صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خیزش گرد و خاک در کشور/ فرسودگی ۶۰ درصد اتوبوس‌های پایتخت

۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴:۴۰
کد خبر: ۵۲۶۰۲۱
خیزش گرد و خاک در تعدادی از استان‌های کشور، ۶۰ درصد اتوبوس‌های پایتخت فرسوده است، قانون حفاظت از خاک اختیارات بی‌سابقه‌ای به سازمان محیط‌ زیست داد و ... گزیده‌ای از اخبار بسته اجتماعی امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، خیزش گرد و خاک در تعدادی از استان‌های کشور، ۶۰ درصد اتوبوس‌های پایتخت فرسوده است، قانون حفاظت از خاک اختیارات بی‌سابقه‌ای به سازمان محیط‌زیست داد، مشکل تامین کاغذ برای چاپ کتاب‌های درسی سال جدید نداریم، تعیین شهریه مهد‌های کودک تا ۱۵ تیر، از رجال نشینی تا فقر در شمیرانات و ... گزیده‌ای از اخبار بسته اجتماعی امروز است که در ادامه می‌خوانید.

 

• خیزش گرد و خاک در تعدادی از استان‌های کشور
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از وزش باد شدید و خیزش احتمالی گرد و خاک در زابل، غرب و جنوب غرب کشور، سمنان، اصفهان، یزد، قم و مرکزی طی روز‌های آتی خبر داد. به گزارش ایسنا، احد وظیفه اعلام کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی، امروز و فردا (دوشنبه و سه‌شنبه ۲۷ و ۲۸ خردادماه) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، در نوار شمالی کشور افزایش ابر و رگبار پراکنده همراه با رعد و برق خواهیم داشت. وی ادامه داد: امروز (دوشنبه ۲۷ خردادماه) در برخی از نقاط شمال غرب، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، سواحل دریای خزر، شرق خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و همچنین در روز آینده (سه‌شنبه ۲۸ خردادماه) در برخی نقاط شمال غرب، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، سواحل دریای خزر و غرب خراسان شمالی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

• ۶۰ درصد اتوبوس‌های پایتخت فرسوده است
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد اتوبوس‌های پایتخت فرسوده است، گفت: تخصیص اتوبوس ارتباطی با موقعیت جغرافیایی شمال و جنوب شهر ندارد. به گزارش فارس، پیمان سنندجی درباره تاخیر در حرکت اتوبوس‌ها در برخی خطوط اظهارداشت: یکی از دلایل کمبود اتوبوس در خطوط اتوبوسرانی مربوط به فرسودگی بیش از اندازه اتوبوس‌ها است که بیش از ۶۰ درصد از آن‌ها در حال حاضر فرسوده و خارج از خط کردن آن‌ها مشکلاتی بوجود می‌آورد. وی افزود: به همین لحاظ ارائه خدمات حمل ونقلی در تمامی خطوط اتوبوسرانی برابر برنامه زمان‌بندی صورت می‌پذیــرد و با استفاده از برنامه مدیریت هوشمند ناوگان AVL پایش می‌شود که با مشاهده اختلال در نحوه سرویس رسانی به شهروندان برابر مقررات با شرکت خصوصی مربوطه رفتار می‌شود.

• قانون حفاظت از خاک اختیارات بی‌سابقه‌ای به سازمان محیط‌زیست داد
یک کارشناس محیط زیست با بیان اینکه قانون حفاظت از خاک، اختیارات بی‌سابقه‌ای به سازمان محیط زیست داده است، گفت: محیط زیست می‌تواند تجارت و یا کارخانه متخلف آلوده کننده و یا مخرب خاک را برای همیشه تعطیل کند. به گزارش فارس، محمد درویش با اشاره به اینکه قانون حفاظت از خاک یکی از مطالبات جدی فعالان منابع طبیعی و محیط زیست بوده است، افزود: این لایحه بعد از دو دهه تلاش به تصویب رسید.

• ۹۵درصد اسکان موقت سیل‌زدگان انجام شده است
وزیر کشور گفت: با کمک بنیاد مسکن ۹۵درصد کار اسکان موقت سیل‌زدگان انجام شده است، اما بانک‌ها در پرداخت تسهیلات دچار عقب‌ماندگی هستند. به گزارش تسنیم، عبدالرضا رحمانی فضلی اظهار کرد: همه مسئولان مربوطه در سیل از ابتدا وقت خود را گذاشتند تا این مسئله مدیریت شود. در مرحله مقابله، به‌نسبت حجم سیل تلاش شد که در همه حوزه‌ها خسارات به‌ویژه خسارت‌های جانی به حداقل برسد.

• مشکل تامین کاغذ برای چاپ کتاب‌های درسی سال جدید نداریم
معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش گفت: برای سال تحصیلی ۹۸-۹۹ مشکل تأمین کاغذ را حل کرده‌ایم، اما باید فرایند چاپ برخی کتاب‌ها برای سال ۹۹-۱۴۰۰ را شروع کنیم که دچار مشکل جدی هستیم. به گزارش مهر، علی باقرزاده در پاسخ به این پرسش که آموزش و پرورش آیا برنامه‌ای برای جمع آوری کتاب‌های درسی دانش آموزان، استفاده دوباره آنها، دارد یا نه افزود: حتما باید سازمان پژوهش در این زمینه کاری انجام دهد و حرف درستی است. یک بحث پایدار سازی کتاب‌های درسی است که کتاب را طوری تولید کنیم که حداقل سه سال قابل استفاده باشد. یکسری کار‌های نرم افزاری نیاز است که برنامه امان و محتوایمان اینقدر ثبات داشته باشد که کتاب‌هایمان را حفظ کنیم که این هم باز مخالفینی دارد که کتاب سه سال حفظ شود و به موضوعات روز در آن توجه نشود.

• ضعف نظارت سازمان تاکسیرانی
دبیر کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران نسبت به ضعف نظارت سازمان تاکسیرانی و افزایش کرایه‌های برخی خطوط انتقاد کرد. به گزارش مهر، محمد علی کرونی با بیان اینکه با وجود گذشت حدود ۳ ماه از سال ۱۳۹۸، هنوز هم شاهد شکایات متعدد شهروندان شهر تهران به کمیسیون عمران وحمل ونقل شورای شهر در خصوص نرخ کرایه تاکسی هستیم، گفت: تا به امروز به‌رغم مکاتبات مکرر کمیسیون، هیچ لیستی از سوی سازمان تاکسیرانی در ارتباط با نحوه محاسبه نرخ خطوط و درصد افزایش نسبت به سال گذشته به شورا ارسال نشده است.

• تعیین شهریه مهد‌های کودک تا ۱۵ تیر
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی از تعیین شهریه مهد‌های کودک تا ۱۵ تیرماه خبر داد و گفت: بعد از ابلاغ بخشنامه جدید قابل اجرا است. به گزارش مهر، حبیب‌الله مسعودی فرید با اشاره به برگزاری جلسات سازمان بهزیستی با سازمان حمایت از مصرف کننده و همچنین نماینده مهد‌های کودک در ارتباط با تعیین شهریه مهد‌های کودک گفت: این جلسات در استان‌های مختلف در حال برگزاری است. وی تصریح کرد: در این جلسات نمایندگان و کارشناسان در ارتباط با شهریه مهد‌های کودک مباحث و نظرات خود را مطرح و به جمع بندی نهایی می‌رسند.


• از رجال نشینی تا فقر در شمیرانات
رئیس شورای شهرستان شمیرانات گفت: سرمایه‌دارانی که در این شهرستان ویلا می‌سازند حتی یک ریال در این منطقه هزینه نمی‌کنند در عوض انتظار دارند که از تمامی امکانات و خدمات استفاده کنند. تمامی درآمد‌ها ناشی از ساخت‌و ساز نیز برای شهرستان هزینه نمی‌شود، در نتیجه اداره کردن شهرستان بسیار سخت است. در حقیقت ما در شمیرانات پتانسیل‌های بسیاری داریم، اما شهرستان ویژه نیستیم و فقط گفته می‌شود شمیرانات شهرستان مرفه است. به گزارش ایسنا، سیدکمال الدین محمدیان با بیان اینکه شهرستان شمیرانات یکی از قدیمی‌ترین شهرستان‌های استان تهران است و درخط الراس استان تهران هم قراردارد، اظهارکرد: این شهرستان از غرب با استان البرز از شرق و شمال با استان مازندران و از جنوب هم با شهر تهران و پردیس همسایه است. این شهرستان شامل بخش‌های رودبارقصران، لواسانات و منطقه یک تجریش است.


• آغاز ثبت‌نام پایگاه‌های تابستانه دانش‌آموزی از اول تیر
مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش جزئیات برپایی و آغاز به کار پایگاه‌های تابستانی آموزش و پرورش را اعلام کرد. به گزارش ایسنا، علی رمضانی اظهار کرد: ۳۰ هزار پایگاه تابستانی در نظر گرفته شده تا چهار میلیون دانش آموز تحت پوشش برنامه‌های مهارت محور قرار بگیرند. وی تاکید کرد: البته پایگاه‌های تابستانی باید برای ۱۴ میلیون دانش‌آموز و برای هر کدام با توجه به نیاز‌هایی که دارند طراحی شود. ثبت‌نام پایگاه‌های تابستانی از ابتدای تیر آغاز می‌شود.
• تنها نمایِ شبِ ساختمان‌های شاخص کنترل می‌شود!
مهدی صالحی، مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران، در رابطه با نبود دستورالعمل خاص جهت نورپردازی ساختمان‌های سطح شهر به برنا گفت: نورپردازی در شهر، کمیسیون تخصصی در سازمان زیباسازی دارد، یعنی اگر کسی می‌خواهد نورپردازی کند باید تائیدیه آنجا را داشته باشد. وی افزود: ما در کمیسیون بنا‌های شاخص نماینده‌ای از سازمان زیباسازی داریم تا نمای شب ساختمان‌های شاخص را کنترل کنیم. مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران عنوان کرد: متخصصان در سازمان زیباسازی دستورالعملی برای نورپردازی دارند و آن‌ها باید اظهار نظر کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *