صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برنامه‌ای برای توزیع کوپنی کالاهای اساسی نداریم

۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶:۰۱
کد خبر: ۵۲۲۰۵۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برنامه‌ای برای توزیع کوپنی کالاهای اساسی نداریم،گفت: اما اگر با محدودیت کالا و منابع مواجه شویم این آمادگی را داریم که در مدت یک ماه این کار را اجرایی کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، عباس قبادی در نشست خبری با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰  تومانی برنج و مرغ حذف نشده است اظهار کرد: ارز گوشت قرمز حذف شد به دلیل اینکه ۱۰درصد نیاز کشور با واردات تامین می‌شود و به دلیل اینکه این میزان ۹۰ درصد مابقی را نمی‌توانست تحت تاثیر قرار دهد ارز آن حذف شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: باید بپذیریم عوامل تولید دامداران با ارز آزاد است نباید با سرکوب قیمت تولید داخل را با مشکل مواجه کنیم.

قبادی با بیان اینکه قیمت گوشت گرم گوسفند در حال حاضر در بازار بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان عرضه می‌شود گفت: گرانی گوشت را می‌پذیرم، اما با توجه به افزایش هزینه تولید قیمت نمی‌تواند کمتر از این باشد و با سرکوب قیمت تولید از بین می‌رود.

وی درباره توزیع کالای اساسی گفت: برنامه‌ای برای توزیع کوپنی کالای اساسی نداریم.

قبادی با بیان اینکه توزیع کوپنی را نه پیشنهاد و نه از آن استقبال می‌کنیم، ادامه داد: کمبود کالا نداریم و در حال حاضر نیاز به اینکار در کشور احساس نمی‌شود اما اگر با محدودیت کالا و منابع مواجه شویم این آمادگی را داریم که در مدت یک ماه این کار را اجرایی کنیم.

معاون وزیر صنعت درباره شکر نیز اظهار کرد: از ماه‌های گذشته در این باره هشدار لازم را داده بودیم و از سوی متولیان اطمینان خاطر در این زمینه داده شد که جای نگرانی نیست، اما با وقوع سیل در جنوب کشور به مشکل خورد.

وی خاطرنشان کرد: حتی سیل به بخشی از شکر‌ها دپو شده نیز آسیب وارد کرد، اکنون به میزان کافی در میادین تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و واحد‌های صنفی به میزان کافی در حال عرضه است و روند در حال عادی شدن است.

قبادی با اشاره به افزایش قیمت خرما اظهار کرد: عرضه خرما با قیمت ۱۷ تا ۳۵ هزار تومان مطلوب ما نیست ما در ستاد تنظیم بازار پیشنهاد ممنوعیت یک ماهه صادرات خرما را ارائه کردیم، اما مورد موافقت قرار نگرفت و به جای آن مقرر شد تعرفه اعمال شود، اما این اقدام دیر عملیاتی شد و موجب افزایش قیمت شد.

وی درباره افزایش قیمت مرغ نیز افزود: با توجه به افزایش قیمتی که در نهاده‌ها وجود داشت معاون وزیر جهاد طی گزارشی اعلام کردند که مرغ با قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان برای تولیدکنندگان صرفه ندارد و با مشکل مواجه شدند که مقرر شد بررسی‌ها برای تعدیل قیمت صورت گیرد و قطعا تا پایان ماه رمضان افزایش قیمت نخواهیم داشت.

دبیر ستاد تنظیم بازار درباره کاغذ نیز گفت: حدود۸۰ تا ۹۰تن کاغذ برای دانشگاه‌ها و مدارس با ارز ۴۲۰۰ تامین می‌شود.

قبادی درباره تخم مرغ نیز افزود: وزارت جهادکشاورزی تمام نهاد‌های دامی وارداتی را سیستماتیک به واحد‌های تولیدی مرغ و تخم مرغ و دام عرضه می‌کند که نتیجه آن تثبیت قیمت مرغ و تخم مرغ در راستای قیمت اعلامی سازمان حمایت است.

وی با بیان اینکه جمع واردات گوشت قرمز در سال ۹۷ کمتر از سال ۹۶ و کمتر از۱۶۰هزار تن بود، بود تصریح کرد:

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: مجموع گوشت گوساله یخ زده وارداتی در سال ۹۶ حدود ۱۱۷هزار تن و سال۹۷حدود ۱۱۵ هزار تن بود و مجموع واردات گوشت گوسفندی در سال ۹۶ حدود ۱۵ هزار تن و در سال ۹۷ حدود ۳۷ هزار تن بود.

دبیر ستاد تنظیم بازار  تصریح کرد: در یک جنگ اقتصادی قرار داریم و با توجه به شرایط ناچاریم محدودیت هایی را در اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی اعمال کنیم.

قبادی درباره اختصا ارز برای فولاد اظهار کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی به فولاد تعلق نمی گیرد و  قیمت محصولات فولادی در ستاد تنظیم بازار و زیرکارگروه آن بررسی می شود.

وی تاکید کرد: در یکسال گذشته در موضوع فولاد به سبب تولیدات خوبی که داشتیم، مشکلی وحود نداشت، کشور از لحاظ مواد فولادی هیچ مشکلی ندارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *