صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امروز تهرانی‌ها با پیکر کدام مدافع حرم وداع می‌کنند/ روایتی از زندگی یک مربی جودوی سپاهی

۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۶:۱۷
کد خبر: ۵۲۷۸۵۷
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
مراسم وداع با شهید مدافع حرم «ابراهیم عشریه» ساعت ۱۷ امروز در معراج‌الشهدای تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، مراسم وداع با شهید مدافع حرم «ابراهیم عشریه» ساعت ۱۷ امروز دوشنبه ۳ تیر در معراج‌الشهدای تهران واقع در خیابان بهشت برگزار می‌شود.

در این مراسم که حضور در آن برای عموم مردم آزاد است، خانواده و نزدیکان شهید عشریه نیز حضور خواهند داشت. جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری شهید عشریه به زودی اعلام خواهد شد.

آنطور که روز گذشته «علی ابراهیمی گتابی» سخنگوی سپاه کربلای مازندران اعلام کرده بود در جریان تفحص اخیر در استان حلب سوریه، پیکر این شهید والامقام که در ماموریت مستشاری در سوریه به شهادت رسیده بود، کشف و پس از انجام آزمایش DNA هویت آن شناسایی شد.

از شهید عشریه که مربی نمومه جودو بود، سه فرزند دختر به نام‌های «زهرا»، «زینب» و «فاطمه معصومه» به یادگار مانده است.

شهید «ابراهیم عشریه» از نیرو‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در کسوت مربی تاکتیک در دانشکده تربیت پاسداری علویون قم مشغول فعالیت بود که اواخر سال ۹۴ برای دفاع از حریم آل الله رهسپار سوریه شد و در ۲۵ فروردین ماه ۹۵ در عملیات آزادسازی منطقه العیس در جنوب حلب مجروح و سپس جاویدالاثر گشت و با گذشت ۵۴ روز و با پیگیری‌های به عمل آمده و دریافت قرائن و شواهد متقن خبر شهادت وی رسماً تائید و به عنوان شهید جاویدالاثر نام گرفت. همرزمان شهید عشریه، او را یکی از ستون‌های اصلی فرماندهی در صحنه میدان نبرد سوریه می‌دانستند.

اسماعیل عشریه برادر بزرگ‌تر شهید ابراهیم عشریه در مورد چگونگی پیوستن این شهید به سپاه گفته بود «سال 1379 از طریق یکی از دوستان به سپاه معرفی شد البته برادر بزرگ من در نیروی انتظامی بود اما آقاابراهیم براساس تفکری که داشت وارد سپاه شد؛ آنچه او را تحت تأثیر قرار داد، اندیشه امام خمینی(ره) و راه و روش انبیای الهی و به اهتزاز درآوردن پرچم توحید بود؛ این مسائل مد نظر شهید بود و با علم و آگاهی از سپاه وارد این نهاد شد و به قول خودش «با شناخت هستی و درک فلسفه خدمت و ارسال رسل و اینکه اندیشه امام خمینی(ره) به اهتزاز درآوردن پرچم توحید بوده در این مسیر قرار گرفتم».

در بخشی از وصیت‌نامه شهید عشریه می‌خوانیم: «فرزندان عزیزم زهرا خانم، زینب جان و معصومه شیرین زبان؛ عزیزانم! پدرتان تمام تلاش خود را به عمل آورد تا نمونه یک پدر خوب باشد. اما به خوبی می‌داند که نتوانست به هدف خود نایل آید. بدانید همیشه شما را دوست داشت و عاشقتان بود. به شما وصیت می‌کنم جز در راه دین مبین اسلام و ولایت (در قول و فعل) قدم مگذارید.

مولایم؛ به کمتر از شهادت راضی نمی‌شوم. تو به خدایی خود نگاه کن نه به بیچارگی این مسکین پس به حق حسین شهید دعایم را مستجاب فرما به حق زهرای شهیده خواسته ام برآورده کن».



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *