صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پرداختن به موضوع اعتیاد ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است

۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۱:۱۳
کد خبر: ۵۲۶۴۰۴
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر پرداختن به موضوع اعتیاد را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر خواند و گفت: همه مسئولان مصمم هستند تا نسبت به کاهش آسیب اعتیاد اقدامات اساسی را انجام دهند.

به گزارش گروه جامعه ، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در همایش مشارکت‌های مردمی حوزه اعتیاد که امروز در مجموعه ورزشی هرندی برگزار شد، نگاه ستاد به موضوع ساماندهی و درمان معتادان متجاهر را نگاهی انسانی خواند و گفت: این افراد هم هموطنان ما هستند و جای آن‌ها در پارک‌ها و خیابان‌ها نیست.


اسکندر مؤمنی با بیان اینکه پرداختن به موضوع اعتیاد یک انتخاب نیست، بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است، افزود: همه مسئولان مصمم هستند تا نسبت به کاهش آسیب اعتیاد که منشأ آسیب‌های اجتماعی دیگر است، اقدامات اساسی را انجام دهند.

وی با تاکید بر اینکه در این حوزه همه اقدامات باید هماهنگ پیش برود تا به نتایج قابل قبول برسیم، بیان داشت: تمام اقدامات از حوزه مقابله، درمان، کاهش آسیب و پیشگیری باید به‌طور همه جانبه و در کنار هم پیش برود.

مومنی با بیان اینکه مجموع این اقدامات باید از نقطه صفر مرزی تا عمق شهر‌ها در دستور کار قرار داشته باشد، گفت: با این وجود مهمترین بخش از این زنجیره اقدامات مربوط به فعالیت‌های فرهنگی است، چرا که هزینه‌های مادی و معنوی پیشگیری بسیار کمتر است.

وی با اشاره به اینکه وقتی فردی معتاد می‌شود، هزینه این مسئله را باید جامعه و خانواده وی پرداخت کند، گفت: حضور هماهنگ همه دستگاه‌ها و مشارکت مردم ضرورت اجتناب‌ناپذیر حوزه مبارزه با مواد مخدر است؛ چرا که امکان ندارد یک پدیده اجتماعی بدون حضور مردم به نتیجه برسد.

دبیرکل ستاد با بیان اینکه همایش امروز پایان اقدامات ما در منطقه شوش و هرندی نیست بلکه شروع کار است، گفت: از ۱۴۰ روز گذشته تاکنون، کار‌های بزرگی انجام شده و افتتاحیه این همایش را که با کاری جهادی انجام شده باید به کل کشور تعمیم دهیم.

مومنی در انتها تاکید کرد: در کنار اقدامات مقابله‌ای باید اقدامات فرهنگی، آموزشی، دینی، عمرانی، زیباسازی و اشتغال افراد نیز به عنوان روش‌های مکمل دنبال شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *