صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تامین کالای اساسی با ارز ۴۲۰۰ تومانی ادامه دارد

۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۶:۰۱
کد خبر: ۵۲۷۲۴۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
طبق آخرین تصمیم دولت، تا پایان سال جاری کالا‌های اساسی و مورد نیاز جامعه با ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به کشور وارد می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد موضوع حذف ارز دولتی همواره در کشور وجود داشته، اما این بحث با وجود کش و قوس‌های زیاد همیشه در هاله‌ای از ابهام به سرمی برد، تا اینکه از اوایل خرداد ماه سال جاری این موضوع جدی‌تر از گذشته وارد مجلس شد.

حذف ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی از چرخه اقتصاد کشور با مخالفت بسیاری از نمایندگان مجلس مواجه شد و طبق گفته‌ی این افراد، در صورتی که این ارز دولتی حذف شود قیمت کالا‌های اساسی در کشور با رشد ناگهانی مواجه می‌شوند.

این طرح حدود یک ماه در مجلس مورد بحث قرار گرفت و نهایتا در آخرین روز از خرداد ماه سال جاری دولت حذف ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی را تا پایان سال جاری منتفی اعلام کرد.

در همین راستا علی ربیعی سخنگوی دولت با بیان اینکه تامین کالای اساسی با ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی ادامه دارد، تاکید کرد: تا پایان سال ۹۸ در رابطه با تصمیم دولت در تامین کالای اساسی با ارز دولتی هیچ تغییری صورت نمی‌گیرد.

وی در ادامه افزود: تصمیم دولت درباره تامین کالای اساسی با ارز دولتی قاطعانه است و تاکنون ذخایر کالا‌های اساسی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۸ درصد و به مبلغ ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار افزایش داشته است.

سخنگوی دولت ادامه داد: تاکنون حدود ۱۰ میلیارد دلار کالای اساسی برای بخش‌های مختلف کشاورزی، ۳ میلیارد دلار دارو، تجهیزات پزشکی و موارد مشابه بهداشتی و ۳ میلیارد دلار کالا‌های صنعتی از جمله کاغذ و لاستیک ذخیره شده است.

ربیعی خاطر نشان کرد: درخصوص کالا‌های برنج، روغن و شکر تا پایان سال هیچ کمبودی نخواهیم داشت چراکه در انبار‌ها این سه قلم کالا به اندازه کافی موجود است و واردات آن‌ها نیز تا پایان سال جهت تنظیم بازار انجام خواهد شد.

وی در رابطه با تامین گوشت در کشور گفت: با وجود اینکه بیش از ۸۰ درصد از گوشت در کشور تولید می‌شود، اما به جهت تنظیم بازار و قیمت ها، حدود ۲۰ هزار تن گوشت به کشور وارد و ذخیره شده و به همین میزان نیز در راه ورود به کشور است.

سخنگوی دولت با ذکر این مطلب که امکان تخلف و سواستفاده در تامین کالای اساسی با ارز ارزان قیمت وجود دارد، تصریح کرد: نظارت بر تامین کالا با ارز‌های ارزان قیمت بسیار سخت و دشوار است و به همین جهت دولت اسرار بر این دارد که وزارت بازرگانی دوباره احیا شود و باورود به این عرصه نظارت‌ها دقیق‌تر شود.
 
با این تفاسیر امید می رود که تا پایان سال شاهد افزایش قیمت کالاهای اساسی و مورد نیاز جامعه نباشیم همچنین در سال های آینده با اجرایی شدن سیاست های ارزی دولت و بانک مرکزی شاهد تک نرخی شدن و ثبات قیمت ارز درکشور باشیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *