صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روایت سردار قربانی از زمان فرماندهی بنی‌صدر در دوران جنگ

۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۶:۰۲
کد خبر: ۵۲۱۳۱۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
به‌طور قطع منافقین با استخبارات عراق تماس داشتند و از طرف بنی‌صدر اطلاعات نظامی و زمان حملات ارتش را به ارتش بعث عراق می‌رساندند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، سردار «مرتضی قربانی» فرمانده لشکر ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس در گفت‌وگوی تفصیلی خود با میزان، در خصوص فرماندهی بنی صدر بر نیروهای مسلح در ابتدای دوران دفاع مقدس توضیحاتی را ارائه داد. بخشی از این توضیحات به قرار زیر است:

دفاع مقدس چند مقطع دارد. مقطع اول مربوط به همان سال اول جنگ است که ما در لاک پدافندی قرار داشتیم. با توجه به حضور بنی‌صدر و اعوان و انصار او در راس کار و منافقینی که در دست و پای بنی‌صدر حضور داشتند و نمی‌گذاشتند نیرو‌های مومن و حزب‌اللهی وارد جبهه‌ها شوند و کنار ارتش با دشمن بعثی بجنگند، در طول این یک سال در برابر ارتش بعث کاملا در حالت پدافندی و دفاعی قرار داشتیم. هر عملیاتی که در زمان فرماندهی بنی‌صدر انجام می‌شد، با مشکل و عدم موفقیت مواجه می‌شد و دشمن ضربات سنگینی بر نیرو‌های مسلح ما وارد می‌کرد و علاوه بر به غنیمت گرفتن بخشی از تجهیزات نظامی ما، تعداد زیادی هم اسیر از ما می‌گرفت. به‌طور قطع منافقین با استخبارات عراق تماس داشتند و از طرف بنی‌صدر اطلاعات نظامی و زمان حملات ارتش را به ارتش بعث عراق می‌رساندند. مقطع دوم دفاع مقدس، با عزل بنی‌صدر و فرماندهی کل قوای امام خمینی (ره) آغاز شد. در گام اول این مقطع عملیات‌های موفقیت آمیز «فرمانده کل قوا خمینی روح خدا» توسط سردار شهید حسین خرازی با هدایت سردار رحیم صفوی و عملیات «تپه‌های مدن» انجام شد.

متن کامل گفت‌وگوی تفصیلی میزان با سردار قربانی

خود من با جمعی از رزمندگان عزیز اصفهان که در محاصره آبادان قرار داشتیم عملیات تپه‌های مدن را انجام دادیم. این تپه‌ها، تپه‌هایی مشرف به آبادان بودند که ارتش عراق با حضور در آن‌ها توانسته بود در نزدیکترین نقطه به ساحل شرقی رودخانه بهمنشیر قرار بگیرد و شهر و جاده‌های منطقه را دقیق زیر آتش قرار دهد. در این عملیات‌های کوچک که بلافاصله بعد از سقوط بنی‌صدر انجام شد رزمندگان و فرماندهان سپاه و ارتش توانستند هماهنگی‌های خوبی را به دست بیاورند. در گام دوم مقطع دوم جنگ هم عملیات‌های بزرگ و ظفرمندانه ثامن‌الائمه، طریق القدس، فتح‌المبین و بیت‌المقدس انجام شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *