صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انفجار نفتکش ژاپنی در دریای عمان بر اثر مین چسبنده روی داده است

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۶:۴۶
کد خبر: ۵۲۶۶۴۴
نیروی دریایی آمریکا مدعی شد که انفجار روی داده در نفتکش ژاپنی کوکوکا کاریجس در دریای عمان بر اثر مین چسبنده بوده است.

به گزارش گروه بین الملل ؛ نیروی دریایی آمریکا بار دیگر ادعا کرده که انفجار روی داده در نفتکش ژاپنی «کوکوکا کاریجس» بر اثر مین چسبنده روی داده است.

روز پنجشنبه گذشته ۲ نفتکش در دریای عمان دچار انفجار و آتش‌سوزی شدند که در پی آن آمریکا بدون ارائه هیچگونه شاهدی مدعی دست داشتن ایران در این حادثه شد.

«پاتریک شاناهان»، سرپرست موقت وزارت دفاع آمریکا، روز دوشنبه تصاویری منتشر کرد و مدعی شد که این تصاویر مدارک جدیدی از دست داشتن ایران در حوادث اخیر در دریای عمان است.

پنتاگون در پی انتشار تصاویر ادعایی مذکور که به ادعای وزارت دفاع آمریکا توسط یک هلی کوپتر ارتش آمریکا گرفته شده، اعلام کرد که یکی از عکس‌های جدید "بقایای دستگاه اتصال مغناطیسی یک مین منفجرنشده را نشان می‌دهد" و یکی دیگر از ۱۱ عکس جدید منتشر شده، چگونگی تلاش نیرو‌های ایرانی برای جدا کردن یک مین منفجرنشده از بدنه کشتی نفتکش «کوکوکا کوریجس» را نمایش می‌دهد.

این ادعا‌ها با واکنش‌های مخالف مختلفی روبرو شد. غالب کشور‌های اتحادیه اروپا از حمایت از مواضع آمریکا در مورد عامل حمله اخیر به دو نفتکش در دریای عمان خودداری کردند.

این در حالی است که پیش از این «یوتاکا کاتادا» مالک نفتکش «کوکوکا کاریجس» ضمن مورد تردید قرار دادن ادعای آمریکا از رویت یک شی پروازی در آسمان توسط خدمه نفتکش پیش از انفجار دوم خبر داد. وی در ادامه ضمن نادرست خواندن حمله به نفتکش و انفجار آن در اثر مین، تاکید کرد با توجه به اظهارات خدمه مبنی بر انفجار در اثر شی پروازی، موضوع بررسی قرار دادن بمب در کناره بدنه خارجی نفتکش از دستور کار ما خارج شده است.

گاردین در گزارشی که با این موضوع منتشر کرده، بیانیه پنتاگون را ناقص توصیف کرده و می‎گوید در این بیانیه شواهدی مبنی بر تلاش نیرو‌های ایرانی برای جداسازی مین‌ها وجود ندارد. ضمن این که شواهدی دال بر اتصال این مین‌ها توسط نیرو‌های ایرانی نیز ارائه نشده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *