صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پهپاد جاسوسی «گلوبال هاوک» آمریکا کجا سرنگون شد؟ + مشخصات

۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹:۰۴
کد خبر: ۵۲۶۸۷۲
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
پهپاد جاسوسی «گلوبال هاوک» آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.
گروه سیاسی ؛ در نخستین ساعات بامداد امروز پنجشنبه ۳۰ خرداد یک فروند پهپاد جاسوسی «گلوبال هاوک» آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.

طبق اعلام روابط عمومی کل سپاه، اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

 پهپاد فوق مدرن آمریکایی RQ۴ می‌تواند مساحت ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع را در یک روز اسکن و نقشه برداری کند

 تجاوز پهپاد فوق مدرن آمریکایی RQ۴ به حریم هوایی کشورمان با توجه به ویژگی‌های این سامانه جامع جاسوسی که می‌تواند مساحت ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع را در یک روز اسکن و  نقشه برداری کند، ضمن آن که تلاشی برای جمع آوری اطلاعات برای افزایش جنگ روانی  علیه ایران است، اقدامی تحریک آمیز برای ارزیابی حساسیت ایران نسبت به خطوط قرمز خود برای طراحی سناریو‌های اتی نیز است.

بیشتر بخوانید: هدف آمریکا از اقدامات تحریک امیز در منطقه خلیج فارس چیست؟

بندر کوه مبارک
آنطور که در تارنمای متعلق به سازمان بنادر و دریانوردی، آمده است کوه مبارک یکی از شهر‌های استان هرمزگان در جنوب ایران و شرق استان هرمزگان است. این شهر در بخش بیابانی شهرستان جاسک و در کرانۀ دریای عمان واقع شده است. از طریق راه اصلی در ۱۵۵ کیلومتری میناب و ۶۵ کیلومتری جاسک قرار دارد. آب و هوای منطقه کوه مبارک از نوع گرم و مرطوب است و پوشش گیاهی بسیار ناچیزی در منطقه دیده می‌شود و میزان بارندگی‌های منطقه بسیار کم است. باتوجه به وضعیت نامناسب شرایط کشاورزی، عمده فعالیت ساکنان این منطقه ماهیگیری است که این مسئله اهمیت بنادر صیادی این خطه از کشور را دوچندان می‌سازد.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *