی بیشتر قرار دهیم.
وی در خصوص اهمیت جذابیت آثار کودک و نوجوان بیان کرد: آثار باید برای بچهها جذاب باشد، بنابراین جستجو و بررسی موضوعات جذاب در کتاب کودک و نوجوان امری قابل توجه است، به بیان دیگر وقتی ما کالایی را تولید میکنیم و میفروشیم سپس باید تعهدی در مقابل کیفیتش داشته باشیم اما این اتفاق در تولید محتوای آثار کودک دیده نمی شود.
این نویسنده عنوان کرد: گاهی دیده میشود در جشنوارهها توجه به برخی آثار نمیشود، ولی همان اثر با استقبال مخاطبان روبرو میشود این امر نشان میدهد که ما از بچهها و جذابیت های فکری آنها دور شدهایم. این علاقه مخاطبان است که موفقیت یک اثر را مشخص میکند و نه داوری برخی فعالان عرصه ادبیات. در این جشنوارها عموما نقدهای ادبی بسیاری بر آثار ارائه میشود، اما با این حال این مخاطب است که با استقبال خود تعیین کننده آثار موفق خواهد بود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
دستمزد بازیگران سینما بسیار افزایش یافته است/سینما اجازه ورود بازیگران جدید را نمیدهد
کارگردان «ایتالیا ایتالیا» گفت: باور کنید ما چندین برابر بازیگران فعلی سینما در تئاتر استعداد و پتانسیل داریم که اگر به آنها فرصت داده شود به شدت بهتر از بازیگران فعلی کار میکنند اما متاسفانه سینما اجازه ورود بازیگران جدید را به خود نمیدهد.
کاوه صباغزاده کارگردان جوان سینما در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره احتمال ساخت دومین فیلم خود و حضور در جشنواره سی و هشتم فیلم فجر گفت: واقعیت امر در حال حاضر مشغول هیچ کاری نیستم زیرا فیلم ساختن نسبت به قبل بسیار گران شده و در مدلی که من فیلم میسازم سرمایه گذاران به راحتی همکاری نمیکنند.
وی با اشاره به افزایش دستمزد بازیگران تاکید کرد: متاسفانه قیمت بازیگران نسبت به قبل بسیار بالا رفته و در همین حین تعداد آنها به شدت محدود شده است.
این کارگردان جوان سینما با تاکید بر ورود مستقیم سرمایهگذاران در انتخاب نقش افزود: امروزه در سینمای ایران سینمادارها، سرمایه گذاران و تهیه کنندگان به کارگردان اجازه استفاده از چهرههای تازه در سینما را نمیدهند، به همین دلیل انتخاب بازیگر در سینمای امروز به دایره بسیار محدودی ختم شده است.
وی در همین راستا ادامه داد: با توجه به وضعیت انتخاب بازیگر در سینما ترجیح میدهم وارد این موج نشده و آهسته آهسته کار خودم را بکنم تا در شرایطی مناسب بتوانم فیلم مورد نظرم را با بازیگرانی که خودم میخواهم تولید کنم.
کارگردان فیلم سینمایی "ایتالیا ایتالیا" با اشاره به وجود پتانسیل بالای بازیگران تئاتر اذعان کرد: باور کنید ما چندین برابر بازیگران فعلی سینما در تئاتر استعداد و پتانسیل داریم که اگر به آنها فرصت داده شود به شدت بهتر از بازیگران فعلی کار میکنند اما متاسفانه سینما اجازه ورود بازیگران جدید را به خود نمیدهد.