صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شهریه ۲۰ میلیونی برای دوره ابتدایی/ اتوبوس در روز قدس رایگان شد/واکنش به تجمع نیرو‌های حراست مترو

۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۱:۲۳
کد خبر: ۵۲۱۳۲۶
شهریه ۲۰ میلیونی برای دوره ابتدایی، اتوبوس در روز قدس رایگان شد، واکنش به تجمع نیرو‌های حراست مترو، پیشنهادی برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده از بخش املاک و مستغلات و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته اجتماعی امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، شهریه ۲۰ میلیونی برای دوره ابتدایی، اتوبوس در روز قدس رایگان شد، واکنش مدیر عامل مترو تهران به تجمع نیرو‌های حراست مترو، پیشنهادی برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده از بخش املاک و مستغلات، از گرد و خاک تا تگرگ، اعطای سیمان و آجر به جای پول به پیمانکاران شهرداری؟!، سد لاسک؛ اعتراض یا فرافکنی؟ و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته اجتماعی امروز است که در ادامه می‌خوانید.

• شهریه ۲۰ میلیونی برای دوره ابتدایی
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: آموزش‌وپرورش می‌گوید حداکثر شهریه مدارس غیردولتی در دوره ابتدایی ۹ میلیون تومان است، اما در بازرسی‌هایی که ما از مدارس غیردولتی داشتیم، ۲۰ میلیون تومان شهریه آن هم برای دوره ابتدایی می‌گرفتند! فریده اولاد قباد با اشاره به اینکه بازدید‌های مجلس از وضعیت مدارس در طول تابستان ادامه دارد، عنوان کرد: در بحث شهریه دریافتی، واقعاً فاصله فاحشی میان شهریه مصوب آموزش‌وپرورش و دریافتی مدارس وجود دارد. از سوی دیگر قرادادی که مدارس با نیرو‌ها و معلمان منعقد می‌کنند، بررسی شد همچنین وضعیت گزینش نیرو‌ها و اینکه تمام کارکنان شاغل در مدارس غیردولتی از تاییدیه گزینش عبور می‌کنند یا خیر بررسی خواهد شد. به گزارش تسنیم، وی بیان کرد: در این بازدید‌ها به صورت رندُم با والدین تماس گرفتیم تا مشخص شود، دلایلی که برای دریافت شهریه بیشتر مطرح می‌کنند تا چه اندازه صحت دارد، به عنوان مثال برخی مدارس می‌گفتند به دانش‌آموز در طول روز میان وعده می‌دهند و این موضوع را در تماس تلفنی با والدین راستی‌آزمایی کردیم.

• واکنش مدیر عامل مترو تهران به تجمع نیرو‌های حراست مترو
مدیر عامل شرکت بهره‌داری مترو تهران و حومه درباره تجمع تعدادی از نیرو‌های حراست مترو در ساختمان مرکزی مترو گفت: هیچ ابلاغی یا تصمیمی برای خصوصی‌سازی و انتقال پرسنل به شرکت‌های خصوصی یا انتظامی در کار نیست. به گزارش تسنیم، فرنوش نوبخت درباره تجمع نیرو‌های حراست مترو در ساختمان مرکزی این مجموعه اظهار کرد: سیاست‌های اجرایی شرکت در سال گذشته و سال جدید بر آن بوده تا با ساماندهی ساختار سازمانی و پرداخت مطالبات معوق پرسنل از قبیل: ارائه گروه سنواتی (از سال ۹۳ به بعد) احکام معطل‌مانده کمیته طبقه‌بندی مشاغل (از سال ۹۵ به بعد) به مطالبات سنوات راهبران قطار، مطالبات شرکت‌های بیمه‌گر، صندوق ذخیره کارکنان، صندوق وام مسکن و صندوق تعاون بهره‌برداری و ... محیطی آرام به لحاظ روحی و روانی برای پرسنل ایجاد کرده و خوشبختانه با تعامل مناسب همکاران این روند رو به تعالی است.

• اتوبوس در روز قدس رایگان شد
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تمهیدات این شرکت برای روز قدس را اعلام کرد. پیمان سنندجی در ارتباط با تمهیدات اتوبوسرانی برای روز قدس اظهار داشت: شرکت اتوبوسرانی در راستای رفاه حال شهروندان برای عزیمت به محل برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در دانشگاه تهران، سرویس‌های ویژه‌ای را در نظر می‌گیرد. به گزارش فارس، وی با اشاره به اینکه در راهپیمایی روز جهانی قدس، شرکت واحد با اختصاص اتوبوس‌های مورد نیاز، از ساعت ۱۰:۳۰ صبح آماده خدمت رسانی به شهروندان است، افزود: برای راهپیمایان کرایه اتوبوس رایگان خواهد بود.

• پیشنهادی برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده از بخش املاک و مستغلات
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با تاکید بر لزوم اخذ مالیات از منابع جدید مغفول مانده در سطح استان تهران گفت: در حال حاضر ۵۰۰ هزار واحد مسکونی خالی از سکنه در استان تهران وجود دارد که هیچ نهادی سمت آن‌ها نمی‌رود و در حقیقت در حوزه اخذ مالیات مغفول مانده‌اند و می‌توان از آن‌ها مالیات دریافت کرد. بی تردید می‌توان برای خانه‌هایی که اجاره داده می‌شوند نیز مالیات دریافت کرد، لذا مالیات بر ارزش افزوده بخش املاک و مستغلات باید در دستور کار قرار گیرد. نعمت الله ترکی در تشریح روند اخذ مالیات در استان تهران و لزوم اخذ آن از منابع جدید تاکید کرد: نیاز است راهکار‌های قانونی مناسب برای اخذ مالیات از منابع جدید اتخاذ شود. به گزارش ایسنا، وی افزود: می‌توانیم ۲ برابر مبلغ دریافتی موجود مالیات از استان تهران اخذ کنیم، در همین راستا جلسه بررسی راهکار‌ها و مسائل مرتبط با تحقق درآمد‌های مالیاتی ذیل ستاد تجهیز درآمد استان تهران برگزار شده است تا بتوانیم منابع جدید را احصاء و درباره راهکار‌های قانونی و روش اخذ مالیات از منابع جدید تصمیم گیری کنیم. در حوزه اخذ مالیات واحد‌های صنفی نیازمند ساماندهی هستیم. در حال حاضر حدود ۴ میلیون واحد صنفی در استان تهران وجود دارد که یک میلیون از آن‌ها مشاغلی است که باید مالیات پرداخت کنند.

• از گرد و خاک تا تگرگ
مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم بارش پراکنده در تعدادی از استان‌ها طی روز‌های آتی، از احتمال وقوع تگرگ در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان، اصفهان و تهران طی روز آینده (۹ خرداد) خبر داد. به گزارش ایسنا، احد وظیفه اعلام کرد: امروز (چهارشنبه هشتم خرداد) در استان‌های گلستان، شرق مازندران، سمنان، شرق تهران، شمال خراسان رضوی و خراسان شمالی و همچنین در برخی مناطق استان‌های اصفهان، یزد، فارس، کرمان، شمال هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان در ساعات بعدازظهر رگبار باران، گاهی همراه با رعدو برق و وزش باد شدید و گرد و خاک موقت پیش‌بینی می‌شود.

• اعطای سیمان و آجر به جای پول به پیمانکاران شهرداری؟!
رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با انتقاد از عملکرد کارگزاری در تحقق بودجه غیرنقد شهرداری، گفت: در این حوزه سکته مالی داریم و شاهد نارضایتی جدی پیمانکاران هستیم بگونه‌ای که دیده شده به پیمانکار سیستم اطلاعات مدیریت، پیشنهاد دریافت چوب، سیمان و آجر کرده‌اند! به گزارش ایسنا، مجید فراهانی با بیان اینکه اگر قرار باشد کارگزاری تعهد خود را در مورد تزریق ۱۰۰ میلیاردی عمل نکند و از طرفی با بدهکاران شهرداری تسویه حساب نکند پس فلسفه وجود آن چیست؟ افزود: شاهد نارضایتی جدی از عملکرد کارگزاری‌ها هستیم که این مسئله خود را در عملکرد بودجه غیر نقد نشان داده و ما همچنان در این حوزه سکته مالی داریم و همچنین در پرداخت طلب نیز شاهد نارضایتی جدی پیمانکاران هستیم بگونه‌ای که دیده شده پیمانکاری که هفت خوان رستم را گذرانده و از سوی منطقه به کارگزاری برای دریافت طلبش معرفی می‌شود را یا معطل کرده و طلبش را پرداخت نمی‌کنند یا اگر بخواهد طلب را به صورت غیر نقد بدهند، بعضا با پیشنهادات خنده دار مواجه می‌شود مثلا به پیمانکار سیستم اطلاعات مدیریت، پیشنهاد دریافت چوب، سیمان و آجر کرده‌اند!
• سد لاسک؛ اعتراض یا فرافکنی؟
مدیر کل دفتر ارزیابی زیست‌محیطی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه سازمان جنگل‌ها یک دستگاه مستقل است و می‌تواند موافقت یا مخالفت خود را با اجرای هر پروژه، مستقل از سازمان‌های دیگر از جمله سازمان جنگل‌ها اعلام کند، اظهارکرد: سازمان جنگل‌ها به عنوان متولی قانونی صیانت از جنگل می‌توانست با ساخت سد لاسک مخالفت کند، بنابراین این ادعا که، چون سازمان حفاظت محیط زیست مجوز ساخت سد لاسک را داده، سازمان جنگل‌ها هم مجبور به صدور مجوز شده است، ادعای درستی نیست و فرافکنی به حساب می‌آید. به گزارش ایسنا، حمید جلالوندی با اشاره به اینکه سازمان جنگل‌ها می‌تواند بر اساس وظایف و اختیارات قانونی با تخریب جنگل و قطع درخت مخالفت کند، تصریح کرد: طبق قانون اگر سازمان جنگل‌ها مجوز ندهد، تخریب جنگل رخ نمی‌دهد. اینکه برخی سعی دارند، بحث ساخت سد لاسک را به سازمان حفاظت محیط زیست برگردانند کار درستی نیست. هر چند که این سازمان بیش از هر دستگاهی با اجرای طرح سد لاسک مخالف بود. به همین علت همه تلاشش را برای کاهش تخریب ناشی از این پروژه انجام داد.
• ممنوعیت جذب حق‌التدریس آزاد
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه حدود ۴۲ تا ۴۳ هزار بازنشسته در سال ۹۸ داریم، درباره جذب حق‌التدریس آزاد در سال ۹۸ گفت: طبق ضوابط اجرایی بودجه، مجاز نیستیم حق‌التدریس آزاد بگیریم. از ظرفیت موجود حق‌التدریسی که داریم تعدادی بر اساس قانون مجلس، جذب آموزش و پرورش می‌شوند و گروه دیگر کماکان به خدمت ادامه می‌دهند. به گزارش ایسنا، علی الهیار ترکمن ضمن تشریح راهکار‌های تامین معلم برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اظهار کرد: برنامه‌ریزی نیروی انسانی برای مهر ۹۸ انجام شده و با مشکل کمبود نیرو مواجه نمی‌شویم. از بسته نیرو‌های رسمی، پیمانی، معلمان حق‌التدریس و حق‌التدریس غیرموظف رسمی و پیمانی، خرید خدماتی‌ها، سرباز معلمان و از بازنشسته‌های استمرار خدمتی استفاده می‌کنیم.

• ۴۵ درصد از سکونت‌گاه‌های غیررسمی در ۹ کلانشهر کشور هستند
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و مدیریت توسعه شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه ۴۵ درصد از محلات هدف بازآفرینی شهری در ۹ کلانشهر کشور متمرکز شده است، گفت: معتقدم باید به سمتی برویم که بسیاری از امور بازآفرینی را به نهاد‌های محلی واگذار کنیم و از ظرفیت‌های عظیمی که در نهاد‌های تخصصی و حرفه‌ای در شهرداری‌ها و سازمان‌های وابسته در شهرداری‌ها شکل گرفته استفاده کرد. به گزارش ایلنا، مجتبی عبدالهی درباره سیاست‌های این سازمان در خصوص محلات هدف بازآفرینی افزود: سکونت‌گاه‌های غیررسمی به اشکال مختلف در شهر‌ها شکل گرفته است. بخشی از سکونت‌گاه‌های غیررسمی در حاشیه شهر‌ها و بخشی در متن شهر‌ها و بخشی دیگر سکونت‌گاه‌های غیررسمی محدوده‌های منفصل شهری هستند، یعنی در بطن و حاشیه شهر به معنای بخش متصل شهری قلمداد نمی‌شوند، اما جزء محدوده‌های منفصل غیررسمی هستند. وی با اشاره به مطالعات صورت گرفته در خصوص سکونتگاه‌های غیررسمی ادامه داد: براساس مطالعات در حدود ۶۱ هزار هکتار از اراضی شهری کشور با جمعیتی بالغ بر ۱۱ میلیون نفر را سکونت‌گاه‌های غیررسمی تشکیل می‌دهند. مطالعاتی که در وزارت راه و شهرسازی با همکاری شهرداری‌ها انجام شده است، حاکی از این است که در ۱۱۰ شهر کشور و بالغ بر هزار و ۱۰۰ محله سکونت‌گاه‌های غیررسمی یا بافت‌های مسئله‌دار درون شهر‌ها شناسایی شده‌اند که این محلات، محلات هدف بازآفرینی شهری نیز تلقی می‌شوند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *