صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اشتغال‌زایی 220 بانوی قالی‌باف در "هرات"

۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۱:۰۱
کد خبر: ۵۲۶۸۸۹
رئیس احیا و توسعه روستایی در هرات گفت: یکی از برنامه‌های مهم این اداره رشد اقتصاد در روستاهاست که از سوی این وزارت برای 220 زن اشتغال‌زایی صورت گرفته است.

به گزارش گروه بین الملل ،  آقامحمد صدیقی رئیس اداره احیا و توسعه روستایی در هرات با اشاره به برنامه‌های تازه این اداره برای شهروندان در روستاها گفت: این وزارت در بخش‌های میثاق شهروندی، آبرسانی، انسجام منطقه‌ای و راهسازی نیز فعالیت می‌کند که در بخش رشد اقتصاد در تازه‌ترین برنامه‌های خود برای 220 تن از بانوان در روستاهای هرات دستگاه‌های قالی‌بافی و امکانات کافی را به هزینه 5.5 میلیون افغانی توزیع کرده تا در کنار اشتغال‌زایی هزینه‌های زندگی آنها تامین شود.

وی افزود: با آغاز به کار این برنامه‌ها از افزایش شهر نشینی در مرکز هرات جلوگیری می‌شود و علاوه بر کاهش فقر در روستاها و اشتغال‌زایی، تولیدات و صنایع دستی رشد می‌یابد.

صدیقی ادامه داد: برای صادرات بهتر و بیشتر و جلوگیری از قاچاق قالی افغانستان به کشورهای خارجی، تمام نقشه‌های بافت قالی از نقشه‌های اصیل افغانی است که این نقشه‌ها در تمام کشورهای خارجی بیانگر قالی افغانستان خواهد بود و از فروش آن با نام کشورهای دیگر جلوگیری می‌شود.

از سوی دیگر فایق هروی مسوول اتحادیه قالی بافان در هرات می‌گوید که در حال حاضر در افغانستان 1 میلیون و 500 متر مربع قالی بافته می‌شود که از این میان 40 درصد از قالی‌های افغانستان را حوزه غرب افغانستان  تامین می‌کند و در حال حاضر در حوزه غرب 250 هزار دستگاه قالی بافی در حال کار هستند.

وی تاکید کرد که صنعت قالی بافی نیاز به توجه خاص حکومت دارد تا از رکود آن و کاهش صادرات جلوگیری کند.

هروی خاطر نشان کرد که چالش‌های اساسی بر سر قالی افغانستان قاچاق و استفاده پاکستان از نام قالی افغانستانی است که در حال حاضر قالی افغانستان با نام این کشور در بازارهای جهانی به فروش می‌رسد.

وی از حکومت خواست تا برنامه‌های استاندارد سازی را برای قالی افغانستان ایجاد کنند تا قالی افغانستان در بازارهای جهانی با نام خود افغانستان به فروش برسد.

واسع خادفی رئیس دفتر والی هرات در این مورد گفت: اداره محلی هرات متعهد است تا تسهیلات و زمینه‌های کار را برای روستانشینان فراهم سازد.

وی افزود: کمیته توسعه صادرات در هرات از سوی اداره محلی هرات ایجاد شده و این کمیته برنامه‌های وسیعی را در راستای افزایش صادرات کالاها و تولیدات داخلی در دست اجرا دارد.

زنان روستایی در هرات حکومت را در کاهش فقر و اشتغال‌زایی متهم به سهل انگاری می‌کنند و تاکید دارند که در حال حاضر در روستاهای هرات خدمات رسانی وجود ندارد و آنها در تمام عرصه‌ها بخصوص کار محروم هستند؛ این خانواده‌ها خواهان ایجاد زمینه کار در روستاها هستند.

به گزارش فارس، در حال حاضر هرات دارای 19 شهرستان است و در بیشتر این شهرستان‌ها شهروندان در وضعیت بد خدماتی، کار و رفاهی زندگی می‌کنند. خانواده‌های روستایی در هرات به دلیل وجود این چالش‌ها در حال حاضر به مرکز هرات پناه آورده‌اند اما بیشتر آنها در حال حاضر بدون سرنوشت و با انجام کارهای سخت و تکدی‌گری روز و شب خود را می‌گذرانند.

مسوولان اداره توسعه روستایی در هرات نیز اما تاکید کرد که وزارت توسعه روستایی برنامه‌های خوبی را برای اشتغال‌زایی و حمایت از روستانشینان در سال جاری در دست اجرا دارد.

/انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *