صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سازمان‌های بین المللی در راستای مبارزه با مواد مخدر اقدامی نمی‌کنند

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳:۱۷
کد خبر: ۵۲۲۸۴۴
فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به شعار‌های سازمان‌های بین‌المللی در خصوص مبارزه با مواد مخدر، گفت: تا به امروز هیچ حمایت، پشتیبانی و همکاری واقعی میدانی در مبارزه با مواد افیونی از سازمان‌های بین‌المللی ندیده‌ایم.

به گزارش گروه جامعه سردار "قاسم رضایی" به تشریح وضعیت مرز‌ها و مقابله مرزبانان با قاچاق کالا، سوخت و موادمخدر پرداخت و اظهار کرد: سال گذشته که به نام سال "حمایت از کالای ایرانی" نامگذاری شد، قرارگاه مرکزی مبارزه با قاچاق کالا در مرزبانی تشکیل شد که نتیجه خوبی هم به دنبال داشت؛ امسال نیز که سال "رونق تولید" نامگذاری شده، وظیفه ما مرزبانان هم افزایش یافته و قرارگاه را فعال‌تر کرده ایم.

وی با اشاره به شعار‌های سازمان‌های بین‌المللی در خصوص مبارزه با مواد مخدر، افزود: تا به امروز هیچ حمایت، پشتیبانی و همکاری واقعی میدانی از سازمان‌های بین‌المللی ندیده‌ایم، در حالی که خود آن‌ها اقرار کرده‌اند جمهوری اسلامی در خط مقدم مبارزه و مقابله با مواد مخدر است.

فرمانده مرزبانی ناجا با تاکید براینکه مسئله‌ای که امروز در مرز‌ها بیشتر با آن درگیر هستیم، مقابله با مواد مخدر است، گفت: در افغانستان از حدود ۲۰ سال گذشته، کشت و تولید مواد مخدر به بیش از ۴۵ تا ۵۰ برابر رسیده است، اگر در سال ۲۰۰۰ در این کشور حدود ۲۰۰ تن کشت و تولید مواد مخدر وجود داشت، این مقدار حالا به بیش از ۹ هزار تن رسیده، این در حالیست که در یک ماه جاری از ورود ۱۰ تن و ۸۰۳ کیلوگرم انواع مخدر به مرز‌های کشور ممانعت شده است.

وی با اشاره به عملیات ۴۸ ساعت گذشته مرزبانان غیور استان سیستان و بلوچستان در سه منطقه مرزی سراوان، میرجاوه و جکیگور و کشفیات به دست آمده در این عملیات‌ها، گفت: مرزبانان جنوب شرق با اشراف اطلاعاتی بر مرز‌های شرقی کشور توانستند طی سه عملیات جداگانه در سه نقطه مرزی، باند‌های کلان قاچاق مواد مخدر را که قصد داشتند محموله‌های سنگین مواد مخدر را وارد کشور کنند زمینگیر کرده و ۴ تن و ۲۳۵ کیلوگرم تریاک را از آن‌ها کشف کنند.

فرمانده مرزبانی ناجا بیان داشت: مأموران مرزبانی در این عملیات‌های مرزی ضمن توقیف ۱۱ دستگاه خودروی تویوتا و لندکروز، ۳ قاچاقچی را دستگیر و مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات و بی سیم دستی را کشف کردند.

سردار رضایی اظهار داشت: اگر سازمان‌های بین‌المللی واقعاً می‌خواهند شعار‌های آن‌ها عملی شود، انتظار داریم تجهیزات مورد نیاز در بحث مبارزه با مواد مخدر در اختیار مرزبانی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی در ادامه به سایر کشفیات فرماندهی مرزبانی ناجا در مرز‌های خشکی و آبی اشاره کرد و گفت: علاوه بر کشفیات سنگین مواد مخدر در مرز‌های دریایی جنوب و مرز‌های جنوب شرقی، مرزبانان با تلاش‌های شبانه روزی و اجرای رویکرد نظامی، دفاعی، امنیتی و اجتماعی در مرزها، از ورود میلیارد‌ها ریال کالای قاچاق، سوخت و اقلام ضد فرهنگی به کشور و خروج کالا‌های اساسی از کشور جلوگیری کردند که این مهم نشان از اهمیت حضور مرزبانان در مرز‌های کشور است.

فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه در مرز‌های افغانستان اقدامات خوبی انجام شده، اما مطالبات ما بسیار است و امنیت باید به خوبی در مرز‌ها برقرار شود، خاطرنشان کرد: در سال جاری استقرار یکی از محوری‌ترین قرارگاه‌های مبارزه با قاچاق در حوزه جنوب و جنوب شرق کشور را دنبال می‌کنیم و با اقداماتی که انجام شده، این معضل را برطرف خواهیم کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *