صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ابراز ناامیدی نویسندگان از وضعیت چاپ و نشر/بی‌خبری فرآورده از ساخت سریال «ملک سلیمان»

۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۵:۰۱
کد خبر: ۵۲۷۳۸۵
اولین روز از تیر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین خبرها از ساخت فیلم سینمایی «ثارالله (ع)» اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، اولین روز از تیر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین خبرها از ساخت فیلم سینمایی «ثارالله (ع)» اشاره کرد.

هیچ وقت کارگردانی را دوست نداشتم/سینما دست کمدی‌های سطحی افتاده است

بازیگر سریال حکایت‌های کمال گفت: به دلیل ریسک بالای سرمایه گذاری در سینما تمایل سرمایه‌گذاری کمتر شده و به طور معمول فیلم‌هایی ساخته می‌شود که صرفاً مخاطب را خندانده و سرگرم کند.

رامین ناصر‌نصیر بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول استراحت و ترجمه کتاب جدیدم هستم و  در پروژه خاصی حضور ندارم، البته به تازگی بازی در چند اثر را به پایان رسانده ام. 

وی درباره آثاری که در آن به ایفای نقش پرداخته افزود: علاوه بر آن در آثاری همچون سریال «حکایت‌های کمال» به کارگردانی قدرت‌الله صلح میرزایی، سریال «خونه یکی» به کارگردانی حامد تهرانی علوی و سریال «محکومین» به کارگردانی سید جمال سید حاتمی به ایفای نقش پرداختم که در نوبت پخش قرار دارند.

بازیگر سریال "شهرزاد" با اشاره به حضورش در سینما تاکید کرد: سال گذشته بازی در فیلم سینمایی «تپلی» به کارگردانی حسین قناعت را در برنامه داشتم که برای سنین کودک و نوجوان ساخته شده و امیدوارم امسال اکران شود.

وی درباره نقش خود در سریال حکایت‌های کمال اضافه کرد: سریال «حکایت‌های کمال» قصه‌های شیرینی دارد و مربوط به مقطع تاریخی پیش از انقلاب اسلامی ایران بوده و شخصیت اصلی آن کمال یک پسربچه محصل است، فضای فیلم پیرامون زندگی کمال و اهالی محل زندگی او می‌چرخد و در این سریال بنده نقش یک دکتر هندی همان محله کمال را بازی می‌کنم.

بازیگر سریال حکایت‌های کمال در خصوص سریال خانه اجاره‌ای و علاقه‌اش به عرصه فیلم‌سازی عنوان کرد: ۲۵ قسمت از این سریال را بنده ساختم و مابقی را شاهد احمدلو تولید کرد، به ادامه کارم به‌عنوان کارگردان زیاد علاقه‌ای ندارم، چرا که کارگردانی روحیه خاصی می‌خواهد و نیاز به تعامل زیادی با دیگر عوامل دارد که بنده به‌نوبه خود دارای آن روحیه نیستم، چرا که من شخصاً درون‌گرا هستم و علاقه‌ام به ادبیات و نمایشنامه‌نویسی نیز از همین‌جا سرچشمه می‌گیرد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

برای فیلم «ثارالله (ع)» به دنبال سرمایه‌گذار هستیم/هیچ اطلاعی درباره ساخت سریال «ملک سلیمان» ندارم

- تهیه کننده فیلم سینمایی «ملک سلیمان» گفت: واقعیت امر پروژه «ثارالله (ع)» مدت‌هاست که متوقف شده و ما برای ساخت آن به دنبال تامین بودجه و پیدا کردن سرمایه گذار هستیم، منتها فعلاً هیچکس را برای سرمایه گذاری روی این پروژه ارزشی پیدا نکرده‌ایم.

مجتبی فرآورده تهیه کننده فیلم سینمایی ملک سلیمان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص فعالیت‌های خود در عرصه سینما و تلویزیون گفت: در حال حاضر مشغول هیچ پروژه خاصی نیستم، برخی برنامه‌ریزی‌ها درباره چند اثر وجود دارد اما هیچکدام هنوز وارد مرحله عمل نشده است.

وی درباره ساخت سریال "ملک سلیمان نبی (ع)" اضافه کرد: واقعیت امر هیچکس به من خبری نداده و برای ساخت این سریال هیچ صحبتی با من نشده است، به طور کامل از ساخت سریال "ملک سلیمان" بی خبرم و این خبر برایم تازگی دارد.

این تهیه کننده سینما در برابر حق ساخت این سریال توسط گروهی دیگر اذعان کرد: باید دید چه گروهی قصد ساخت این پروژه را دارد، از آنجایی که هیچ صحبتی با من در مورد این اثر نشده لذا هرگونه پاسخ من به این اتفاق درست نیست.

فرآورده درباره مراحل ساخت فیلم سینمایی "ثارالله (ع)" تاکید کرد: واقعیت امر این پروژه مدت‌هاست که متوقف شده و ما برای ساخت آن به دنبال تامین بودجه و پیدا کردن سرمایه گذار هستیم، منتها فعلاً هیچکس را برای سرمایه گذاری روی این پروژه ارزشی پیدا نکرده ایم.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

کاغذ ارزان، وعده‌ای که هنوز محقق نشده است/شیب تند سقوط در عرصه نشر

ناشران، نویسندگان و اهالی کتاب بار‌ها خطر افزایش قیمت کاغذ را گوشزد کردند، اما هیچگاه راهکار مناسبی برای وضعیت بحرانی کاغذ ارائه نشد، اتفاقی که طی هفته‌های جاری به نوعی باعث تعطیلی موقت بسیاری از چاپخانه‌ها و توقف فعالیت ناشران شده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سال ۹۸ از همان ابتدا با بحران افزایش قیمت کاغذ روبرو بود، اتفاقی که به نوعی پیش از تعطیلات از سوی ناشران و چاپخانه‌ها پیش بینی شده و آنها را به خرید کاغذ به صورت انبوه مجبور کرده بود، این پیش بینی درست از کار در آمد و پس از تعطیلات نوروز روند صعودی خود را آغاز کرد و همچنان افسارگسیخته پیش می‌رود.

در این بین ناشران، نویسندگان و اهالی کتاب بار‌ها خطر افزایش قیمت کاغذ را گوشزد کردند، اما هیچگاه راهکار مناسبی برای وضعیت بحرانی کاغذ ارائه نشد، اتفاقی که طی هفته‌های جاری به نوعی باعث تعطیلی موقت بسیاری از چاپخانه‌ها و توقف فعالیت ناشران شده است.

قاچاق کاغذ و همچنین تخصیص ناعادلانه کاغذ در میان ناشران، یکی از مهمترین مشکلاتی بود که در اکثریت مواقع باعث اعتراض ناشران می‌شد، اکثریت ناشران با اشاره به کم بودن کاغذ، روند توزیع این کالا در میان انتشارات‌های مختلف را ناعادلانه اعلام کردند.

برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اولین مواجهه خریداران و دوستداران کتاب با آثاری بود که شاید سال گذشته با نصف بهای فعلی می‌توانستند آن‌ها را خریداری کنند، همین اتفاق عاملی بود تا بسیاری از علاقمندان کتاب نتوانند در این دوره از نمایشگاه آثار مورد نظرشان را تهیه کنند.

افزایش سرسام آور قیمت کاغذ بعد از نمایشگاه کتاب تهران به شکل بسیار ناهنجاری بازار نشر و کتاب را دچار سردرگمی کرد، بسیاری از ناشران چاپ آثار را متوقف کرده و بسیاری از آن‌ها نیز دیگر هیچ اثری را تا اطلاع ثانوی برای چاپ پذیرا نبودند، این اتفاق نه تنها گریبان نویسندگان جوان بلکه بسیاری از پیشکسوتان عرصه نویسندگی را هم گرفت.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

رشد قارچ گونه کتاب‌های «پی‌دی‌اف» نیازمند بررسی است/بوی کتاب و لمس برگ‌های آن جایگزینی ندارد

نویسنده کتاب «زن آقا» گفت: کتاب‏ های الکترونیک هیچگاه نمی‌‏تواند، جای کتاب‏‌های کاغذی را برای خوانندگان واقعی پر کند. بوی کتاب و لمس برگ‌های آن همچنین خط‌هایی که زیر عبارت‌های جذاب کتاب کشیده می شوند، اتفاقی است که در کتاب های الکترونیک رخ نمی‌دهد.

 فاطمه کاردان نویسنده و طلبه سطح دو حوزه علمیه خواهران پایگاه جامعة الزهرا(س) در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین کتاب خود «زن آقا» گفت: «زن آقا» نام کتابی است که در آن به زندگی یک زوج طلبه پرداخته شده، آنان به یک منطقه محروم سفره کرده‌‏اند و در آنجا شاهد رخدادها و حوادث گوناگونی می شوند.


این نویسنده کتاب با اشاره به تحولات اقتصادی و افزایش سطح قیمت کتاب بیان کرد: صرفه اقتصادی کتاب‌های الکترونیک سبب شده استقبال خوانندگان از کتاب های فیزیکی کاهش پیدا کرده است و همین امر زمینه را برای رشد و گسترش کتاب های الکترونیکی فراهم کرده است.

وی ادامه داد: کتاب‏ های الکترونیک هیچگاه نمی‌‏تواند، جای کتاب‏‌های کاغذی را برای خوانندگان واقعی پر کند. بوی کتاب و لمس برگ‌های آن همچنین خط‌هایی که زیر عبارت‌های جذاب کتاب کشیده می شوند، اتفاقی است که در کتاب های الکترونیک رخ نمی‌دهد.

این نویسنده با اشاره به مزایای کتاب‏‌های الکترونیکی افزود: حمل و نقل آسان و قیمت‏‌های مناسب و مطالعه تعداد کتاب‏های بیشتر از جمله مهمترین مزیت‏های این کالاهای فرهنگی بشمار می‏‌رود.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

ترک کردن پروژه توسط یک بازیگر اتفاق درستی نیست/نقش‌ها را زیاد و کم می‌کنند

 بازیگر سریال «سفر در خانه» گفت: واقعیت امر من نمی‌توانم بازیگرانی که یک پروژه را در میانه های راه تولید رها می‌کنند قضاوت کنم زیرا از مشکلات و اتفاقاتی که برای آنها افتاده آگاهی ندارم اما می‌دانم ترک کردن پروژه توسط یک بازیگر اتفاق درستی نیست، البته که همیشه تقصیر این اتفاق بر گردن بازیگر هم نیست.

شهرزاد کمال‌زاده بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص خروج برخی بازیگران پروژه‌های سینمایی و شبکه نمایش خانگی در میانه‌های راه تولید اثر گفت: متاسفانه بازیگری درگیر برخی مناسبات شده و این اتفاق باعث می‌شود که نقش برخی بازیگران در میانه‌های راه فیلمبرداری یک اثر زیاد و یا کم شود که از نظر من این اتفاق به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی در همی راستا اضافه کرد: واقعیت امر من نمی‌توانم بازیگرانی که یک پروژه را در میانه های راه تولید رها می‌کنند قضاوت کنم زیرا از مشکلات و اتفاقاتی که برای آنها افتاده آگاهی ندارم اما می‌دانم ترک کردن پروژه توسط یک بازیگر اتفاق درستی نیست، البته که همیشه تقصیر این اتفاق بر گردن بازیگر هم نیست.

وی درباره دلیل ترک بازیگران از پروژه را اینگونه تشریح کرد: مهمترین عامل این است که در ابتدا بدانیم آن بازیگر چرا پروژه را ترک کرده است، مهم است که مطلع شویم که آن بازیگر خودش بیرون رفته و یا وی را حذف کرده اند، بسیاری از مواقع بازیگر آن قدر تحت فشار روانی و مالی قرار می گیرد که ترجیح می‌دهد علی رغم میل باطنی از پروژه کنار بکشد.

بازیگر سریال «سفر در خانه» در همین راستا ادامه داد: شرایط بازیگری امروز شرایط راحتی نیست و یک بازیگر در پروژه با اتفاقات عجیبی همچون کم شدن یکباره نقش روبرو می شود، باید دید آن بازیگر تا چه حد می‌تواند دوام آورد، گاهی برخی هستند که به شعور بازیگران توهین می کنند و بازیگر هم اثر را ترک می کند.

وی مهمترین عامل را صداقت با مخاطبان دانست و اذعان کرد: از نظر من قضاوت یک جانبه که بگوییم فلان بازیگر مقصر بوده که اثر را ترک کرده اصلاً درست نیست، گاهی اگر بازیگر اثر را ترک نکند همان مخاطبان می‌گویند چرا در چنین کار ضعیفی چنین نقش کوچک و سطحی را بازی کردی و اگر هم ترک کند می‌گویند چرا به مخاطب احترام نگذاشتید و کار را رها کردید.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *