صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امسال ٨٠ توربین بادی می‌خریم

۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴:۰۴
کد خبر: ۵۲۱۵۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
خبرگزاری میزان: مدیر دفتر مهندسی سازمان انرژی های نو از برنامه‌ریزی برای خرید ٨٠ توربین بادی در سال جاری خبر داد وگفت: این توربینها یا در استان سیستان و بلوچستان و یا در مناطق دیگر کشور مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
به گزارش ، ایرج هرسینی، اظهار کرد: ایران به دلیل موقعیت ممتاز جغرافیایی خود می‌تواند از انرژی باد به عنوان یک تامین کننده مطمئن انرژی بهره مند شود و تولید برق از طریق توربینهای بادی منافع بسیاری را برای کشور به همراه خواهد داشت.

وی افزود: استانهای سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی و غربی، قزوین، سمنان و خراسان نسبت به سایر استانها از باد بیشتری برخوردار هستند و مناطقی پراکنده در سایر استانها مانند شهریار در استان تهران نیز می‌توانند محلهای مناسبی برای استفاده  از انرژی باد برای تولید برق باشند.

مدیر دفتر مهندسی سازمان انرژیهای نو ایران گفت: دماوند، دیزین و فیروزکوه و ماهشهر نیز از قابلیتهای مطلوبی برای استفاده از توربینهای بادی برخوردار هستند.

هرسینی اظهارکرد: در سواحل شمالی و نیز در جنوب کشور امکان استفاده از انرژی باد وجود ندارد و فقط در بخشی از کرانه‌های دریای عمان باد بطور منظم می‌وزد.

وی ادامه داد: امسال با برنامه‌ریزیهای انجام شده به دنبال خرید ٨٠ توربین بادی هستیم که یا در استان سیستان و بلوچستان در آینده نصب می‌شوند و یا در مناطق دیگر کشور مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

هرسینی با بیان این‌که استفاده از توربین‌های بادی به علت پراکندگی در بحث پدافند غیر عامل اهمیت زیادی دارد، گفت: استفاده از انرژی باد امنیت انرژی را به همراه دارد و در کاهش سوختهای  فسیلی نیز تاثیرگذار است چون نیاز کشور به برق نیروگاهها را که اغلب مصرف‌کننده گاز و فرآورده‌های نفتی هستند، کاهش می دهد.

مدیر دفتر مهندسی سازمان انرژیهای نو ایران افزود: بیش از ٢٠٠ توربین  بادی در کشور وجود دارد و  منطقه پشت سد منجیل با٧٠، منجیل ٥١ و ارتفاعات منجیل با ٢٧ توربین بیشترین سهم را دارا هستند و در کل منطقه منجیل پارسال ٣٠٠ میلیون کیلو وات ساعت برق تولید کرد.

مدیر دفتر مهندسی سازمان انرژیهای نو ایران پیشتر اظهار کرده بود: انرژی باد به عنوان یک انرژی پاک و ارزان در صورت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، می‌تواند تولید برق کشور را در سالهای آتی افزایش دهد.

هرسینی، افزود: حمایت از ساخت نیروگاههای بادی راهبرد سازمان انرژیهای‌نو است و در این مسیر آماده همکاری و حمایت از سرمایه‌گذاران هستیم؛ ضمن این‌که اکنون سازندگان ایرانی با بومی سازی و انتقال دانش فنی در ساخت توربینهای ٢,٥ مگاواتی روند ساخت نیروگاههای بادی را شتاب  داده‌اند.

وی مشارکت بانک ها و اعطای تسهیلات را یکی از راههای تشویق به سرمایه‌گذاری خوانده و تاکید کرد: مشارکت صنایع بزرگ و بخش خصوصی در ساخت و راه‌اندازی مزرعه‌های بادی می‌تواند از شدت مصرف انرژی در  بخش صنعت بکاهد و افزون بر صرفه جویی در هزینه‌ها، صیانت از محیط زیست را نیز درپی داشته باشد. 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *