صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توسعه ارزش افزوده در بخش قاچاق ۳۰۰ درصد و در حوزه‌ تحقیق و پژوهش ۳ هزار درصد است

۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۹:۴۹
کد خبر: ۵۲۵۳۷۷
فاطمه مهاجرانی گفت: آنچه متخصصان برآن باور دارند این است که توسعه ارزش افزوده در بخش کشاورزی ۳ درصد، بخش خدمات ۳۰ درصد، بخش قاچاق ۳۰۰ درصد و در حوزه‌های تحقیق و پژوهش ۳ هزار درصد است.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، صبح امروز مراسم انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بین مرکز استعداد‌های درخشان و دانش پژوهان جوان، وزارت کار و تعاون اجتماعی و صندوق سرمایه گذاری در باشگاه دانش پژوهان جوان برگزار شد.

فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز استعداد‌های درخشان و دانش پژوهان جوان در ابتدای این مراسم گفت: بسیار خرسندیم در حوزه‌ای گام برمی داریم که در گذشته در آن عرصه کمتر گام برداشته شده است. آنچه متخصصان برآن باور دارند این است که توسعه ارزش افزوده در بخش کشاورزی ۳ درصد، بخش خدمات ۳۰ درصد، بخش قاچاق ۳۰۰ درصد و در حوزه‌های تحقیق و پژوهش ۳ هزار درصد است.

وی ادامه داد: باعث افتخار است که به عنوان متولیان امر آموزش در خدمت بچه‌های استعداد‌های درخشان و جشنواره جوان خوارزمی هستیم تا فرمایشات مقام معظم رهبری را عملیاتی کنیم.

مهاجرانی افزود: تحقق شعار سال یعنی فعالیت‌ها در آن راستا جهت داشته باشد ما متولیان امر آموزش وظیفه داریم که بستر‌های لازم را فراهم کنیم.

رئیس مرکز استعداد‌های درخشان و دانش پژوهان جوان گفت: از دانش آموزان انتطار نداریم از فردای این تفاهم نامه تولید و خلق ثروت داشته باشند یا تولیدی و کارآفرینی ایجاد کنند، اما انتظار داریم متولیان به این موضوع توجه ویژه داشته باشند تربیت آدم‌هایی که در حوزه‌های خلاقیت و نواوری هستند برای ما مهم است.

وی ادامه داد: امیدواریم با انعقاد این تفام نامه بستری فراهم شود که بازیگران عرصه کسب و کار بتوانند به ما در راستای افزایش عرق کار کمک کنند.

مهاجرانی گفت: هدف المپیاد‌ها گسترش دانش است. برای اولین بار المپیاد اقتصاد و مدیریت را در کشور کلید می‌زنیم و این المپیاد برای سال تحصیلی ۹۸، ۹۹ برگزار می‌شود امیدوارم بتوانیم نیرو‌های مدیریتی را در این بستر تربیت کنیم.

وی گفت: یکی از شاپ کلید‌ها شناسایی نیاز و بیدار کردن نیاز‌های خفته است. اینجا موزه جواهرات علمی است امیدواریم این بچه‌ها بتوانند ثروت زیاد را برای کشور خلق کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *