صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم بکارگیری اقدامات پیشگیرانه در نگهداری راه‌ها و ابنیه‌ها

۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲:۰۱
کد خبر: ۵۲۲۰۸۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
معاون وزیر راه و شهر سازی در همایش سراسری مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فرایند‌های انتقال وظایف راه‌های فرعی و روستایی را تشریح کرد.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای عبدالهاشم حسن‌نیا تصریح کرد: در برهه زمانی فعلی و با توجه به تقاضای فزاینده‌ای که در جامعه نسبت به سطح خدمات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای وجود دارد، ضرورت اتحاد، همدلی، تقسیم صحیح وظایف و مسوولیت‌های کلان و جاری سازمانی در بین اقشار مختلف سازمان و ایجاد تناسب در برنامه‌های جاری و اهداف کلان ضروری است.

وی با اشاره به این مطلب افزود:باید مجموعه کار‌ها و مسوولیت‌ها تقسیم شود که مسوولیت بر شانه فرد یا افراد معدودی سنگینی نکند؛ همین طور به گونه‌ای عمل کنیم که همواره پاسخگویی داشته باشیم و اشتغال به انجام امور جاری، نباید مارا از اهداف کلان سازمانی غافل کند.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای توضیح داد: لزوم حضور معاونان راهداری ادارات کل استان‌ها و شهرستان‌ها در گشت‌های راهداری و بازرسی و بررسی مداوم جاده‌ها وابنیه فنی و همچنین ماشین‌آلات راهداری و همین طور انجام بازرسی‌های مداوم پایانه‌های بار و مسافر، نحوه بارگیری، بررسی وضعیت ناوگان حمل و نقل، از جمله مهمترین وظایف معاونان راهداری و حمل و نقل است که کوتاهی در آنها، سازمان را از دریافت و اطلاع‌یابی به موقع مسایل و مشکلات جاری موجود و اتخاذ راهکار‌های لازم، دور می‌کند.

حسن نیا با تاکید بر اینکه انجام امور جاری راهداری در خصوص نگهداری جسم راه، علایم‌و ابنیه فنی بسبار حایز اهمیت است، افزود:اجرای این فرآیند‌ها به صورت جاری و مستمر ازسوی ادارات راهداری در سراسر کشور، می‌تواند مارا در گام برداشتن در جهت مسایل کلان این حوزه یاری کند.

وی اظهار کرد:در استان‌ها باید تفکر جمعی بر تصمیمات و اجرا حاکم باشد، لازمه تحقق این امر مشارکت و تعاملات درون سازمانی است. در کنار این امر، به روز رسانی ظرفیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری نیز اهمیت فراوان دارد. ما با سهم بیش از ۹۰ درصد‌ی که از چرخه حمل‌و‌نقل داریم، باید از نظر سطح خدمات و سرویس قابل ارایه به کاربران جاده‌ای در سطح کیفی و مطلوبی قرار داشته باشیم.

رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همچنین به تجارب ارزنده حاصل از سیل اخیر اشاره کرد و افزود:سیل اخیر چالش و امتحان برای تک تک ما بود بنابراین، اقدامات پیشگیرانه در زمینه نگهداری راه‌ها، ابنیه و آماده سازی ماشین‌آلات، می‌تواند ماراکمک کرده و از شدت وقوع بحران بکاهد.

حسن نیا خاطر نشان کرد: در سیل گذشته راهداران تلاش وافری داشتند و آنچه نمود داشت همگرایی آنان با بخش حمل و نقل بودکه این امر توانست یاریگر باشد و زحمات صادقانه این دو قشر قابل تقدیر است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *