صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فعالیت ۱۲۵ مددجو در کارگاه‌های بنیاد تعاون زندانیان سیستان و بلوچستان/ تولید دستکش بوکس و توپ فوتبال / روایت مددجویی که در کارگاه ساخت «ام دی اف» استادکار شد

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۰:۴۸
کد خبر: ۵۲۲۵۵۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان سیستان و بلوچستان در تشریح فعالیت‌های بنیاد تعاون زندانیان این استان به مددجویانی که با پیشرفت در کار خود به استادکار تبدیل شده‌اند، اشاره کرد.
آبشناس، مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی در تشریح فعالیت‌های بنیاد تعاون زندانیان این استان بیان کرد: کارگاه‌های تولیدی ما شامل کارگاه توپ، کارگاه تولید محصولات ام دی اف شامل کابینت، میز کامپیوتر و میز کنفرانس تا دیوارپوش است. همچنین کارگاه چرم نیز وجود دارد که در آنجا هم اکنون دو نفر از نیرو‌هایی که در همین کارگاه نزدیک به چهار سال است که مشغول به فعالیت هستند استادکار شدند و بیرون برای خود کارگاه دارند.
 
وی افزود: در کارگاه تولید بلوک هشت نفر مشغول به فعالیت هستند، در کارگاه خیاطی ۳۰ نفر مشغول به کار هستند که محصولات تولیدی آن‌ها شامل لباس بیمارستان، زندان، کیف مدارک، ورزشی است.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد گفته شده، کارگاه صنایع دستی نیز داریم که در آنجا چرم طبیعی با کیفیت بسیار خوب تولید می‌شود و پنج نفر در آنجا مشغول به فعالیت هستند. محصولات کارگاه صنایع دستی به صورت انبوه تولید می‌شود و در قالب ست عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه از دیگر محصولات تولیدی ما دستکش بوکس است، گفت: در کارگاه توپ بنا بر سفارش، دستکش بوکس نیز تولید می‌شود که نمونه‌های آن موجود است.

آبشناس با بیان اینکه یک واحد پرورش شتر مرغ نیز در زاهدان داریم تصریح کرد: در شهرستان چابهار یک نانوایی داریم که در آنجا هم نان تافتون و هم لواش و هم کلوچه پخت می‌شود و دو نفر نیروی رای باز در آنجا مشغول به کار هستند.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: دو مجمتع کشاورزی و دامپروری هم داریم که در خاش و ایرانشهر مستقر هستند، در خاش یک زمین ۸۲ هکتاری است که ۱۲ مددجو در آن مشغول به کار هستند و در آنجا یونجه، سیر، پسته و کندوی زنبور عسل تولید و پرورش بز فرانسوی نیز انجام می‌شود؛ در منطقه ایرانشهر یک زمین ۵۰ هکتاری وجود دارد که در آنجا یونجه و خرما تولید و بز پاکستانی پرورش داده می‌شود که حدود ۱۲ مددجو در آنجا مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده به دیگر ادارات گفت: برای اداره آب و فاضلاب، گاز استان سیستان و بلوچستان، اداره کل تربیت بدنی و برای اکثر اداره‌ها در سطح شهر خدمات ارائه شده است.


مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مجموعا حدود ۱۲۵ نفر در کارگاه‌های سطح استان مشغول به کار هستند گفت: ما دو نمایشگاه برای عرضه محصولات تولیدی خود داریم که یکی نمایشگاه مربوط به کار‌های چوب و چرم است که مشتری می‌آید و سفارش می‌دهد و تمام محصولات با برند حامی در بازار عرضه می‌شود، دیگری نمایشگاه صنایع دستی است که در سال جاری افتتاح شد و مراجعان برای انعقاد قرارداد می‌آیند.


آبشناس در ادامه با اشاره به مددجویانی که با پیشرفت در کار خود به استادکار تبدیل شده اند گفت: در کارگاه ام دی اف یکی از مددجویان که به جرم حمل مواد مخدر دستگیر شده بود دو سال به عنوان نیروی آماتور کار کرد و از آنجایی که انگیزه داشت و پیگیر روزی حلال بود کار را خوب یاد گرفت به طوری که زمانی که آزاد شد بنا به درخواست خود و ابراز تمایل استادکار‌ها در کارگاه ام دی اف مجوز جذب وی را گرفتیم و اکنون طبق قانون کار فعالیت می‌کند.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: در کارگاه چرم دو نفر از نیرو‌هایی که هم اکنون در کارگاه‌ها مشغول به کار و محکوم به حبس ابد هستند بعد از چهار سال که در کارگاه‌ها فعالیت کردند اکنون برای خود کارگاه زدند و در این زمینه مشغول به فعالیت هستند، همچنین یک مددجو هم که در نانوایی چابهار تحت عنوان خمیرگیر فعالیت می‌کرد پس از آزادی در همان نانوایی مشغول به فعالیت شد.
 
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *