صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغذیه مبتلایان به بیماری‌های کبدی چگونه باید باشد؟

۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵:۴۷
کد خبر: ۵۲۵۰۵۲
یک فوق تخصص گوارش و کبد درباره رژیم غذایی که مبتلایان به هپاتیت «سی» باید رعایت کنند، گفت: در مورد نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید بیشتر یا کمتر میل کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما آنچه مهم است تعیین شدت بیماری کبدی است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، یک فوق تخصص گوارش و کبد درباره رژیم غذایی مبتلایان به هپاتیت «سی» توضیح داد.

سیدموید علویان درباره رژیم غذایی که مبتلایان به هپاتیت «سی» باید رعایت کنند، گفت: در مورد نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید بیشتر یا کمتر میل کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما آنچه مهم است تعیین شدت بیماری کبدی است.

وی با بیان اینکه مبتلایان به هپاتیت «سی» باید از رژیم‌های سخت دوری کنند، افزود: باید توجه کرد که کبد نقش مهمی در سوخت‌وساز بدن بازی می‌کند و در صورت تخریب آن، کالری کافی به بدن نمی‌رسد. از طرفی با تخریب کبد، دیگر امکان دفع سموم حاصل از سوخت‌وساز مواد نیز ممکن نخواهد بود.

علویان تاکید کرد: در صورت شدید بودن بیماری کبدی، بیماران باید از مصرف زیاد مواد گوشتی خصوصا گوشت قرمز خودداری کرده و به جای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئین‌های گیاهی استفاده کنند.

وی گفت: مصرف سبزیجات و میوه‌های تازه که سرشار از مواد آنتی‌اکسیدان هستند، نیز برای این بیماران مفید است. همچنین بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید از مصرف غذا‌های دودی که دارای نیترات هستند، نیز خودداری کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *