صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مجری مصوبات هیات واگذاری هستم، حق رای ندارم

۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹:۰۱
کد خبر: ۵۲۷۶۲۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس کل سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه تا دولت کوچک و مخارج آن کم نشود کشور نجات پیدا نخواهد کرد، گفت: از همه مصوبات هیات واگذاری دفاع می‌کنم و همه آن‌ها خوب، صحیح و درست است.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از سازمان خصوصی سازی، میرعلی اشرف پوری حسینی در جلسه فرماندهان بسیج دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد که در محل سازمان خصوصی سازی برگزار شد، اظهار کرد: سازمان خصوصی سازی در خرداد سال ۸۰ با تغییر نام به سازمان مالی گسترش مالکیت واحد‌های تولیدی، رسالت و کار خود را آغاز کرده است و از عمر آن حدود ۱۸ سال می‌گذرد.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: بند‌های مختلف اصل ۴۴ قانون اساسی نیز در خرداد ۸۴ و تیر ۸۵ ابلاغ و قانون اجرایی اصل ۴۴ هم در خرداد سال ۸۷ ابلاغ شد. بنابراین، چون سازمان خصوصی سازی در خرداد ماه متولد شد و هم ابلاغ اصل ۴۴ و قانون آن در خردادماه بوده، لذا خرداد ماه خاصی برای این سازمان است.

وی با اشاره به اینکه این روز‌ها بنده و سازمان خصوصی سازی با افترا و هجمه‌های بسیار تند و شدید مواجه هستیم، ادامه داد: با الفاظ بسیار رکیکی از سازمان خصوصی سازی یاد می‌شود نسبت‌های بد، فسادآمیز و تهمت‌های زیادی هم به ما زده می‌شود.

وی گفت: عمده بحث مخالفان این است که چرا ارزان فروختید و اهلیت را بررسی نکردید. این موضع از اختیارات من خارج است تنها مجری مصوبات هیأت واگذاری هستم و در هیئت واگذاری حق رأی نداریم.

پوری حسینی افزود: از همه مصوبات هیأت واگذاری دفاع می‌کنم و همه آن‌ها خوب، صحیح و درست است.

وی ادامه داد: علاوه بر این بحثی را که باید هر چه زودتر در کشور عملیاتی کنیم و خیالمان را از جهت مباحث سیاسی نیز راحت کنیم اقتصاد مقاومتی است که خصوصی سازی هم بخشی از آن را در بر می‌گیرد.

پوری حسینی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه فکر کنیم نفت نداریم، یا داریم نمی‌خواهیم صادر کنیم و یا نمی‌توانیم صادر کنیم و درآمد‌های نفتی کشور صفر است، بنابراین چگونه می‌خواهیم کشور را اداره کنیم.

وی خاطر نشان کرد: الان که در کشور اذیت می‌شویم به خاطر این است که نمی‌توانیم نفت را صادر کنیم و به شدت به نفت وابسته ایم، تا وقتی که این وابستگی ادامه دارد باید کجدار و مریض رفتار کنیم و متأسفانه باید کشور را اینگونه اداره کنیم.

پوری حسینی با اشاره به اینکه ما مسئولین باید قدری به زحمت بیفتیم و برنامه ریزی کنیم و کشور را نجات بدهیم، بیان کرد: اینکه کاری بکنیم که همه از ما راضی باشند روش خوبی برای مدیریت کلان کشور نیست و نمی‌شود همه را راضی نگه داریم.

وی افزود: در سازمان خصوصی سازی وقتی می‌رویم شرکتی را واگذر کنیم متوجه می‌شویم حدود ۲۰ درصد نیرو‌ها مازاد هستند و زمانی هم که خصوصی سازی را در آن شرکت انجام می‌دهیم، متوجه هستیم که احتمال تعدیل نیرو وجود دارد و حواشی دیگر هم در این رابطه وجود دارد، می‌دانیم که نمی‌توانیم همه را راضی نگه داریم، اما به وظایف خود عمل می‌کنیم و تا زمانی که بخش دولتی کوچک نشود محال است اقتصاد مقاومتی در کشور انجام شود و تحقق پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه تا دولت کوچک و مخارج آن کم نشود کشور نجات پیدا نخواهد کرد، تصریح کرد: اقتصاد در سیاست و در تصمیمات کلان کشور موثر است. اگر مشکلات اقتصاد را حل نکنیم، مجبور می‌شویم که جام زهر را بنوشیم.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: بر این اساس به دلیل اجرای اقتصاد مقاومتی و اصلاح اقتصاد کشور در سازمان خصوصی سازی مانده ام و فداکاری می‌کنم و با وجود افترا‌ها و حاشیه‌های زیاد به فعالیت خود ادامه می‌دهیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *