صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر برگزیت بر جامعه انگلیس؛ روند صعودی نژادپرستی و جنایات ناشی از نفرت در انگلیس

۰۶ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۲۰
کد خبر: ۵۲۸۷۰۷
آمار و ارقام منتشر شده در رسانه‎های اروپایی نشان می‌دهد جنایات ناشی از نفرت در انگلیس و ولز با مطرح شدن برگزیت از سال ۲۰۱۶ طی ۵ سال گذشته افزایش یافته است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد از سال ۲۰۱۶ که طرح برگزیت مطرح شد، موضوعاتی همانند نژادپرستی و جنایات ناشی از نفرت در انگلیس افزایش یافته است.

بر اساس گزارش‌های اعلام شده از سوی نیرو‌های پلیس ولز، از هر ۴ نیرو‌ی پلیس این منطقه ۳ نفر طی ۵ سال گذشته در این کشور به افزایش نژادپرستی و جنایات ناشی از نفرت اذعان کرده است.
 
 

اریل جونز، یکی از اعضای خیریه " کارت قرمز به نژادپرستی " بر این باور است طرح برگزیت تاثیر به سزایی در افزایش این موضوعات در جامعه این کشور داشته است.

یکی از نشانه‌های تاثیر برگزیت بر افزایش نژادپرستی و جنایات ناشی از نفرت آن است که شورا‌ها ۲۴ افسر واحد انسجام اجتماعی را در سراسر ولز منصوب کرده‎اند.
 

مسئولیت اصلی این افسران به طور ویژه بر گسترش ارتباط قوی با شهروندان اتحادیه اروپا و سایر گروه‌های اقلیت که ممکن است نسبت به تنش‌های بوجود آمده توسط برگزیت آسیب پذیر شوند، تمرکز خواهند کرد.

اریل جونز همچنین می‎گوید که حوادث مرتبط به نژادپرستی در سراسر انگلیس و همچنین در ولز از زمانی که کارزار خروج انگلیس از اتحادیه اروپا آغاز شد، رشد صعودی از خود نشان داده است. کاملاً واضح است که برگزیت نفوذ بسیاری داشته است.
 
 
وی در ادامه در خصوص تاثیر برگزیت گفت که این احساس وجود دارد که بسیاری از مردم انگلیس این حق را به خود می‌دهند تا تفکرات نژادپرستانه خود را بیان کرده و یا تنفر خود را به گونه‌ای نشان دهند.

آمار و ارقام اداری نشان می‌دهد جنایات ناشی از نفرت در انگلیس در ولز با مطرح شدن برگزیت از سال ۲۰۱۶ طی ۵ سال گذشته افزایش یافته است.
 
 
 
بر اساس گزارش پلیس شمال ولز از سال ۲۰۱۴ موارد جنایات از ۴۱۶ مورد به ۴۷۶ مورد در سال ۲۰۱۶ و در سال ۲۰۱۸ به ۸۵۸ مورد رسیده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *