روند صعودی نرخ خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی؛ نقش شبکههای اجتماعی در انزوای جوانان آمریکایی
افزایش نرخ خودکشی بیشتر در گروههای سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نوجوانان آمریکایی و همچنین مردان جوانان در آمریکا گزارش شده است.
به گزارش گروه بین الملل ، نتایج مطالعات جدید نشان میدهد نرخ خودکشی در میان جوانان آمریکایی در سالهای اخیر همچنان روند صعودی از خود نشان داده است.
این روند تا حدی زیاده بوده که نرخ خودکشی در میان جوانان ۱۵ تا ۲۴ سال در سال ۲۰۱۷ به بالاترین میزان خود از سال ۲۰۰۰ رسید.
به گزارش سی ان ان، بر اساس مقالهای که اخیرا در مجله پزشکی JAMA به چاپ رسید، افزایش خودکشی بیشتر در گروههای سنی ۱۵ تا ۱۹ سال و همچنین مردان جوانان در آمریکا گزارش شده است.
نتایج بدست آمده در مطالعه جدید قرابت بسیاری با نویسنده مقاله منتشر شده و دستیار محقق در دانشکده پزشکی هاروارد دارد.
نویسنده سرنوشت تلخ یکی از دوستان خود در دبیرستان را یادآوری میکند که تنها به دلیل رهایی از آزار و اذیتها در کلاس راه خودکشی را انتخاب میکند. او یکی از بهترین دانش آموزان دبیرستان بوده و آیندهای درخشان پیش روی خود داشت، اما از رسیدن به رویاهایش ناکام ماند.
این محقق میگوید که هم اکنون اطلاعات بدست آمده این حقیقت را به رخ مسئولان آمریکا میکشاند که نرخ خودکشی در میان نوجوانان به بالاترین سطح ثبت شده خود در جامعه آمریکا رسیده است، به ویژه در سالهای اخیر که به تهدیدی جدی برای مردان نوجوان مبدل شده و در واقع این تهدید بسیاری واقعی است.
آمارها حاکی از آن است از سال ۲۰۰۰ تا سال ۲۰۱۷ نرخ خودکشی در میان جوانان ۱۵ تا ۱۹ ساله آمریکایی از ۸ نفر در ۱۰۰ هزار شهروند به ۱۱.۸ نفر رسیده است. در همین بازه زمانی جوانان ۲۰ تا ۲۴ سال در جامعه آمریکا که دست به خودکشی زده اند از ۱۲.۵ نفر در ۱۰۰ هزار نفر به ۱۷ نفر افزایش یافت.
در ادامه این گزارش آمده است، در مجموع در ۲ سال گذشته ۶۲۴۱ مورد خودکشی در گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ سال رخ داده که در میان آنان ۵۰۱۶ مرد جوان و ۱۲۲۵ نفر زن جوان گزارش شده است.
محققان در این مطالعه با محدودهایی مواجه شدند، یکی از آن محدودیتها علت مرگ فرد خودکشی کننده در اطلاعات ارائه شده طبق گواهی مرگ به ثبت رسیده که ممکن است در آن خطا صورت بگیرد و یا این محدودیت میتواند افزایش مشاهده شده در نرخ خودکشی را گزارش دقیقتری در گواهی فوت نشان دهد. علاوه بر آن در این تحقیق عوامل موثر در افزایش نرخ خودکشی نوجوانان جامعه آمریکا را مورد بررسی قرار نداده است.
بیشتر بخوانید: افزایش قتل کودکان آمریکایی بر اثر استفاده از سلاح گرم
محققان بر این باورند در مطالعاتی که قرار است در آینده انجام شود، بایستی عوامل احتمالی دخیل در خودکشی و برای به کارگیری اقدامات بازدارنده تلاش شود تا از این طریق بتوان علل کاهشی نرخ خودکشی در دهه ۱۹۹۰ را دریافت.
نادین کاسلو، استاد روانپزشکی و علوم رفتاری در دانشکده پزشکی آتلانتا در خصوص نرخ خودکشی بر این نکته اشاره کرده در حالی که تحقیقات انجام شده افزایش چشمگیری خودکشی در بین جوانان را به تصویر میکشد متاسفانه جای هیچ تعجبی وجود ندارد. چرا که ساختار خانوادهها و جوامع و ارتباط آنان با جوانان همانند گذشته مستحکم و تنگاتنگ نبوده که همین امر خطر خودکشی را افزایش میدهد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *