صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر مثبت لغوعوارض صادرات خرما بر افزایش درآمد ارزی/ رشد صادرات غیرنفتی با لغو عوارض امکان پذیر است

۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۱۰:۰۱
کد خبر: ۵۲۶۱۲۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
نائب رئیس انجمن خرمای ایران با اشاره به تاثیر مثبت لغو عوارض صادرات خرما برافزایش درآمد ارزی گفت:رشد صادرات غیرنفتی با لغو عوارض صادرات امکان پذیر است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، در هفته‌های اخیر ستاد تنظیم بازار در قالب مصوبه‌ای بر روی صادرات خرما عوارض وضع کرد که این موضوع مخالفت وزارت جهاد کشاورزی را به همراه داشت.

در هیمن راستا کنفدراسیون صادرات در نامه‌ای به اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور درخواست لغو عوارض صادراتی خرما را اعلام کرد که در نتیجه با حمایت وزیر صمت و نماینده وزارت جهاد کشاورزی اخذ عوارض از صادرات خرما لغو شد.

گفتنی است در روز جاری مدیرکل دفتر صادرات گمرک در بخشنامه‌ای به گمرکات کشور موضوع لغو عوارض صادرات خرما را ابلاغ کرد.

در همین راستا علی محمد صمیمی نائب رئیس انجمن خرمای ایران در گفتگو با در خصوص لغو عوارض صادرات خرما اظهار کرد: این بخشنامه تاثیر به سزایی در روند صادرات خرما خواهد داشت.

وی افزود: درصورت لغو نشدن بخشنامه دریافت عوارض صادرات خرما تا زمان برداشت باعث ایجاد تاثیر منفی در روند صادرات خرما می‌شد که خوشبختانه این بخشنامه لغو شد.

صمیمی با تاکید بر صحبت‌های مقام معظم رهبری در خصوص افزایش صادرات غیرنفتی اظهار کرد: تعیین عوارض بر کالای غیرنفتی روند صادرات را کُند می‌کند و این امر به ضرر کشور خواهد بود که در این بین رشد صادرات غیرنفتی با لغو عوارض صادرات امکان پذیر است

نائب رئیس انجمن خرمای ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه لغو عوارض صادرات خرما چه تاثیری در بازار داخلی خرما خواهد داشت عنوان کرد: به دلیل تولید بالای خرما در کشور اگر بتوان نصف تولید را به کشور‌های مختلف صادر کرد با نصف دیگر آن می‌توان بازار داخلی این محصول را تامین کرد.

با این تفاسیر لغو عوارض صادرات خرما می‌تواند در شرایط فعلی که نیاز به توسعه صادرات غیر نفتی بیش از پیش احساس می‌شود باعث افزایش صادرات و ارز آوری در کشور شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *