صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دولت مقصر ادامه اختلافات در "پارلمان افغانستان"

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷:۵۹
کد خبر: ۵۲۵۷۱۵
در حالی که تنش‌ها در پارلمان از یک ماه گذشته همچنان ادامه دارد شماری از اعضای پارلمان افغانستان اعلام کردند که دولت این کشور به صورت عمدی به اختلافات در پارلمان دامن می‌زند.

به گزارش گروه بین الملل ، شماری از اعضای پارلمان افغانستان تصریح کردند که دولت این کشور با دامن زدن به اختلافات اجازه نمی‌دهد که مجلس کارش را که نظارت از عملکرد دولت این کشور است انجام دهد.

اعضای پارلمان افغانستان خاطرنشان کردند که برخی از نمایندگان به دستور ارگ ریاست جمهوری این کشور عمداً مانع حل تنش‌ها در مجلس می‌شوند.

«عبدالله محمدی» نماینده ولایت سمنگان در پارلمان اظهار داشت: دست‌های بیرونی خارج از پارلمان نمی‌گذارند تنش‌ها در مجلس حل شوند و دولت افغانستان به نمایندگان اجازه فعالیت نمی‌دهد.

وی افزود: وزارتخانه‌ها از سوی سرپرست‌ها اداره می‌شوند و توان حسابدهی درباره بودجه‌شان را ندارند بنابراین دولت افغانستان از ادامه تنش‌ها در مجلس حمایت می‌کند.

«عبدالظاهر سالنگی» نماینده ولایت پروان در پارلمان تصریح کرد که مدارک کافی درباره مداخله در پارلمان وجود دارد که نشان می‌دهد شماری از نمایندگان به صورت دستوری مانع فعالیت مجلس می‌شوند.

وی افزود: اگر اختلافات در پارلمان افغانستان ادامه یابد مدارک درباره مداخلات بیرونی و نمایندگانی که در این عمل مرتکب تبانی شدند در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

«میررحمان رحمانی» نماینده مردم ولایت پروان و «کمال‌ ناصراصولی» نماینده مردم ولایت خوست ماه گذشته برای احراز کرسی ریاست پارلمان با هم به رقابت پرداختند اما هیچ یک از دو نامزد نتوانستند آرای لازم را کسب کنند و از آن زمان انتخابات دیگری نیز برگزار نشده است.

هیئت اداری موقت پارلمان رحمانی را با 123 رای موافق به عنوان رئیس پارلمان این کشور اعلام کرد اما اصولی که 53 رای کسب کرده بود با این کار مخالفت کرد و کشمکش‌ها بین حامیان دو طرف آغاز شد.

با این حال، حدود یک ماه از زمان انتخابات داخلی مجلس برای تعیین اعضای هیئت اداری و رئیس پارلمان افغانستان می‌گذرد اما نمایندگان مجلس هنوز موفق به تعیین ریاست پارلمان نشده‌اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *