صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پایان مهلت اخطار زیست محیطی به 2 کارگاه سنگ خرد کنی در منطقه 15/ رفع آلودگی نیروگاه شمال شرق تهران

۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷:۲۰
کد خبر: ۵۲۵۶۳
خبرگزاری میزان: رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به این که مهلت اخطار به دو کارگاه سنگ خرد کنی که عامل آلودگی در منطقه 15 تهران هستند به پایان رسیده است، گفت: آلودگی نیروگاه شمال شرق تهران با پیگیری های صورت گرفته رفع شد.

رحمت الله حافظی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با بیان این که در ابتدای شورای چهارم سازمان محیط زیست در خصوص آلودگی تولید شده توسط نیروگاه واقع در شمال شرق تهران هشدار داده شده بود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این مجموعه توانست آلودگی خود را به حد استاندارد برساند به گونه ای که سازمان محیط زیست تاییدیه‌ای را صادر کرده، مبنی بر این که این واحد صنعتی از نظر رعایت استاندارد های زیست محیطی مورد تایید سازمان است، 

وی افزود: آلودگی این کارخانه به این دلیل بود که در دل شهر تهران از سوخت مازوت استفاده می‌کرد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بازدیدهای به عمل آمده از کارخانه سیمان واقع در منطقه 15 خاطرنشان کرد: این کارخانه جز در مواردی که قطع برق رخ می‌دهد طبق استانداردهای زیست محیطی فعالیت می‌کند. همچنین خروجی های کارخانه به صورت برخط توسط سازمان محیط زیست کنترل می شود.

فعالیت دو کارگاه سنگ خردکنی تحت پوشش کارخانه سیمان

حافظی با اشاره فعالیت دو کارگاه سنگ خردکنی تحت پوشش کارخانه سیمان که در حاشیه آن قرار دارند، اظهار کرد: ساعت فعالیت این کارخانه از 24 تا 5 صبح بود. برداشت مردم منطقه این بود که این مجموعه متعلق به کارخانه سیمان است و گرد و غبار حاکم در منطقه ناشی از فعالیت این دو کارگاه است.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که بررسی های کارشناسان آلاینده بودن این دو کارگاه را تایید کرده است، عنوان کرد: به این دو مجموعه برای خروج از شهر تهران اخطار داده شده است که البته مهلت ارائه شده به این واحدها نیز به پایان رسیده است و باید در روزهای آتی فعالیت آنها متوقف و پلمپ شوند.

وی با اشاره به فعالیت کارخانه پارس قو گفت: بررسی آلایندگی این مجموعه با ورود یکی از مسئولان فرماندار متوقف شد. لذا در این خصوص نیز فرمانداری باید پاسخ گو باشد.

واحدهای نساجی عامل آلودگی آب و هوا

حافظی در پایان با اشاره به این که واحدهای نساجی که از تکنولوژی قدیمی استفاده می کنند علاوه بر آلودگی آب آلودگی هوا نیز دارند، خاطرنشان کرد: در صورتی که این واحدها از تکنولوژی روز استفاده کنند آلودگی هوا ناشی از فعالیت آنها کاهش می‌یابد که متاسفانه در حال حاضر چنین تکنولوژی در کشور وجود ندارد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *