صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید کارخانه‌ای آمریکا کاهش یافت

۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰:۰۲
کد خبر: ۵۲۷۳۹۰
تولید کارخانه‌ای آمریکا در ماه ژوئن سال به دلیل افزایش هزینه مواد خام و افزایش تعرفه وارداتی به پایین‌ترین میزان خود در چهل ماه اخیر رسید.
به گزارش گروه بین الملل ؛ تولید کارخانه‌ای آمریکا در ماه ژوئن به دلیل کاهش تقاضا و اعتبارات کارخانه‌های این کشور کاهش یافت.

به گزارش اسپوتنیک، تولید کارخانه‌ای آمریکا در ماه ژوئن در پی افزایش هزینه کالاها، بی ثباتی در بازار‌های بین المللی و نیز احساسات مصرف کنندگان خانگی کاهش یافت.

همزمان با کاهش فعالیت بخش خدمات، تولیدات کارخانه‌ای آمریکا نیز به دلیل رشد نامناسب درآمد خانواده‌های مصرف کننده و افزایش هزینه‌های اخذ وام برای متقاضیان کاهش یافت.

بخش خدمات آمریکا نیز بر اساس شاخص مدیران خرید (پی‌ام‌آی) به نقطه ۵۰.۷ رسیده است که پایین‌ترین سطح از فوریه ۲۰۱۶ محسوب می‌شود.

کارشناسان بر این باورند که دستمزد بالاتر می‌تواند بخش عمده‌ای از این مشکل را حل کند.

به گزارش موسسه سرمایه گذاری «آی‌اِچ‌اِس مارکت» لندن، شاخص مدیران خرید تولید کارخانه‌های آمریکا در اوایل ماه ژوئن به نقطه ۵۰.۱ رسید که پایین‌ترین میزان از سپتامبر ۲۰۰۹ و در ۴۰ ماه اخیر بوده است.

یکی از کارشناسان شرکت خدمات مالی و بانکداری آمریکایی «جی‌پی‌مورگان» در این رابطه می‎گوید: احتمالا اخبار مربوط به سیاست‌های تجاری بر احساسات و فعالیت‌های بازرگانی و تجاری آمریکا تاثیر داشته است.

فدرال رزرو آمریکا نیز اعلام کرد صنایع فلزی و هوافضای این کشور شاهد کاهش تولید در ماه گذشته بوده‎اند. رئیس بانک مرکزی آمریکا علت این امر را کاهش رشد اقتصاد جهانی توصیف کرد. این در حالی است که براساس گزارش موسسه سرمایه گذاری «آی‌اِچ‌اِس مارکت» ۶۷ درصد تولیدکنندگان آمریکایی هزینه‌های فزاینده مواد خام و تعرفه‌های وارداتی را به عنوان علیت اصلی این کاهش اعلام کردند.

مقامات فدرال با توجه به گزارش‌های مذکور نگرانی خود را در مورد نرخ رشد اقتصادی آمریکا اعلام کردند.

تولید ناخالص داخلی آمریکا در ۱۰ سال اخیر غالبا با کاهش همراه بوده است. در حالی که نرخ رشد بیکاری با سرعت کم بهبود می‌یابد، بدهی‌های خانواده‌ها در حال افزایش بوده و در ماه‌های اخیر به ۱۳ تریلیون دلار رسیده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *