۲۸ واحد تولیدی در استان خراسان شمالی تاکنون احیا شده است / اشتغال دوباره ۱۲۷ نفر از کارگران
رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی با تأکید بر رویکرد حمایتی دستگاه قضایی استان از فرایند تولید و سرمایه گذاری در استان گفت: به دنبال رفع موانع تولید و تسهیل فرایند اخذ مجوز فعالیت برای سرمایه گذاری در استان هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین جعفری تصریح کرد: یکی از مهمترین سیاستها و برنامههای دستگاه قضائی از گذشته تاکنون چه از طریق عملکرد دستگاه قضائی از مجرای کمیته حمایت قضائی از سرمایه گذاری و چه از طریق سازوکارها انجام شده طی چند سال گذشته از طریق ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کمک به روند تولید و اشتغال و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی بوده است.
وی با بیان که این در جریان حمایتهای مؤثر دستگاه قضائی از بخشهای تولیدی، بازدیدهای میدانی عدیدهای از واحدهای تولیدی فعال، نیمه فعال و تعطیل در استان از قبیل، کارخانه قند شیروان و شرکت آلومینای ایران مستقر در جاجرم انجام پذیرفته اظهار داشت: طی جلسات متعدد و پیگیریهای فراوان و مذاکره با مقامات استانی و نیز کشوری توانسته ایم بسیاری از این واحدها را از تعطیلی نجات داده و تقويت کنیم.
این مقام قضائی با اشاره به این که خوشبختانه در این حوزه در نتیجه اقدامات صورت گرفته تتایج مطلوبی حاصل گردیده است بیان داشت:راهکارهای قانونی برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین جعفری تعداد واحدهای تولیدی احیاء شده در استان را تاکنون ۲۸ واحد تولیدی اعلام نمود و بیان داشت: در نتیجه این اقدامات تعداد ۱۲۷ نفر از کارگران واحدهای تولیدی به سر کار خود بازگشته اند.
رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی با اشاره به برگزاری جلسات ستاد اجرایی اقتصاد مقاومتی در سال گذشته خاطرنشان کرد: در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی به دنبال رفع مشکلات و موانع تولید و سرمایه گذاری در استان هستیم و در این بین معتقدیم که علاج مجموعه مشکلات عمدتا در مرحله صدور مجوز است چراکه سرمایهگذار نباید برای اخذ یک مجوز به ادارات یا دستگاههای متعدد مراجعه کند و فرصت و وقت خود را هدر دهد.
وی افزود: به دنبال این هستیم که جهت استقبال بیشتر سرمایهگذاران، در مرحله نخست سامانهای برای صدور مجوز طراحی شود.
مجوز فعالیت ۳۲ دفتر خدمات قضائی الکترونیک در استان خراسان شمالی اخذ شده است
حجت الاسلام والمسلمین جعفری مجوز فعالیت ۳۲ دفتر خدمات قضائی الکترونیک در استان اخذ شده است تصریح کرد: یکی از اقدامات موثر در دستگاه قضائی در استان، تأسیس دفاتر خدمات قضایی الکترونیک است که نقش مهمی در روند تسریع در نظام دادرسی و رسیدگی قضائی داشته و از مزایای مهم و ارزشمندی برخوردار است.
وی عنوان کرد: مجوز تاسیس ۳۲ دفتر خدمات قضایی را برای خراسان شمالی گرفتیم، اما در حال حاضر ۷ دفتر در استان فعال میباشد که در هفته قوه قضاییه نیز ۵ دفتر دیگر در شهرستانهای مانه و سملقان، راز و جرگلان، فاروج و اسفراین راه اندازی خواهد شد.
این مقام قضائی با تبیین مکانیسم و سازوکارهای اجرای نظام ابلاغ الکترذونیک اوراق قضائی در استان گفت: درصد انجام ابلاغ الکترونیک اوراق قضائی در مجموعه دادگستری کل خراسان شمالی رشد چشمگیر و روند افزایشی را نسبت به سنوات گذشته نشان میدهد بطوریکه طبق آمار، در سال گذشته میزان ابلاغ الکترونیک حدود ۷۳ درصد بوده که این رقم در مقایسه با سال ۱۳۹۶ حدود ۲۶ درصد رشد داشته است.
وی افزود: تلاش در جهت رفع اطاله دادرسی و کاهش قابل توجه میزان پروندههای مسن، اجرای سیاستهای کاهش جمعیت کیفری زندانها و کسب رتبه ممتاز از حیث میزان بازدید قضات از زندان، تکریم ارباب رجوع و اجرای مدل تعالی فرهنگی و بهبود برخی از شاخصهای عملکردی در حوزه صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف از جمله برنامههای اجرائی بوده که نتایج مفید و مؤثری را به همراه داشته است.