صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پدیده رو به رشد خودکشی در میان سربازان آمریکایی؛ تاثیر حضور در مرگبارترین جنگ‎های تاریخ آمریکا بر کهنه‎سربازان

۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۸
کد خبر: ۵۲۴۷۲۶
یکی از مقامات ارشد دولت و ارتش آمریکا در بررسی پدیده رو به رشد نرخ خودکشی در میان سربازان آمریکایی مهم‌ترین علت آن را دروغگویی مقامات این کشور می‌داند.
به گزارش گروه بین الملل ؛ «لارنس ویلکرسون» فرمانده ارشد ارتش آمریکا و مدیر دفتر «کالین پاول» وزیر خارجه پیشین آمریکا که نقش فعالی در راه اندازی جنگ عراق داشت در یادداشتی به بررسی دلایل رشد نرخ خودکشی در میان کهنه سربازان و نظامیان فعال آمریکایی پرداخته است.

ویلکرسون در این یادداشت که در پایگاه اینترنتی لوبلاگ منتشر شده، با تایید نرخ رو به رشد خودکشی در میان سربازان پیشین و فعلی ارتش آمریکا، نمونه تلاش برای خودکشی یا خودکشی منجر به مرگ ۳۵۴ نیروی فعال و ذخیره نیروی دریایی آمریکا در سال ۲۰۱۸ را می‌آورد که رکوردی بی سابقه بوده است. ویلکرسون با رد ادعای یک مقام ارشد نیروی دریایی آمریکا در «مارین تایمز» که علت این امر را اعتقاد اندک به مسیحیت در میان کارکنان این بخش از ارتش آمریکا می‌داند، دلایل چندی را برای این روند ناخوشایند افزایشی اعلام می‌کند.

نخست، انتقال زنان و مردان نظامی از یک میدان شکست به میدان شکست دیگر یا از یک پروژه ناموفق به پروژه ناموفق دیگر نقش مهمی در این پدیده دارد.

دو، همانطور که محققان دانشگاه «مینه سوتا» با انجام مطالعه‌ای اعلام کردند، در ۱۸ سال گذشته، مرگبارترین جنگ‌های تاریخ آمریکا به وقوع پیوسته است. در واقع در این سال‌ها فقرا و محرومان خونریزی و مرگ را انجام دادند در حالی که ثروتمندان جان سالم به در بردند. این واقعیت به تنهایی عامل مهمی است که می‌تواند منجر به یاس و نومیدی شود.

سه، کهنه سربازان یا سربازان فعلی ارتش آمریکا در قتل عام بیش از ۴۰۰ هزار انسان نقش مستقیم و غیر مستقیم داشتند. کشتار در چنین سطحی بر افراد تاثیر می‌گذارد. به ویژه اگر آن‌ها نتوانند دلیلی برای کشتار بیاورند یا بدتر از آن دلایل آن را بدانند، اما برایشان اهمیت نداشته باشد. دولت آمریکا به این مردان و زنان جوان القا می‌کند که آن‌ها این افراد را به خاطر محافظت از آمریکایی‌ها و شمار زیادی از دلایل دیگر که اکنون از نظر سربازان بسیار بی معنا هستند، به قتل می‎رسانند.

چهار، آمریکا شمار زیادی از سربازان آمریکایی را با اتهام جنایت جنگی دستگیر می‌کند. البته در روز‌های اخیر دولت آمریکا اعلام کرده قصد دارد جنایتکاران جنگی را مورد عفو قرار دهد.

پنجم، به رغم قدردانی جامعه آمریکا از این افراد به دلیل خدماتشان، این عبارات تاثیری بر عذاب وجدان آن‌ها ندارد. سربازان آمریکایی عموما این الفاظ و عبارات را بی معنا می‌دانند. ضمن این که این عبارات سبب تعمیق نگرانی‌های آن‌ها می‌شود.

ویلکرسون در ادامه به سابقه جنگ طلبانه روسای جمهور آمریکا اشاره کرده و می‌نویسد فرماندهان ارتش این کشور در همین راستا و برای عرض اندام یا دریافت پاداش از شرکت‌های پیمانکار نظامی به دروغگویی متوسل می‌شوند.
 
تقریبا همه کهنه سربازان و سربازان فعلی آمریکایی می‌دانند که بزرگ‌ترین حامی تروریسم آمریکا و عربستان هستند. تقریبا همه سربازان و کهنه سربازان آمریکایی می‌دانند که عربستان این حمایت‌ها را یا به طور مستقیم یا از طریق عوامل خود در پاکستان انجام می‌دهد و می‌دانند که چه کسی از بزرگ‌ترین تهدیدات تروریستی حمایت و به آن‌ها کمک می‌کند.

ویلکرسون در پایان نوشت، این سربازان و کهنه سربازان می‌دانند که به دلیل این دروغ‌های زیاد، آن‌ها مردمان زیادی را ب قتل می‎رسانند و مجروح می‌کنند، خانه‌ها و روستاهایشان را تخریب می‌کنند و به طور کلی ویرانی را به ارمغان می‌آورند. آن‌ها از همه دروغ‌ها خبر دارند، اما آن‌ها چه کار می‌توانند بکنند؟ برخی از آن‌ها و در حقیقت شمار زیادی از آن‌ها خودشان را می‌کُشند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *