صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ابراز نگرانی اروپا درباره جنگ سایبری آمریکا؛ بولتون فرد مورد اعتمادی نیست

۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶:۳۹
کد خبر: ۵۲۳۸۳۱
پایگاه تریبون کانتنت در گزارشی به اظهارات اخیر مشاور امنیت ملی آمریکا درباره بررسی‌های سایبری آمریکا پرداخته و می‌نویسد کشور‌های اروپایی نگران این موضوع هستند که اینگونه اقدامات آمریکا موجب به راه افتادن جنگ سایبری خواهد شد.

به گزارش گروه بین الملل ، پایگاه تریبون کانتنت با اشاره به سفر جان بولتون به امارات و اظهارات او در این کشور که مدعی شده بود ایران مسئول حمله به چهار نفتکش در بندر فجیره است، می‌نویسد: در واقع تردید بسیاری در اذهان عمومی درباره اینکه چه کسی مسئول این حادثه است وجود دارد.

«راشل مارسدن» در این مطلب نوشت: جان بولتون شاید به این موضوع واقف نباشد، اما او در موارد بسیار زیادی مورد اعتماد نبوده و جدی گرفته نشده است و حتی اکنون نیز او از سوی کشور‌هایی که آن‌ها را بهترین شریک راهبردی می‌داند درباره نوع نگرش به این حملات (بندر فجیره) با دیده انتقاد به او می‌نگرند.

در ادامه با اشاره به جلسه استماع «کلیر لندایز»، یکی از مقام‎های امنیت ملی فرانسه در راستای تحقیقات سنای این کشور درباره حاکمیت دیجیتال می‌نویسد: مقامات آمریکا تمایل به انجام اینگونه حملات دارند، حملاتی در فقدان نگرش قابل اعتماد.

بر اساس این گزارش، لندایز در جلسه استماع خود به سیاست دوره ترامپ مبنی بر بستن چشم‌ها بر روی افراد خصوصی تحت حمایت آمریکا که عملیات تلافی جویانه را در دست خود گرفته‌اند اشاره می‌کند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که راهبرد سایبری جدید آمریکا شامل تلاش برای ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی علیه گروه‌هایی است که آمریکا آن‌ها را «بازیگران بد» عنوان می‌کند.

بر اساس قضاوت از دیدگاه گزارش این راهبرد سایبری، اهداف پیش از این شناخته شده بودند؛ روسیه، چین، کره شمالی و ایران.

تریبون کانتنت می‌نویسد: به نظر می‌رسد که فرانسه ظاهرا تمایلی ندارد به طور کامل در این رابطه با آمریکا همراه شود و قصد دارد به صورت مورد به مورد ارزیابی‌های خود را انجام دهد.

در بخش دیگری از این گزارش به موضع آلمان در این رابطه اشاره شده و آمده است: به نظر می‌رسد که آلمان نیز قصد ندارد به ارزیابی‌های آمریکا در زمینه سایبری اعتماد کند و این کشور در برابر فشار آمریکا برای منع شبکه جی ۵ هوآوی از بازار خود مقاومت می‌کند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *