صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقش کشورهای اروپایی در جنایت علیه بشریت در موضوع مهاجران؛ سیاست‎های اروپا عاملی برای تلفات بیشتر در میان آوارگان

۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰:۵۵
کد خبر: ۵۲۶۱۲۶
اسناد و مدارک ارسال شده به دادگاه بین المللی جنایی، اتحادیه اروپا را در خصوص مرگ مهاجران آفریقایی و پناهندگانی که سعی داشتند از دریای مدیترانه از لیبی به اروپا بروند به جنایت علیه بشریت محکوم کرده است.
به گزارش گروه بین الملل ، وکلا بر این باورند سیاست‌های اتحادیه اروپا باعث افزایش مرگ مهاجرانی شده که سعی داشتند خود را به اروپا برسانند.
 
اسناد و مدارک ارسال شده به دادگاه بین المللی جنایی، اتحادیه اروپا را درباره مرگ مهاجران آفریقایی و پناهندگانی که سعی داشتند از دریای مدیترانه از لیبی به اروپا بروند به جنایت علیه بشریت محکوم کرده است.

یک کارشناس مسائل آوارگان می‎گوید: بررسی جنایت علیه بشریت شواهدی را ارائه می‌دهد مبنی بر اینکه سیاست‌های اتخاذ شده اتحادیه اروپا سالانه مرگ هزاران مهاجر را رقم زده است.
 
 
 
بلوک اروپایی با عقب راندن و اجازه ندادن به مهاجران و پناهندگان در ترک لیبی به موضوعاتی همانند قتل، تبعید، زندانی کردن، بردگی، شکنجه، تجاوز، آزار و اذیت و سایر اقدامات غیر انسانی علیه مهاجران را دامن زده است.

به گفته سازمان بین المللی مهاجرت، در سال جاری بیش از ۵۴۰ نفر در دریای مدیترانه غرق شده‎اند که ۱۰۷ نفر از قربانیان طی چند ماه اخیر گزارش شده است. پیش بینی می‌شود با نزدیک شدن فصل تابستان شمار قربانیان افزایش یابد.
 

در یک فیلم دیده می‌شود که قایق گارد ساحلی لیبی با سرعت بالا به قایق مهاجران نزدیک شده و با مانور‌های پر خطر مانع از نزدیک شدن سازمان دیده بان دریایی شود که آلمان از آن بر‌ای انجام عملیات جست‎وجو و نجات در مدیترانه استفاده می‌کند.

گفته می‎شود آنان در حال تخلیه مهاجران از قایق بودند که گارد ساحلی در صحنه حاضر شد و با اسلحه شروع به تهدید تمامی افرادی که در آنجا حضور داشتند کرد.
 
 
 
اتحادیه اروپا به جای آنکه جلوی اینگونه حوادث را بگیرد با کنار کشیدن خود باعث شد تا مهاجران در دریا غرق شوند و با توجیه خود آن را یک حادثه بخواند.پس از این اتفاق نماینده اتحادیه اروپا گارد ساحلی لیبی مرتکمب جنایت علیه بشریت خواند.

بر اساس آمار‌ها از آغاز سال ۲۰۱۹ بیش از ۲۴ هزار مهاجر و پناهجو از طریق دریا خود را به اروپا رسانده‎اند.

سال گذشته در همین بازه زمانی نزدیک به ۳۷ هزار مهاجر موفق شدند وارد اروپا شوند که در میان آن‌ها ۸۷۵ نفر در دریای مدیترانه غرق شدند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *