برخورد قاطع دستگاه قضایی با قاچاق کالا برای ارتقای امنیت سرمایه گذاری
در این نشست که با حضور نمایندگان صنعتگران و تولید کنندگان و هیأت مدیره اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی گفت: صِرف پرداختن و بیان کردن مشکلات دردی را درمان نمیکند بلکه باید به تدوین راه کارهای عملی همت کنیم و تا انتها به برنامه تدوین شده پایبند باشیم.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان فارس ضمن ارائه پیشنهاد تشکیل کارگروه مدیریتی متشکل از استاندار فارس، رئیس مجمع نمایندگان و رئیس کل دادگستری استان و برگزاری جلسه در محضر نماینده، ولی فقیه در استان جهت بررسی وضعیت اقتصادی و تدوین برنامه حمایتی و رفع موانع تولید و اشتغال گفت: در این کارگروه میتوان تصمیماتی را که قابلیت اجرا در استان دارد اتخاذ و تاحدودی مشکلات درون استانی تولیدکنندگان، صنعتگران و فعالان اقتصادی را حل و فصل کرد.
وی با تأکید بر اینکه کارگروه مذکور میتواند با کار کارشناسی نسبت به اصلاح فرآیندهای کلان ملی نیز پیشنهاداتی ارائه دهد، گفت: مجموعه قضایی استان همانند گذشته آماده همکاری همه جانبه است.
رئیس شورای قضایی استان فارس از جدیت دستگاه قضایی در برخورد قاطع با قاچاق کالا، مبارزه با فساد و رانت خواری و ارتقای امنیت سرمایه گذاری خبر داد و تصریح کرد: در حوزههای تخصصی وظایف و تکالیف قانونی برای مجموعه قضایی تعریف شده است البته دادگستری فارس بیش از توان مجموعه عمل خواهد کرد تا زمینه تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب فراهم گردد.
رئیس کل دادگستری استان فارس تأکید کرد: با مدیران سازمانها و یا نهادهایی که مانع ایجاد رونق تولید و یا شکل گیری سرمایه گذاری مشروع شوند در چارچوب قانون برخورد و به رسانهها معرفی خواهیم کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس طی سخنانی در نشست پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که عمده مشکلات اقتصادی امروز کشور را نتیجه عوامل داخلی دانست و گفت: مقررات داخلی و اجرایی مناسبی در راستای رفع موانع و مشکلات تولید کنندگان نداریم.
آسیابی وجود ستادهای حمایتی مختلف از اقتصاد مقاومتی را تنها یک اسم خواند و تصریح کرد: در حالی که یک دهه است عناوین نامگذاری سالها توسط رهبر معظم انقلاب محوریت اقتصادی دارد، اما اقدامات عملی عاجل و کاربری در زمینه رفع مشکلات و تسهیل امر تولید را شاهد نبوده ایم.
وی در خصوص نرخ سودهای کلان تسهیلات بانکی گفت: با وجود این میزان نرخ سود تسهیلات تولید کننده عملاً واحد تولیدی خود را برای بانک راه اندازی میکند چرا که امکان بازپرداخت چنین سودهای حتی در شرایط عادی اقتصادی نیز امکان پذیر نمیباشد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس بیان داشت: قوانین حمایتی فاقد ضمانت اجرا علاوه بر آنکه مشکلات واحدهای تولیدی را حل نمیکند باعث ایجاد انتظارات و توقعات در دستگاههای اجرایی شده و عدم تأمین آنها موجب نارضایتی صاحبان واحدهای تولیدی میگردد.
وی در ادامه تصریح کرد: وقتی شاهدیم سرمایه گذاران مشکلات ممنوع الخروجی، بانکی، مالیاتی و بیمهای دارند بدان مفهوم است که ما در حمایت از واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید موفقیت لازم را نداشته ایم.
آسیابی افزود: وقتی بحث جنگ اقتصادی مطرح است فعالین بخش خصوصی رزمندگان جبهه اقتصادی محسوب میشوند و به مانند جنگ نظامی نیازمند بنیادی هستند که از آنان حمایت لازم را بعمل آورد.