پرداخت هزینههای دارویی و درمانی بیماران صعب العلاج
خبرگزاری میزان: معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با تشریج جزئیات بیمه تکمیلی فرهنگیان از انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان با شرکت آتیه سازان حافظ خبر داد و گفت: قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان از تاریخ اول خرداد 94 به دو صورت 4 و 12 ماهه با شرکت آتیه سازان حافظ منعقد شد.
وی با اشاره به نظر سنجی به عمل آمده در خصوص 4 بسته معرفی شده به فرهنگیان خاطر نشان کرد: بسته شماره 2 با 65 درصد و بسته های شماره 3 و 4 با 25 درصد به ترتیب بیشترین و کمترین امتیاز نظرسنجی را از همکاران فرهنگی به خود اختصاص داده است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بسته شماره 2 نیز با در بر داشتن تمامی تعهدات بسته های 3 و 4 به عنوان بسته نهایی بیمه تکمیلی فرهنگیان انتخاب شد.
بطحایی تنها تفاوت بسته شماره 1 با 2 را صرفاً پوشش خدمات دندانپزشکی با خسارت محدود ذکر و تصریح نمود: در صورت درخواست فرهنگیان، هر یک از استان های کشور می توانند خدمات بسته شماره 1 را نیز برای آن ها پیشبینی کنند.
پرداخت نیمی از حق بیمه توسط آموزش و پرورش
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به استعلام به عمل آمده از شرکت های بیمه در خصوص نرخ قرارداد، حداقل رشد نرخ حق بیمه نسبت به سال گذشته را دو ونیم برابر اعلام و افزود: برای جلوگیری از افزایش حق بیمه مقرر گردید بسته شماره 2 با نرخ 30.000 تومان اجرا و از این مبلغ نیمی توسط فرد و نیمی توسط وزارت آموزش و پرورش پرداخت شود.
وی نحوه نظارت، محاسبه و پرداخت هزینه ها را یکی دیگر از مشکلات عنوان و افزود: در روش مذکور هزینه های بیمه شدگان فرهنگی با نظارت مستقیم آموزش و پرورش پرداخت خواهد شد.
اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان به روش صندوقی با حداقل نرخ افزایش حق بیمه
بطحایی تصریح کرد: با توجه به افزایش حق بیمه در صنعت بیمه کشور تلاش بر این است با مدیریت صحیح منابع و انتخاب روش اجرا به صورت صندوقی با حداقل نرخ افزایش، قرارداد بیمه تکمیلی انجام شود.
وی یکی از مزیتهای مهم شرکت آتیهسازان حافظ را ارتباط کاری و اداری آن با سازمان بیمه سلامت اعلام و افزود: خوشبختانه این ارتباط علاوه بر مرتفع کردن بسیاری از مشکلات موجب تسهیل در انجام امور بیمهای خواهد شد.
دسترسی آسان بیمه شدگان به مراکز درمانی
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش از انعقاد قرارداد این شرکت با بیش از 9 هزار مرکز درمانی طی سال گذشته در سطح کشور سخن گفت و ادامه داد: در صورت جابهجایی شرکت بیمهگر، قطعاً شرکت جدید نیازمند فرصت چندماهه برای انعقاد قرارداد با این مراکزخواهد بود.
بطحایی اجرای روش جدید در بیمه تکمیلی سال جاری را گامی موثر برای افزایش مراجع درمانی و امکان دسترسی بهتر و ساده تر همکاران فرهنگی بیمه شده به این مراکز عنوان کرد.
پرداخت هزینههای دارویی و درمانی بیماران صعب العلاج
وی با تاکید بر پیش بینی همه نیازهای درمانی همکاران فرهنگی در این قرارداد گفت: تمامی هزینههای دارویی و درمانی بیماران صعبالعلاج و پرهزینه نیز در این قرارداد لحاظ شده است.
پرداخت هزینههای بیمه شدگان در مدت 15 روز
بطحایی با اشاره به آسیبشناسی به عمل آمده از قرارداد سال گذشته یکی از مشکلات عمده در اجرای قرارداد را تأخیر در پرداخت خسارات دانست و تصریح کرد: در اجرای قرارداد به روش صندوقی با توجه به مدیریت بر منابع مالی توسط وزارت آموزش و پرورش، مدت زمان پرداخت خسارت به شدت کاهش خواهد یافت.
وی ابراز امیدواری کرد: ظرف کمتر از 15 روز کاری هزینههای درمانی بیمهشدگان به حساب آن ها واریز شود.
پرداخت هزینه بیمه شدگان با نظارت آموزش و پرورش
بطحایی نحوه محاسبه و پرداخت هزینه ها ی درمانی بیمه شدگان فرهنگی را از جمله دیگر مشکلات سال گذشته عنوان کرد و افزود: با اجرایی شدن روش مذکور همه هزینه های بیمه شدگان با نظارت آموزش و پرورش محاسبه و پرداخت خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش، یکی دیگر از مشکلات موجود را عدم انعقاد قرارداد سال گذشته برخی مراجع درمانی با این شرکت ذکر کرد و گفت: با انعقاد قرارداد شرکت آتیه سازان حافظ با بیش از 9000 مرجع درمانی شاهد مرتفع شدن بخش زیادی از مشکلات طی سال جاری خواهیم بود.
بطحایی تاکید کرد: با توجه به تعهدات پیشبینی شده قطعاً مشکلی در ارتباط با تأمین هزینههای درمانی فرهنگیان وجود نخواهد داشت و امید می رود این قرارداد موجبات رضایتمندی بیش از پیش همکاران فرهنگی را به همراه داشته باشد.
وی پیش بینی کرد: با اجرای روش جدید بیمه تکمیلی، دسترسی به مراکز طرف قرارداد سهل تر از گذشته و پرداخت هزینه های درمانی به بیمه شدگان در مراکز غیر طرف قرارداد با سرعت و دقت بیشتر صورت گیرد.
اعلام آمادگی بیمه آتیه سازان حافظ برای انعقاد قرار داد با داروخانه ها و پزشکان
بطحایی با بیان این که از زمان آغاز قرارداد بیمه تکمیلی درمان طی سال 89 شرکتهای بیمه همواره برای انعقاد قرارداد با پزشکان متخصص و داروخانهها با مشکلاتی مواجه بودند از آمادگی شرکت آتیهسازان حافظ برای انعقاد قرارداد با داروخانهها و پزشکانی که تمایل به همکاری دارند خبر داد و افزود: در حال حاضر نیز عدم تمایل برخی پزشکان متخصص و فوق تخصص به انعقاد قرارداد با شرکت های بیمه و همچنین وجود برخی مشکلات برای داروخانهها به دلیل تفکیک بیمه پایه و تکمیلی توسط آن ها از جمله معضلات فراروی بیمه های تکمیلی است و مختص آموزش و پرورش نیست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *