صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتقاد رئیس کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا از طرح اعزام نیرو به غرب آسیا

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۹:۲۹
کد خبر: ۵۲۶۷۴۷
سناتور دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و رئیس کمیته نیرو‌های مسلح این مجلس ضمن انتقاد از طرح دولت این کشور برای اعزام نیرو به غرب آسیا اذعان کرد که تحریم‎های اقتصادی علیه ایران بی نتیجه بوده است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ در پی اعلام تصمیم وزارت دفاع آمریکا مبنی بر اعزام هزار نیروی نظامی دیگر به غرب آسیا، رئیس کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا از این اقدام کاخ سفید انتقاد کرد.

به گزارش وب سایت میلیتاری، «آدام اسمیت» نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و رئیس کمیته نیرو‌های مسلح این مجلس با انتشار بیانیه‌ای ضمن انتقاد از طرح پنتاگون مبنی بر استقرار هزار نظامی دیگر در مرکز فرماندهی مرکزی آمریکا در غرب آسیا گفت: "استقرار نیرو‌های آمریکایی بیشتر در این منطقه، احتمال محاسبات نادرست در هر دو طرف در مسیر وقوع یک درگیری مسلحانه را افزایش می‌دهد. "

این عضو کنگره افزود: " دولت فرصت تبیین نتایج مورد انتظار خود را از اقدامات اخیر در منطقه از دست داده است. تحریم‌های اقتصادی ما علیه ایران نتوانسته‎اند تاثیری در این جریان داشته باشند. ما باید کانال‌های دیپلماتیک برای ارتباط را مجددا باز کنیم. "

در ادامه بیانیه کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا آمده است: "تصمیم افزایش حضور نظامی ما در خاورمیانه، به شدت نگران کننده است. اعضای هر دو حزب کنگره، بار‌ها خواهان ارائه طرحی متمرکز برای کاهش تنش‌ها در منطقه شده‎‏اند. همانگونه که قبلا هم گفتم استراتژی فشار حداکثری دولت بدون راهبرد منسجم، تنها سبب تشدید تنش‌ها می‌شود. "

شش سناتور آمریکایی نیز روز گذشته با امضای نامه‌ای که برای «دونالد ترامپ» ارسال شد، از وی خواستند تصمیم خود را برای اعزام نیرو‌های بیشتر به منطقه توضیح دهد.

«تیم کین» و «مارک لی» از امضا کنندگان نامه مذکور ضمن ابراز نگرانی از اقدامات تنش زای رو به افزایش،می‎گویند: "ما انتظار داریم که دولت قبل از هر گونه استقرار نیرو‌ها مجوز بگیرد. "

در همین رابطه «ربکا رباریچ» سخنگوی پنتاگون اعلام کرد: " اطلاعات مربوط به یگان‎ها، کشتی‌ها و اسکادران‌هایی که هزار نیرو از آن‌ها به منطقه اعزام خواهند شد، در دسترس نیست. "
 
هنوز جزئیاتی مبنی بر این که این نیرو‌ها از کجا تامین و چه زمانی به منطقه اعزام خواهند شد، اعلام نشده است.

سناتور‌های آمریکایی ضمن انتقاد از طولانی شدن خالی ماندن پست وزارت دفاع آمریکا، این امر را سبب بروز مخاطراتی برای کشور دانستند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *