صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش تقاضا در بورس با عرضه منظم نفت/گذشت زمان کمبود تقاضا را جبران می‌کند

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۲:۰۱
کد خبر: ۵۲۵۶۴۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
نماینده شرکت ملی نفت در بورس انرژی گفت: عرضه منظم و هفتگی نفت در بورس انرژی به مرور زمان می‌توان افزایش تقاضا را به دنبال داشته باشد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، عرضه نفت در بورس انرژی پس از گذشت ۱۹ مرحله در طول ۷ ماه هم اکنون جایگاه نسبی خود را در عرضه نفت پیدا کرده است.
 
نگاهی به عرضه‌های صورت گرفته نشان می‌دهد از ۱۹ مرحله عرضه تنها در ۴ نوبت فروش صورت گرفته که ۳ نوبت آن به نفت خام سبک و ۱ نوبت به نفت خام سنگین تعلق داشته است.
 
در خصوص عرضه موفق نفت در بورس انرژی که هم اکنون به عنوان یکی از الزامات حوزه انرژی به حساب می‌آید، نیازمند برنامه ریزی دقیق هستیم تا نتیجه آن خود را در تقویت بخش خصوصی و متنوع کردن راه‌های فروش نفت نشان می‌دهد.
 
در راستای بررسی دلایل فروش تنها ۴ مرحله نفت در بورس انرژی با امیرحسین تبیانیان نماینده شرکت ملی نفت در بورس انرژی به گفتگو پرداختیم.

امیرحسین تبیانیان در گفتگو با در خصوص عرضه نفت در بورس انرژی گفت: فروش چهار مرحله نفت سبک، نفت سنگین و میعانات گازی از ۱۹ مرحله عرضه مسئله‌ای طبیعی است، زیرا عرضه‌های ما در بازار به صورت هفتگی بوده و ارتباطی با تقاضا ندارد تا به متقاضیان خود اطمینان خاطر را بدهد که می‌توانند در بورس نیاز خود را تامین کنند.
 
وی افزود: با عرضه منظم و هفتگی نفت در بورس انرژی به مرور زمان می‌توان شاهد افزایش تقاضا بود.
 
نماینده شرکت ملی نفت در بورس انرژی اظهار کرد: آنچه مشخص است زمان می‌تواند موضوع کمبود تقاضا را برطرف کند، زیرا فرآیند عرضه نفت در بورس انرژی به یک حالت استاندارد و مطلوبی رسیده که با برخورداری از زمان بندی مشخص در میان مدت این پروسه نتیجه بخش خواهد بود و خریداران با آن وفق پیدا می‌کنند.
 
تبیانیان در خصوص تاثیر تغییر شیوه نامه ابلاغی عرضه نفت در بورس انرژی در سال جدید گفت: به صورت کلی تغییر در شیوه نامه به این دلیل بوده که شرایط داخل بورس با شرایط خارج از بورس نزدیک شود به این معنی که هر آنچه در خارج از بورس اتفاق می‌افتد از جنبه‌های مکانیسم فروش و تسویه در داخل بورس نیز به همان روال صورت گیرد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *